А как завършва една такава връзка?

• 23 882
  • 296
  •   1
Отговори
# 105
А за една съпруга какво ли е да знае,че мъжът й е в болницата,където друга в този момент ражда детето му....Никак не е унизително нали???
Защо пък да е унизително за съпругата?! На нея може да и е болно, тъжно, нещастно и т.н.- все чувства, които  са  абсолютно човешки и в тях няма нищо унизително.Да му мисли раждащата- хубавецът, след като е спастрил малко време за извънбрачни занимания(особено ако има и други деца от съпругата)- значи и занапред съществува възможността да срещне още по-голяма любов...или поне и в тази връзка да се случва да се прибира понякога  призори с глупаво обяснение.
 Ако двамата са решили бракът им да е "отворен"- грешката си е на по-късно намесилият се.

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 13:41 от olimpiia

# 106
[... 100 пъти препочитам да си лягам до детенцето си, отколкото всяка вечер да ми се прибира един плужек, който до преди малко кой знае къде си го е завирал Sick Благодаря.

Е, щом детето е от него, донякъде е ясно къде си го е завирал. Иначе съм съгласна, че където е текло пак ще тече.

На мен ми е по-зле от гледна точка на това,че детето ми няма да расте с баща си.Но БЛАГОДАРЯ за такъв съпруг...Предпочитам да съм сама ,отколкото в неговата компания.

Защо да не расте с баща си? Сама казваш, че се грижи за детето, вижда го всеки ден, разхождате го. Тези твои фантазии как ще му отнемеш правата понеже е женен за жена си са вредни единствено за теб.

# 107
  • София - Рим и обратно
[

Е, щом детето е от него, донякъде е ясно къде си го е завирал.
Е да де, страшно успокоение  Sick

# 108
Това за правата го казах "в състояние на афект"Иначе наистина се грижи за детето.Имах впредвид,че няма да е постоянно с него.

# 109
Свят голям-хора разни.Всеки си има свои критерии.Олимпия,аз осъзнавам грешката си и много съжалявам,че я допуснах.Повярвах,че ме обича.Това е истината.Благодаря на Господ,че ме дари с едно прекрасно детенце и се моля никога повече да не ми се случва подобно нещо.

# 110
Акулке,не ставаше дума за теб.Аз разбирам,че всеки сам си избира начина на живот.И винаги съм мислила,че няма да допусна отночения със семеен мъж.но ето че стана.Нито се чувствам горда,нито живея за да отмъщавам на съпругата.Но да ми казват,че аз съм унизената-е ,много моля....

Унизена си, защото не си имала възможността свободно да решиш дали искаш да имаш дете от мъж, който няма да се разведе и да живее с вас. Вместо това си била излъгана и използвана да му родиш дете. Било е ясно, че той няма намерение да живее с вас, но за да се навиеш, е трябвало да те заблуди...
Съпругата му, от друга страна, знае за теб и за детето и има възможността да направи своя избор. Може дори предварително да е знаела, че той има намерение да прави дете с теб. В този смисъл, тя е била наясно, а ти - не.
В каква ситуация се поставя тя - тя си решава и в този смисъл не го приемам за унизително.
Докато ти не решаваш в каква ситуация да си, а чакаш някой друг къде ще те постави. Или уж решаваш, но на базата на лъжи - де факто, пак не е свободно решение, а изманипулирано от някого.

# 111
  • София - Рим и обратно
Вместо това си била излъгана и използвана да му родиш дете. Било е ясно, че той няма намерение да живее с вас, но за да се навиеш, е трябвало да те заблуди...

Пак тия щуротии. МАй никой, от списващите подобни бисери не си дава сметка, че тя е родила най вече собственото си дете. И погледнато от друг ъгъл - е свободна от присъствието на едно долно същество за съпруг, свободна да намери нещо по добро. Детето си е нейно, родила го е от човек, когото е обичала много и по никакъв начин не е спънка или резултат от грешка. Много ме е яд като ги слушам такива.

# 112
Вместо това си била излъгана и използвана да му родиш дете. Било е ясно, че той няма намерение да живее с вас, но за да се навиеш, е трябвало да те заблуди...

