ПЛЕВЕН - 135

• 37 828
  • 741
  •   1
Отговори
# 540
Ох, изчетох ви Crazy Ама сега главата ми  е пълна с микс информация... Laughing
Деси, да не си бременна отново Shocked Какви гинеколози, какви раждания......
За тия ясли и аз чакам " честитка" .Така и не разбрах на какъв принцип са  правени или се правят проверки.Проблемът ми е че ме няма на адреса, който имат всички институции( т.е.- този по лична карта) и нямам идея как бих се информирала...Някъде в нета дали има инфо където да проверя?Честно казано ми е притеснено с тази неизвестност Rolling Eyes
Иначе сме добре- караме на автопилот напоследък- особено аз. От сутрин до ве4ер съм на работа- гледам да издържа чисто физически.Дари ми казва" тате", ама- това е положението за жалост.Трябват парички.Криза- некриза- имаме си разходи и харчове.
Валенце- не знам какво да ти кажа , мила..освне да ги гониш до дупка #2gunfire
За почивка.....още се ослушвам, защото не мога да правя планове от сега.Миналата година симо не почива нито един ден, та си правихме  мини- почивки само двете с Дари.Тази година дано се стиковаме 3-мата и да си починем истински заедно като семейство... Rolling Eyes

# 541
Velmar, привет!  Grinning
Деси не просто е бременна, ами и тези дни ще увеличи мъжката популация с още един член  Laughing

Вчера се намърдахме в Кайлъка заради ръсенето. Днес обаче ще сме в музея сигурно, ако не завали.

Като се замисля за море, на този етап съм съгласна само да имам покрив над главата си, толкова ми се ходи.

Валенце, хваща ме яд като чета такива неща. Както казва Номадка, грозна работа.

Ди, беше права за разпознаването на Митко  Laughing Служителката се оказа, че познава дядо му и каза, че тя лично ще свидетелства за него, нали бил "внук на дядо си, личало му от километри"  Mr. Green И не се наложи да чакаме за тази процедура. Имаше отново ужасно много хора  ooooh!

Чесит имен ден на патерица на Кирил! Да си носи гордо името!   bouquet

# 542
Привет и от мен!

За яслите аз съм "чиста"  Mr. Green, бях подготвена,  така или иначе вече се бях върнала на работа, така че взимах крупната сума от 120лв. на месец, нали ти се полагат 50% ако се върнеш на работа.

Да ви се оплача , по-голям кърък от мен няма - илизам тая седмица аз отпуска да си починем и двете с Калина и тя от понеделник- с гойна ангина  Cry, та сега съм в чуденка дали друг път въобще да си позволявам такава екстра - отпуска?  newsm78
Надявам се до събота да се стабилизираме и да видим и ние кви мероприятия ще организира кмета за сбора.  Laughing

Честото на всички за всичко на патерици!   bouquet

# 543
Единственото хубаво нещо от това, че в събота и неделя ще сме в София, е че ще пропусна празника на града ни.
Не мога да понасям лудницата и сергиите, които се заливат центъра по това време.
Остарявам, бавно, но славно  Confused

# 544
Velmar, привет!  Grinning
Деси не просто е бременна, ами и тези дни ще увеличи мъжката популация с още един член  Laughing
Shocked Лелееееее- как така " тези дни....?Аз от колко време не съм се мяркала тук ooooh! Деси, честито миличка( то ще дойде врмее да честитим рожбата скоро докато се наканя да ти от4ета бременността Blush) Какво се луташ за лекар?МОят лекар избяга от София в Плевен и ...аз съм в траур Rolling EyesТова ми е още едно извинение за отказ от бременеене Sunglasses Мисля да си взема отпуска и да ида на преглед поне при него.Та- да ти го препоръчам ако искаш...
ДИкси- кви ще ги вършите по софийско Wink

# 545
Велмар, от едно известно време ходим по софийско само по неприятни поводи свързани с най-близките ни  Sad
Пътеки направихме до Бакърена фабрика за жалост.
Надявам се скоро да дойдем просто ей така, да се разхождаме.

# 546
А аз пък както винаги съм на работа Sad А обичам сергиийте и навалицатаааа  Cry
Дикси,ти това дето си го показала,където ходят вашиете си е направо хотел,само че в единични къщички Simple Smile
Валенце,ако мога да ти дам съвет,бих ти препоръчала да се свържеш с някое предаване -дали Денят е прекрасен,дали направо с някои новини,но трябва да се дава гластност за такива неща.Хората се жалват за такива глупости,а това е направо безобразие дето го правят с вас.Наистина в нашата мизерна държава не стига ,че не подкрепят семейства като вашето,ами гледат и как да ви орежат и малкото,което им се откъсва от джоба  #Cussing out Наскоро гледах един филм и все се канех да споделя,но забравях.Та се разправяше за едно семейство с две болни деца в инвалидни колички,някакво наследствено заболяване,както и да е,не това е важното.Важното е,че имаха специални рампи,специално бусче с пак някаква рампа,специални колички,в които децата се чувстваха доколкото е възможно най-добре и пълноценни.Отделно имаха сестра,която помагаше на майката,това от държавата,не наета от семейството,имаха специални процедури.Вярно,че бащата работеше и си плащаше осигуровките и то високи,но в никакъв случай не мисля,че Ангел работи по-малко или плаща малки данъси и осигуровки. И това е действително така,а не е само по филмите.Но само в нормалните държави  #Cussing out Много се ядосах и аз. То вярно,че като ти го кажа( а и предполагам и ти си го знаеш) много ще ти олекне ,даже напротив,но не знам,сетих се вас като гледах филми и ме хвана яд. Че се стараете толкова много,че ние колкото и да те познаваме едва ли имаме и малка идея с какво се сблъсквате,а никой с нищо не ви помага  ConfusedА уж сме били социална държава.Социална,ама само за ромите  #Cussing out

