Що за хора не ваксинират децата си?

• 49 836
  • 1 044
  •   1
Отговори
# 510
Горчив опит от неваксинирането:
Преди години баща ми влиза в болница да се излекува от едната болест, а илиза от там с Хипатит А... Последствията от болестта в момента са проблеми с черния дроб.....

# 511
Кате, линкът не се отваря.  Rolling Eyes

.... Който не желае, нека не се ваксинира. Ако се разболее си е за негова сметка и да внимава да се изолира добре от здрави деца и възрастни, че тогава се явява реален заразоносител.

Извинявай, кой от ваксиниращите се, се е изолирал, в дните след ваксинацията, та да искаш това от другите?!?!?
И не ми казвай, че тогава ваксинираният не е вирусоносител (зарАзен).
За това мисля няма нужда да спорим или?

Колкото до Монако - горките, прости и необразовани хорица - гледам, че са се скъсали да боледуват и все от туберкулоза.
hahaha

А тук се съдържат два много съществени въпроса.
Някой ще се намери ли да ми отговори?  Thinking
Щото аз все така си питам, но разумен, пък и изобщо отговор като отговор не получавам.

И още един два въпроса ми се ще да задам.
1. Ако сте ваксинирани против Хепатит, означава ли, че спокойно бихте дали да ви убодат с игла, с която преди това са боли заразен с Хепатит?  Thinking
Нали сте ваксинирани, значи няма от какво да ви е страх.
2. Неоспорим факт е, че във ваксините се съдържат (айде съвсем лаишки да ги наречем)пилешки клетки, които могат да предизвикат анафилактичен шок у алергичен човек.
Та, питам аз - колко новородени са изследвани за алергия към каквото и да било, та така смело се бодат веднага след раждането?  Thinking

Въпросите ми са съвсем сериозни, за това, моля, ако има компетентни лица, нека те  да ми отговорят, фантасмагории не ми се четат.
  Peace

# 512
Кати, виждам, че вариолата силно те вълнува и за това ще ти споделя, че моят баща се разболява от вариола след поставяне на ваксина именно против вариола Wink И далеч не е бил единичен случай в имунизираната популация.

# 513
  • София
katiABV редактирах си поста, виж новото инфо. Не не си се информирала, а си питала хора, които считаш за информирани за мнението им. Разликата е ГОЛЯМА.

За разлика от теб, аз СЕ информирам - от източниците. От първоизточници. И НЕ чета глупости. Изобщо. Никакви извънземни, конспиратори, телепатии, хомеопатии и... други патии. След като даже ти подсказах - казах ти КЪДЕ да търсиш епидемиите, ти все пак нищичко не прочете.

# 514
Кати, виждам, че вариолата силно те вълнува и за това ще ти споделя, че моят баща се разболява от вариола след поставяне на ваксина именно против вариола Wink И далеч не е бил единичен случай в имунизираната популация.

Станаха двама бащите.  Tired

# 515
  • София
Имам чувството, че една от най-отвратителните човешки черти е напълното НЕzачитеане на чуждото мнение, когато е раzлично от нашето. Жалко, zащото от всеки може да се научи по нещичко, ако поне си правим труда да го иzслушаме. Е.. от пооочти всеки  Rolling Eyes

Peace Точно казано Simple Smile Нека не се убеждаваме в тази тема. Тук всички са грамотни и са взели информирано решение. Нека го уважаваме, а и да не заключат темата заради спам. Все пак е анкета и е хубаво по-дълго да се задържи Peace

И малко полезно инфо: преди малко се видяхме с близък лекар. Каза, че има почти 30 деца с вписани ваксини. Не е ли по-добре да се знае реално кой какво има или няма? Ако има задължителност, винаги ще го има и това с фалшификациите. Има лекари, на които това са убежденията и не го правят за пари.

# 516
  • София
Имам чувството, че една от най-отвратителните човешки черти е напълното НЕzачитеане на чуждото мнение, когато е раzлично от нашето. Жалко, zащото от всеки може да се научи по нещичко, ако поне си правим труда да го иzслушаме. Е.. от пооочти всеки  Rolling Eyes

Peace Точно казано Simple Smile Нека не се убеждаваме в тази тема. Тук всички са грамотни и са взели информирано решение. Нека го уважаваме, а и да не заключат темата заради спам. Все пак е анкета и е хубаво по-дълго да се задържи Peace

И малко полезно инфо: преди малко се видяхме с близък лекар. Каза, че има почти 30 деца с вписани ваксини. Не е ли по-добре да се знае реално кой какво има или няма? Ако има задължителност, винаги ще го има и това с фалшификациите. Има лекари, на които това са убежденията и не го правят за пари.
Твоят близък лекар много лесно ще си загуби лекарските права. Останалите лекари, които го правят също. Нека се се борят за убежденията си по легален начин- да лобират пред колегите си, пред МЗ. Другото е престъпление.

Колкото до анкетата- 100-ен път. Ако ще да остане 100 години пак нищо няма да покаже, защото проучвания не се правят така. Дори и авторката го знае.