Пак тия щуротии. МАй никой, от списващите подобни бисери не си дава сметка, че тя е родила най вече собственото си дете. И погледнато от друг ъгъл - е свободна от присъствието на едно долно същество за съпруг, свободна да намери нещо по добро. Детето си е нейно, родила го е от човек, когото е обичала много и по никакъв начин не е спънка или резултат от грешка. Много ме е яд като ги слушам такива.

Родила го е, защото е мислела, че ще живеят заедно, че оня я обича и т.н. Дали щеше да го роди, ако е знаела, че нещата не са точно такива? Това имах предвид. Решението ѝ да го роди не е било базирано на реални факти. Ясно е, че е нейно дете, въпросът е дали тя би искала да роди собственото си дете, ако е знаела как стоят нещата. Може би все пак е щяла да предпочете да роди собственото си дете от някой друг мъж. Така че не ми обяснявай, че изборът ѝ е бил напълно свободен. Аз не се наемам да го определям като правилен или грешен, нито като спънка, нямам това право. Но е факт, че не е било резултат от свободен избор.

# 113
Как така не съм имала избор?Всеки човек има право на избор.Аз исках това дете заради самата мен,а не за да ги накарам да я напусне и заживее с нас.Можех и да не го родя,нали???И защо да съм унизена точно от това?

# 114
Как така не съм имала избор?Всеки човек има право на избор.Аз исках това дете заради самата мен,а не за да ги накарам да я напусне и заживее с нас.Можех и да не го родя,нали???И защо да съм унизена точно от това?

Оффф, явно и ти не разбираш какво имам предвид. Щеше ли да решиш да го родиш, ако той предварително ти беше казал, че няма да живее с теб и детето, че няма намерение да напуска жена си и т.н.? Естествено, че всеки човек има право на избор. Но едно е да ти поставят нещата честно и да направиш избора си, друго е някой да се опита да изманипулира решението и избора ти, обещавайки ти разни работи, дето няма да се случат. ooooh!

# 115
Аз подозирах за развоя на отношенията ни.Винаги съм казвала,че едно дете не събира двама души.Събират ги единствено чувствата един към друг,а детето е резултат на тези чувства.Сега ме боли дотолкова,доколкото детето няма да е постоянно с баща си напук на неговите обещания.

# 116
Деси,добре си направила,като си родила детето.Мен ме е яд на такива мъже като него...хайде,ако е някаква мимолетна авантюра, краткотрайна връзка без последствия, както и да е.Но да му се роди дете,и дори и това да не може да го накара да вземе някакво решение,а бе този мъж не заслужава нито жена си,нито любовницата си,нито децата си,нито никого.

# 117
АБСОЛЮТНО!Господ забавя,но не забравя.

# 118
Деси,добре си направила,като си родила детето.Мен ме е яд на такива мъже като него...хайде,ако е някаква мимолетна авантюра, краткотрайна връзка без последствия, както и да е.Но да му се роди дете,и дори и това да не може да го накара да вземе някакво решение,а бе този мъж не заслужава нито жена си,нито любовницата си,нито децата си,нито никого.
Ама човека е взел решение бе хора. Това че решението на вас не ви харесва е съвсем отделен въпрос.

# 119
  • тук-там
Оф, и аз не мога да разбера кой кого в какво се опитва да убеди. Човека иска деца, обича жена си, но тя  не може да  му ги роди - намира друга. Толкова ли е сложно да се разбере. От три теми вече, на Деси така и не и се иска да приеме, че наистина е износила  детето му - нищо повече. Имам два такива примера - единия от близко наблюдение. До петата годинка детето растеше при майка си - демек любовницата - тя понесе всичките проблеми на порастването на малкото човече. След това таткото заведе дело за попечителство - няма да казвам как изкараха майката неспособна да се грижи за детето си защото е грозно. Към този момент таткото и мащехата си гледат детето - което вече е на 16г, то ги приема за своето си семейство и ги обича наистина. Другия случай е аналогичен.

С много топли чувства към Деси - намери истински баща за детето си и съпруг за теб докато е време. Когато си сам си много по-уязвим. Наистина гледай напред и колкото по-бързо се оттървеш от БНД толкова по-малко ще плачеш после.

Общи условия

Активация на акаунт