Да си поговорим за мода- 2

• 47 893
  • 476
  •   1
Отговори
# 60
Пак пантовки на мода.И аз ги гледах в новия брой на Мода...Знам ,че момичетата много ги харесват,но съм чувала от момчета,че са им доста анти-секси..?Аз лично винаги се допитвам до мъжки мнения и съм забелязала,че мъзете доста изобщо не харесват това което ние си мислим,че би им харесало...

stasi8510 ,С тази жълтата рокля се почви Емилия в шоуто на Иван и Андрей и не ми хареса,но може би защото по принцип мисля,че на русо жълто не отива...

Ааа, и аз питах мъжа ми дали му харесват - много ги хареса пък той. Даже предпочита да си купувам пантофки, че иначе ставам по-висока от него. Whistling

За роклята - на мен самият модел ми допада, цветът също, макар че и аз не съм сигурна дали бих рискувала с толкова ярък, но пък поне ще ме забелязват отдалеч. Mr. Green

# 61
Уау, Мис! Страшен тоалет! Дано марката продължи да съществува. Дори и да не нося нищо негово, снимките на колекцията са невероятни! Simple Smile

# 62
Миражче, хех. че ме трогна с тази наши снимка. Като три клюкарки на пейка сме Simple Smile
Тъй, тъй. Mr. Green
И след като душата на Лили явно е зажадняла за английски аристократизъм, ви каня на следобеден чай, обичайни заподозрени. Моля, бъдете в  най-прекрасния си муселин. Flutter
По темата - нещо комфортно, което извръща всички глави по пътя си. И дизайнери, по Дисни. Mr. Green
За абитуриентския бал - не мисля, че бих облякла рокля, ако можех да повторя.

# 63
  • В сбъднатите си мечти
Благодаря ви много  bouquet  bouquet   bouquet
като направим покупките ще се отчетем .
Успехи на всички ви   bouquet

# 64

Уау! Това яке чие дело е? Много оригинално.. A виж нашата любимка каква рокличка носи:

Като сме започнали да въздишаме по отминали модни течения...!

Понякога ми се иска да съм живяла във времената на шапки, дълги рокли, заучени фрази на уважение, кавалерстване 24/7, дистанцираното ухажване... Еххх...  Heart Eyes

# 65

Понякога ми се иска да съм живяла във времената на шапки, дълги рокли, заучени фрази на уважение, кавалерстване 24/7, дистанцираното ухажване... Еххх...  Heart Eyes
и аз, и аз  Hug

# 66
# 67
  • Belgium

Ей тия варианти са чудни  Heart Eyes

# 68
Миражче, якетата са невероятни! Признавам си, че дизайнерът не ми беше познат ...

Дами,
а Асос има днес 20% намаление на лятната колекция!!!  Grinning

П.П. Трябва ми спeшен съвет! Колебая се между следните плажни рокли- цената е една и съща:

Харесват ми и тези, но нали и чанта и обувки гледам, не знам как стои въпросът с бюджета...

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 16:24 от Лили - Лу

# 69
Богиня ти е пуснала много хубави модели от този сайт  http://www.net-a-porter.com/
Доставят ли до България?

Поръчвали ли сте от този сайт?Харесах си много неща Grinningлеле много е скъпо,но хубаво

# 70
Поръчвали ли сте от този сайт?Харесах си много неща Grinning

Рени, няма ли ги тези неща в yoox? Доставят до България- клик, но не знам как стои въпросът с митото.. Мисля, че за България се плащат такси отделно, защото не са включени в цената. Погледни в горния линк в полето Taxes & Duties..

# 71
Благодаря ти Лили - Лу  Grinning

Има направо вдъхновяващи неща...ех размечтах се Joy

# 72
Лили Лу, На втората десена ми харесва повече и ми е млако по-летен, но пък аз по принцип синьо недолюбвам...Като че ли първата пада по-леко на модела, и има по0хубава линия, втората я прави малко дебела. Ако харесваш синьо, май по-скоро първата. От втория ред, средната е бонбон

# 73
  • Варна
Лили-Лу, първата рокля най ми грабна погледа. Както и последната /пристрастна съм към тюркоаза/:)

П.С> Имай ли някой код за намаление в yoox? Пусто си харесах само една чанта и ми се свиди само за нея да плащам доставка.

# 74
Мис, Богиня Hug

Първата наистина пада малко по-леко.. Това ми харесва, а иначе и двата десена не са лоши, но розовото е малко по-плажно.. Ще помисля още малко преди да поръчам!

Цитат
Има ли някой код за намаление в yoox? Пусто си харесах само една чанта и ми се свиди само за нея да плащам доставка.

Няма актуален код.. И аз търся.. Ще изчакам с поръчката там още една седмица.. Дано дойде нещо.

П.П. А за тази рокличка какво ще кажете? Уж, Лейди Гага е носила такава...

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 17:34 от Лили - Лу

Общи условия

Активация на акаунт