Ама сега главата ми е пълна с микс информация... Деси, да не си бременна отново
За тия ясли и аз чакам " честитка" .Така и не разбрах на какъв принцип са правени или се правят проверки.Проблемът ми е че ме няма на адреса, който имат всички институции( т.е.- този по лична карта) и нямам идея как бих се информирала...Някъде в нета дали има инфо където да проверя?Честно казано ми е притеснено с тази неизвестност
Иначе сме добре- караме на автопилот напоследък- особено аз. От сутрин до ве4ер съм на работа- гледам да издържа чисто физически.Дари ми казва" тате", ама- това е положението за жалост.Трябват парички.Криза- некриза- имаме си разходи и харчове.
Валенце- не знам какво да ти кажа , мила..освне да ги гониш до дупка
За почивка.....още се ослушвам, защото не мога да правя планове от сега.Миналата година симо не почива нито един ден, та си правихме мини- почивки само двете с Дари.Тази година дано се стиковаме 3-мата и да си починем истински заедно като семейство...

, та сега съм в чуденка дали друг път въобще да си позволявам такава екстра - отпуска? 
) Какво се луташ за лекар?МОят лекар избяга от София в Плевен и ...аз съм в траур
Мисля да си взема отпуска и да ида на преглед поне при него.Та- да ти го препоръчам ако искаш...
Наскоро гледах един филм и все се канех да споделя,но забравях.Та се разправяше за едно семейство с две болни деца в инвалидни колички,някакво наследствено заболяване,както и да е,не това е важното.Важното е,че имаха специални рампи,специално бусче с пак някаква рампа,специални колички,в които децата се чувстваха доколкото е възможно най-добре и пълноценни.Отделно имаха сестра,която помагаше на майката,това от държавата,не наета от семейството,имаха специални процедури.Вярно,че бащата работеше и си плащаше осигуровките и то високи,но в никакъв случай не мисля,че Ангел работи по-малко или плаща малки данъси и осигуровки. И това е действително така,а не е само по филмите.Но само в нормалните държави