Математически турнири - 4

• 90 999
  • 790
  •   1
Отговори
# 675
tufche, поздравления!   bouquet
Аз още не съм ходила да проверявам и не съм ги видяла резултатите. Ще чакам или сайтът на СМГ, или утре ще разберем.

# 676
  • София
Здравейте мами на математици  Simple Smile Страхотни са ви хлапетата! Браво!

Ние сме се представили доста посредствено 37 т (от задачите от 1до10, по останалите не е работил). Това и очаквахме - беше му първо състезание, първа среща с математиката, подготовка около седмица. Не е работил изобщо по последната задача - свършило му времето. Яд го е, защото вкъщи я реши и разбра, че не е трудна. Моля ви, кажете как съветвате децата си да решават на състезанията. Особено като се има предвид, че Черноризец е по-трудно състезание, има 25 задачи и много по-малко време за решаване на задача.

# 677
Браво на всички малки и големи математичета! Големите сме ние - в преносния смисъл. Поне аз, защото ще мога да помагам само до 4-ти - 5-ти клас, не по-нагоре. А сме големи, защото тръпнем повече от истинските математичета...
Ние още не сме си видяли резултатите от СМТ. В 41-во ОУ сме, София. Няма разлепени резултати още, поне така казва Крис.
Нищо не знам за това АК. Трябва да поразровя...

# 678
Update и от мен за резултатите в СМГ от Софийския Математически Турнир за 7-ми клас - в списъка с резултатите са все деца от СМГ, с максимален резултат са 7-8 деца, 1 дете с втори резултат и още 7-8 деца с трети резултат. Очаквано и "скучно" Simple Smile

# 679
Мисля, че момченцет с най-много точки е на една от мамите, които пишат тук, но тя сигурно сама ще се похвали.

VAVA, сега ходих до СМГ. Права си - ние сме.  Simple Smile Мерси много за информацията!   bouquet

# 680
Мисля, че момченцет с най-много точки е на една от мамите, които пишат тук, но тя сигурно сама ще се похвали.

VAVA, сега ходих до СМГ. Права си - ние сме.  Simple Smile Мерси много за информацията!   bouquet

Браво на детенцето! Grinning

# 681

Браво!  bouquet

# 682

Огромни поздравления и възхищение и от мен !!!
Аз съм изключително ядосана и разочарована, защото освен грешките от притеснение на задачи, които категорично решава от раз и сам се сети какво е сгрешил, сега се оказва,че и той е попълнил на ребуса 555 !!!! дето толкова се гордееше,че без да мисли го е решил.... само дето не допрочел с големите букви , където пише да  се запише СМТ, а не ТТТ ooooh! ooooh!...т Twisted Evil Twisted Evil

# 683
с неприятна изненада още миналата седмица, като рових пак в сайта на СМГ покрай турнира, открих че сайтът не е същия и отделът за резултати  с всичките им изпити го няма....явно са решили повече да не качават резултати, като кликнеш на секцията " новини " нищо не излиза....явно в резултат на тазгодишния скандал...другото, което много ме ядоса, е че никъде аз не видях публикувани верните отговори !!!  които е редно да бъдат публикувани още на същия ден след турнира на сайта на организатора му !!!!! Thinking Crossing Arms ooooh! ooooh!.....трябва ние тука сами да си решаваме задачите и да сравняваме отговорите... и као не бях прочела мнението на жената със същия  проблем като моя с ТТТ,  бях навила пружините в понеделник да ходя в СМГ да се разправям , абсолютно убедена какво е решило детето........какво им пречи да публикуват отговори и класиране незнам !!!!! ooooh!

пс:
 Мат, сега видях сайта ви ! Много ми хареса и ще ние полезен със сигурност !!! ПОздрави на твоето математиче !!

# 684
  • София и там където не се пуши
te_dda а провери ли верните отговори, дали не са публикувани отпред пред училището, където е държало детето ти СМТ.

# 685
ами в СМГ бяхме....през седмицата не ходихме( всички сме на работа и училище, пък и нали веднага установихме кой какво е решил), днес беше такава лудница и аз лично видях само списъците с класиранията, честно казано за бланка с отговори не се сетих да гледам, но  въпреки това смятам,че в 21 век за едни отговори да ходиш до другия край на софия е пълна щуротия.... newsm78..да не говорим,че тази задача отметнах изобщо като решена и не съм се и замисляла,че може да се обърка отговора при записването...

# 686
  • София
Ние вече се издънихме благодарение на моя милост. Пропускаме Черноризец Храбър, тъй като още не съм в час със състезанията и пропуснах срока за записване. Вариант посочен по-назад в темата, идеално се вписах и извинете за спама.

# 687
  • София и там където не се пуши
Ние вече се издънихме благодарение на моя милост. Пропускаме Черноризец Храбър, тъй като още не съм в час със състезанията и пропуснах срока за записване. Вариант посочен по-назад в темата, идеално се вписах и извинете за спама.

Ако това те успокоява, случва се да има родители, които пропускат да запишат децата си в училище дори и не говоря за първи клас, а за гимназия например.

И аз се извинявам за спама.

Не съм чела наредбата, но всичките ли състезания трябва да участвува детето, не е ли например, ако са 5 да участвува  да се взима предвид 4 от тях.

# 688
  • София
В СМГ преди изнасяха отговорите на задачите от състезанията, дори още на същия ден, но за СМТ 2010 и аз не ги видях днес
(всъщност тъпканицата както обикновено беше голяма, така че не можах да огледам таблото).
Но организатор на турнира не е СМГ, а РИО София и отговорите би трябвало да се появят на техния сайт
(където естествено никога не са се появявали, дано поне скоро качат обобщеното класиране).

te_dda, доколкото разбирам ви е първи турнир и може би затова шокът от разминаването между очакванията и резултатите е
толкова голям. Не че е някаква утеха, но всички сме на този хал - децата решават и наум вкъщи задачи, които на състезанията
объркват. Недочетено условие, вярно решена задача - грешно попълнена бланка, все познати мъки  ooooh!
Искрено възхищение за тези дечица, които не само имат знанията, но и психиката на шампиони   bouquet

# 689
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Момичета, как се пише 49 с римски цифри?

Общи условия

Активация на акаунт