Столче за хранене - до кога?

• 7 618
  • 77
  •   1
Отговори
# 60
  • Varna
Яде с възглавници под дупето .стола го ползваме почти до 4 г. ,а сега е на вилата и като ходим там си го ползва

# 61
Любо си го ползва столчето за хранене. На 3 години и половина е. Махнала съм табличката и съм го сложила до масата, така се храни на нормално ниво и сме всички заедно около масата.

# 62
Щерката го ползва до скоро т.е. до към 3,6г ,сега там се храни малкия ,а тя - на детски масичка и столче-голямо облекчение! Grinning

# 63
Столчето му е най-обикновено, дървено, което се разглобява на две части - стол + маса. Все още го използва.

# 64
  • Sofia
До към три годишна възраст ползвахме столчето за хранене. Нашето беше дървени високо на височината на масата за хранене. Детето се чувстваше удобно, защото на обикновенните столове трябваше да слагам нещо за да се повдигне иначе масата идваше доста на високо.

# 65
За обяд някак минава номера в столчето.Но на вечеря иска да е седнала на стола заедно с нас.Твърде малка ми се вижда, но щом като има желание какво пък.И на масата и на столчето все е изцапано около нея  Mr. Green

# 66
Нашето столче се ползваше успешно до три години и половина, сега ще види ме и малкото дали ще обича да си седи на него Wink

# 67
Докато му е удобно.
Моето си седя до края на третата година.

# 68
Срам ме е да го кажа,но...Ние все още го ползваме,а след месец ще станем на 6г.Тогава съм си обещала,че махането на детския стол ще е един от подаръците Laughing

# 69
Срам ме е да го кажа,но...Ние все още го ползваме,а след месец ще станем на 6г.Тогава съм си обещала,че махането на детския стол ще е един от подаръците Laughing

Щом на детето му е добре какъв е проблема

# 70
  • София
С баткото позлвах до към 2г. след това се хранеше на масата с нас. Сега с малката не съм ползвала , храни се на ниска масичка със столче или в движение  Tired , има таралеж в гащите това дете  Mr. Green

# 71
До 4 години го ползвахме. После детето само пожела да се храни на голямата маса с нас. Тогава му слагах му зъглавничка на стола, за да седи на по високо.

# 72
  • София
Взехме му дървено столче, на което се регулира позицията на седалката. Няма ограничение за възрастта. От 7 месечна възраст си седи на него. Най ми е приятно, когато сме всички заедно около масата Simple Smile

# 73
  • Burgas, Bulgaria
Все още го полза. Peace

# 74
Докато ви е удобно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт