Любители на котки- тема 37

• 39 539
  • 728
  •   1
Отговори
# 645
Съчуствие към животните може да има, към мене няма. Това е направено с ясната цел мен да нарани, не толкова, защото мрази животните.
Толкова празна се чуствам, толкова безсилна. Единствено болка и омраза има в мене.

# 646
Съчуствие към животните може да има, към мене няма. Това е направено с ясната цел мен да нарани, не толкова, защото мрази животните.
Толкова празна се чуствам, толкова безсилна. Единствено болка и омраза има в мене.

Дръж ни в течение, моля те, Теди! Не съм спряла да ви мисля! Как е детето?

# 647
Детето продължва да поддържа темепература, но е малко по- свеж сега като поспа.
Извинявам се, че скофтих настроението в темата. Пишете за нещо хубаво. Не ме мислете, аз съм издръжлива.
Само се моля Нико е Бени наистина да са у някого оставени и да ги открия един ден. Ще разлепя и обяви, особенно по ветеринарните кабинети. А може и тема във фейсбук да пусна. Все някой някъде ще ги види. Освен ако не са дадени на някого и не са затворени.

# 648
Да не ги е затворил в мазето?  Thinking

# 649
Детето продължва да поддържа темепература, но е малко по- свеж сега като поспа.
Извинявам се, че скофтих настроението в темата. Пишете за нещо хубаво. Не ме мислете, аз съм издръжлива.
Само се моля Нико е Бени наистина да са у някого оставени и да ги открия един ден. Ще разлепя и обяви, особенно по ветеринарните кабинети. А може и тема във фейсбук да пусна. Все някой някъде ще ги види. Освен ако не са дадени на някого и не са затворени.

Да не съм чула такива неща  Naughty Това, което изживяваш, е ужасно, ние не можем да помогнем, но ти пращаме позитивна енергия. Пък и всички тук, до една, разбираме прекрасно чувствата ти. Аз бих се почувствала така, все едно детето са ми отнели  Cry
Вярвам, че още довечера ще са си при теб, мъжът ти не може да постъпи толкова гадно и да не ги върне!

Ти си го познаваш мъжа ти, знаеш как да му въздействаш- не можеш ли да се извиниш, уж, да кажеш, че ти си била виновна и си осъзнала грешката си и бля-бля, да блъфираш, за да ги върне, пък после да се разправяте? Това дали няма да помогне?

# 650
И аз предположих тъкмо за мазето!

Теди, темата е за любителите на котки - и в добро, и в лошо според мен, никъде не е уточнено...Ако на някой му е неприятно, да пуска весели снимки и тях ще коментирам, но за мен и твоята болка е важна, дръж ни в течение!

В тази връзка, шушулче , честит рожден ден на твоето пухче, много да те радва и дай боже, живо здраво и все до теб!

# 651
  • София
Детето продължава да поддържа температура, но е малко по- свеж сега като поспа.

Ех, Теди, добре, че имаш сили Hug.   Дано да се намерят! Не помислили ли, че наранява не само теб, а и децата  #Cussing out? Представям си пък те как се чувстват! Иска ми се да вярвам, че поне заради тях ще ги върне.  Praynig

# 652
  • София
Теди ужасно е , дано детенцето да се оправи и котенцата да се намерят. И аз предполагам, че ги е оставил в някой като липсва цялото им оборудване. Утре почивам и мога да се разходя из Люлин 4 да ги потърся, само ми пиши на лични блока в който живееш да се разходя около него. Знам какво ти е преживях го за няколко часа, като Тоби беше паднал от терасата и беше в неизвестност. Съдрах се от рев няколко часа докато се намери. Така, че утре ще обиколя из квартала да ги потърся и без това имам работа по пазара и една разходка ще ми дойде добре.
Дано всичко свърши добре  Hug

# 653
Теди,поне заради децата няма ли шанс мъжа ти да омекне и да ви каже къде са Нико и Бени?

# 654
  • Варна
Теди , миличка ... разбирам те абсолютно !  Hug ... Знам , че колкото и да обичаш котарачетата , не те са главното в този случай ...
Всичко , което искам да ти кажа , е казано най-точно от Андрей Германов :

Когато много силно те боли,
недей посяга да мъстиш:
омразата изпепелява онзи,
който мрази.
Когато много силно те боли –
отдалечавай се!
Отдалечавай се
през времето – от дребното,
от близкото, от болката, от писъка –
нали след десет хиляди години
в голямото безсмислие на Космоса,
сред здрача на Великата Прохлада
ще бъде все едно дали сте се целунали,
прашинки две, докоснати в безкрая,
нали ще бъде все едно
дали те е боляло?

Отдалечавай се. Потъвай в своето.
Със живата вода на свойта сила
Напръскай живата си рана.
И любопитните да видят после там,
където е ударила стрелата,
как светят бистри капки златен клей.
И тъй, додето
златен
станеш
цял.
 Hug Hug Hug

# 655
ТЕДИ, сега влизам тук и съм ужасена  Hug Дано се оправи бързо детенце и да се намерят котаците - знаеш, че на мен са ми фаворити и много ме боли за тях.
Аз ще разпитам нашия вет за скарлатината и котките, защото в нашия блок  имаше преди години дете болно от скарлатина и имаха котка - нещо ги изплашиха, че котката също боледува скарлатина и я махнаха. Не знам подробности, но ще разпитам.

# 656
Благодаря ви, момичета  Hug
Лора, много хубаво стихче, и много вярно...
Не са в мазата ...
Аз не губя надежда, че един ден пак ще ги видя. ще намеря начин да ги издиря!
Деси, те няма да са тук наблизо. Той ги е натоварил на колата и сигурно са в някое село. Преди разправяше за Филиповци, но сега може да ги пуснал там, където е работил днес.
Дано да се  трогне от сълзите на децата.....

# 657
  • София
Ако случайно каже къде ги е пуснал, кажи ни, за да помагаме в търсенето. Не знаеш ли къде е работил днес?

# 658
  • София
Теди дръж ни втечение и да е в друг квартал само да знаеш кой е ще се включа в търсенето стига да съм в почивен ден.

# 659
Нямам идея къде е бил днес. А и той няма да каже. Щом на майка ми не е казал...

Общи условия

Активация на акаунт