Математически турнири - 4

• 90 822
  • 790
  •   1
Отговори
# 780
  • у дома
Дани, пускай новата тема,доста надхвърлихме...
Поздрави и от мен на Макс   bouquet   bouquet   bouquet
Аз пък слагам повече букетчета,детето си заслужава.

# 781
Дидева, поздравления! На 15 зад. какъв отговор е дал Макс?

# 782
Дани, пускай новата тема,доста надхвърлихме...
Поздрави и от мен на Макс   bouquet   bouquet   bouquet
Аз пък слагам повече букетчета,детето си заслужава.
Надявам се тази вечер да ни изтърпят и да не ни заключат. Утре ще пусна нова тема, но нямам нищо против и някой по-стриктен от мен да го направи!
Дидева, поздравления! На 15 зад. какъв отговор е дал Макс?
Дани, точно тя му е една от двете сгрешени. Дал е отговор 7.

# 783
Цитат
Дани, точно тя му е една от двете сгрешени. Дал е отговор 7.
Е, аз все още не разбирам защо отговорът е 6... Thinking И Крис е дал отговор 7.

# 784
Мерси, моят син е дал отговор 5 - брои и краката на  атлетите.

# 785
Хайде 1, пожелавам ти пак да видя детето ти на първо място в списъка! Този път ще снимам по-добре.

# 786
Хайде 1, пожелавам ти пак да видя детето ти на първо място в списъка! Този път ще снимам по-добре.

Благодаря, но този път се поразсея (очакваха  го супер приятни емоции след състезанието).  Каза, че (май) имал 2 сгрешени задачи и то от супер лесните. Щеше да се изяде (изскочи доста бързо), но и такъв опит е супер ценен. Simple Smile Но задачата със столчета я даде дори на баща си. Другите не ги проверявахме

ПП Ох, комп. не е наред и ако правя грешки - извинявайте!Почти не виждам какво пиша.

# 787
Е, аз все още не разбирам защо отговорът е 6... Thinking И Крис е дал отговор 7.
Мерси, моят син е дал отговор 5 - брои и краката на  атлетите.

Отговорът е 5. Вероятно организаторите са допуснали грешка при публикуването на отговорите (както и друг път се е случвало).
Моята дъщеря не е дала отговор. Децата в стаята са попитали квесторката дали се броят краката на хората и тя е казала, че не може нищо да питат. Моята се е притеснила да не сбърка и решила, че е по-добре да не пише нищо.  Embarassed После се ядосваше, но ...

В друга стая обаче, квесторът е казал, че трябва да се броят краката на атлетите. Късмет!

Поздравления за представянето на всички математици!   bouquet

# 788
  • София и там където не се пуши
Наистина, нямат право нищо да питат. Спомням си една година беше с ужасни копия на състезание. Тогава на нашите казаха каквото разберете и е така, но в СМГ бяха минали да им обяснят и начертаят наново  #Crazy #Crazy. Това си беше напълно подсказана задача.

А за това какъв е отговора - дават ги правилно. Защото около мен като ги решават и като кажат, че някой е грешен отговор, аз като пиша на организаторите и те ми изпратят обяснение и се окаже, че не са прави да преценяват, че отговора е грешен.

# 789
  • София
Според мен отговорът на 15 з. е 5, ако броим и краката на хората и 7, ако не ги броим. Интересно ми е какво решение ще дадат и как ще оправдават поредната грешка, ако проблемът е при тях наистина. Според мен и регламентът за еднаквия брой точки не е съвсем коректен, защото не смятам, че задачи като 1 или 2 могат да се сравнят със задача като 20 например.

Моят син новобранец Simple Smile и е далече от максималния брой точки, но определено има напредък след СМТ. Освен това, хубаво лъснаха задачите, които му куцат и аз съм доволна  Mr. Green

Браво на децата! Страхотни са хлапетата!

# 790

Общи условия

Активация на акаунт