Столче за хранене - до кога?

• 7 617
  • 77
  •   1
Отговори
# 45
Още се храни на столчето си за хранене. Естествено периодично беше повдигано, свалихме това за краката и т.н.,  но като гледам скоро няма да се откажем от него. Да са живи и здрави китайците, много добро столче излезе.
По въпроса за храненето: беше 9-месечна, когато започна да опитва да се храни сама. На година и малко започна да го прави без никаква помощ. Просто детето ми не иска да му помагат. Винаги се е хранила на масата с нас. Никога не е готвено само за нея.

# 46
Все още се храни на столчето (Chicco Poly), с нас на масата. На нея й е удобно, а и на мен също, по-хигиенично е!

# 47
Интересува ме вие до кога ползвахте столче за хранене и с какво го заменихте после?

Аз никога не съм купувала висок стол, защото го намирам за излишен. От самото начало имахме столче, което се закрепва за големите столове, сега е само долната част, която служи да повдигне нивото, така че синът ми да може да стига нещата на масата. За мен това са нй-икономичните и най-смислени столчета, които могат да се ползват години наред.

# 48
Все още го ползваме - свикнал е с него и си го харесва.

# 49
Все още се храни на столчето (Chicco Poly), с нас на масата. На нея й е удобно, а и на мен също, по-хигиенично е!
И ние имаме същото, само, че е до масата, всмисъл храни се нейната табличка. Много удобно е, едни от най-добре дадените ми пари за детски неща. Но в последно време гледам, че има желание и поняко сяда на голям стол до нас да хапва по нещо. Обаче ако е супа или друга манджа, не ми се мисли как би омазала. Ще почакам още малко преди да го махна.

# 50
Вече все по малко го използваме...

# 51
  Ползва си стола все още на 1.7г

# 52
  • София
ползвахме го до скоро, но тъй като се храним всички заедно, детето започна да иска да е с нас на масата, а не леко встрани. Сега купихме една седалка, която се закрепя за самата маса. Така се чувства по-добре, има достъп до всичко на масата, а най-важното - всички сме заедно на масата Simple Smile

# 53
Купихме столче на дъщеря ни,когато беше на 6 месеца.Мога да кажа за момента,че това н ибеше доста непотребна вещ и излишна покупка.В него може да стои само,за да си играе,но не и да се храни.Така,че конкретен отговор няма,много зависи от детето!

# 54
  • София
Все още го ползваме. Моят младеж се храни сам от едногодишен и стола му е по- удобен, защото разстоянието до масичката е подходящо. Почиства се по- лесно и не се разхожда докато се храни. На стола пише, че може да се ползва докато детето стане на 3 г. или до 15 кг. Скоро ще е в миналото.

# 55
  • Перник
Докато не започна да се изправя и да се опитва да се измъкне от него. От тогава седи на нашата маса.

# 56
лично аз бях много довална и до 1,5 месеца го ползвах

# 57
  • Бургас
столчето беше полезно за нас до 1.5 год. сега е на малко столче и на холната маса, там му е най-удобно

# 58
Може би до 116-122см, когато ще е достатъчно голям за стол за възрастни.

# 59
  • ВАРНА
моята дъщеря изобщо не иска да стои във столче.

Общи условия

Активация на акаунт