# 547
  • Плевен
Честит имен ден на Кирил със закъснение и от мен.
Жив и здрав.  bouquet Hug

Оф,ако е вярно това с давност от 2005,не ми се мисли.Най-малко 2000 лв. ще върнем. Cry Люсо тръгна на 1,3м. Оф,оф. Хич не съм знаела,че трябва да се уведоми.Никой не ми е казал на мен,не съм и прочела. Всички около мен правеха така.  ooooh!

# 548
Не пишете нищо, не знаете кой чете   Mr. Green
Аз нямам спомен за този период  Wink

# 549
Велмар, кажи го доктора, макар че едва ли ще има нужда.
Бременна съм та се пукам по шевовете вече  Laughing Тия дни се очаква да го измътя.
това вашето си е жив тормоз, ама и ти си си работна, дано тази година намерите повече време за почивка.

За празника ще има готини събития, в четвъртък вечер например от 18-24ч - Нощ в музея - освен нови експозиции, които ще седят най-много седмица само след това, ще има и истински кукери и нестинари в двора на музея.
Не знам днес или кога точно - на покрива на Дарик радио ще има изпълнения на живо на парчета на Бийтълс май..оф дано не бъркам...готино ще е май, отделно ще има Графа, оперни певци на Каскадата и други неща, по-късно ще видя програмата.

В София вече валяло, май ще изляза все пак сега за малко с Елито. Тя има сополи воднисти, предполагам ще и избиват и кучешките най-после, че все се чеше там с езиче. Може и от ваксината да е, всеки път седмица-до десет дни след ваксина е със зверски сополи, а като по-малка и се разболя много гадно с обрив след 2то или 3тото ДТК и полио..
Най-много се надявам да не е от ухапването от кърлежа, ще чакаме и ще видим още 15тина дни.

Пламси...гадно.
Ти за Бойко ли гласува?  Mr. Green

# 550
Моят доктор е Тодор Димитров.Беше в Шейново, но покрай разни специализации и подобни при Горчев- останал при вас Rolling Eyes Сега е в неговата клиника( или както там се води- св. Марина).АКо те интересува нещо -свиркай.
А за времето- в София не само 4е валя, ами толкова се беше смра4ило допреди час, 4е беше като нощ Shocked Сега грее  слънце Crazy Шантава работа

# 551
Ами не знам за колко от жените тези пари не са важни. Колкото и малко да е майчинството на мен ми е разпределено до край, че и не стига. Така че напълно съм несъгласна да ни работят по този начин. За мен е по-трудно първо да тръгна на работа и после да дам Кирил на ясла, понеже няма кой да го гледа по цял ден. А да направя обратното и да допусна да ме лишат първо от парите ми, а после да почнат да ми доплащат по 120лв. до двете години ми е недопустимо. Знам каква бюрокрация и мотане е счетоводно ще има да ме влачат с месеци това прекъсване...Та за това братя и сестри да ставаме и да почват протестите. Взимаме веднага лозунга на Джина: "Социална държава ама за циганите само!"

Велмар  hahaha Joy Joy Joy

Аз ще се пробвам да изляза преди дъжда също...!

Деси и аз съм от кьоравите щото нито една табела не съм прочела за пръскането срещу паразити, ама и ние минахме транзит през градската колкото да запълним половин час, докато стане време да вземаме Аня от даскало. Тая седмица ми е втора смяна и ми е много дискомфортно като си идват късно... Rolling Eyes Е баш пък в събота ли е ноща на музея?!

# 552
В четвъртък бе душа е Нощ в музея  Laughing

# 553
Дайте ми повече информация за тази музеева нощ, моля  Praynig
Ще дойда с Митко, но кога, къде и какво да очаквам, за да му разкажа предварително...?

Упс, Деси, видях че си писла за нестинарите и кукерите. Embarassed

# 554
На патерица - честит имен ден на Кирил Номадков Фталлов! Да ви е жив и здрав!
На Деси Танова синковеца не беше ли и той Кирил!? Ако не се бъркам - да му е честит празника и на него!

Дано не ми се провалят плановете да заведа и аз Велина на музеевата нощ.

За майчинството - не ги е срам! Видяха в кьоравия едно око, па рекоха и него да извадят. Confused
Валенце...  Hug Успех в неравната борба!

Общи условия

Активация на акаунт