# 517

Според мен хората, които не ваксинират, след като са се информирали, са много по- интелигентни от тези, които ваксинират само защото всички така правят.
И няма никакво значение с какво образование са те.
Някой несъгласен?[/b]

Аз. Четейки постовете ти и аритметиките на Кристиан, не оставам с впечатление за свръхинтелигентност.

Последна редакция: пт, 30 апр 2010, 22:28 от Анье

# 518

2. Неоспорим факт е, че във ваксините се съдържат (айде съвсем лаишки да ги наречем)пилешки клетки, които могат да предизвикат анафилактичен шок у алергичен човек.
Та, питам аз - колко новородени са изследвани за алергия към каквото и да било, та така смело се бодат веднага след раждането?  Thinking

Неоспорим факт е също така, че болестите, срещу които ваксинираме децата си, могат да доведат до увреждания и летален изход.

# 519

Според мен хората, които не ваксинират, след като са се информирали, са много по- интелигентни от тези, които ваксинират само защото всички така правят.
И няма никакво значение с какво образование са те.
Някой несъгласен?[/b]

Аз. Четейки постовете ти и аритметиките на Кристиан, не оставам с впечатление за свръхинтелигентност.

Да разбираме, че според теб правещите нещо, само защото всички го правят, са по-интелигентни от информиралите се и на базата на това решили как да постъпят?  hahaha Ето това е нагледна демонстрация на "инТЕЛЕкт". И после нечии чужди изкавания не били интелектуални, видиш ли. Но за кефа от заяждането, защо пък да не рискуваш да блеснеш с умността си, като в горното изказване? Laughing

# 520
Анье, не виждам да ми отговаряш на въпросите, но пък ти благодаря за "неинтелигентността".
Друго си е да си АнтАлОгентен и да обиждаш хората, с които си комуникираш.  Whistling
Поздравления!
  smile3501 bouquet

# 521

Та, питам аз - колко новородени са изследвани за алергия към каквото и да било, та така смело се бодат веднага след раждането?  Thinking

Неоспорим факт е също така, че болестите, срещу които ваксинираме децата си, могат да доведат до увреждания и летален изход.

Също така може да се спънеш, да паднеш да си удариш главата и да умреш от мозъчен кръвоизлив. Затова, предлагам да ти решим проблема и да те отървем от тази смъртна опасност, като ти извадим своевременно мозъка. Laughing И без това никой няма да забележи разликата.

# 522
Джули, питаше дали има несъгласни, отговорих ти. Да беше посочила поименно от кого искаш отговор. Благодаря ти за поздравленията. Не обиждам никого, само отговарям на въпроса ти. Ако си прегледаш публикациите, надявам се ще си откриеш грешките (но някак си не искам да започвам с правописната тема).

Архангел, не ми е кеф да се заяждам, явно това е ваш патент. Несъгласието ми за интелигентността бе продиктувано от начина на изразяване на Джуличка и грешките в аритметиката на Кристиан. Някъде да видя да споменавам "правещите нещо, само защото всички го правят, са по-интелигентни от информиралите се и на базата на това решили как да постъпят?" или нещо напомнящо на това?

"Също така може да се спънеш, да паднеш да си удариш главата и да умреш от мозъчен кръвоизлив. Затова, предлагам да ти решим проблема и да те отървем от тази смъртна опасност, като ти извадим своевременно мозъка.  И без това никой няма да забележи разликата."А това твое изказване беше страшно инТЕЛЕгентно. Да не би да говориш от собствен опит? Не се напъвай да ми отговаряш.

# 523
# 524
Джули, питаше дали има несъгласни, отговорих ти. Да беше посочила поименно от кого искаш отговор. Благодаря ти за поздравленията. Не обиждам никого, само отговарям на въпроса ти. Ако си прегледаш публикациите, надявам се ще си откриеш грешките (но някак си не искам да започвам с правописната тема).

Архангел, не ми е кеф да се заяждам, явно това е ваш патент. Несъгласието ми за интелигентността бе продиктувано от начина на изразяване на Джуличка и грешките в аритметиката на Кристиан. Някъде да видя да споменавам "правещите нещо, само защото всички го правят, са по-интелигентни от информиралите се и на базата на това решили как да постъпят?" или нещо напомнящо на това?

"Също така може да се спънеш, да паднеш да си удариш главата и да умреш от мозъчен кръвоизлив. Затова, предлагам да ти решим проблема и да те отървем от тази смъртна опасност, като ти извадим своевременно мозъка.  И без това никой няма да забележи разликата."А това твое изказване беше страшно инТЕЛЕгентно. Да не би да говориш от собствен опит? Не се напъвай да ми отговаряш.

До тук напъните са от твоя страна само. Цитирала си на какво отговаряш на Джули. И на базата на това си и казала, че 1. че не си съгласна с нея и 2. че била глупава. И после като ти посочат безумието на твоето собствено изкаване се правиш на обидената невинност.

И да, да приложиш превантивни мерки на здрав човек с риск да го убиеш е малоумно. Точно както би било махането на мозъка, за да се избегне някакво евнентуално усложение с него.

Иначе, надявам се от сега нататък като разговраряш с хора във форумите да го правиш уважително за да не се налага да се отговаря с твоите камъни по твоята глава.

Общи условия

Активация на акаунт