Юлски бебета-Тема 32

• 27 040
  • 729
  •   1
Отговори
# 615
Джил, честит рожден ден и тук! Много здраве и любов ти желая!

А4, има някаква програма, с която можеш да редактираш документ в .pdf-ски файл, ама ми го няма специалистът в скайп, да го питам. Дано някоя мама се включи, да ти помогне с инфо, че наистина е лудост да набираш 100 страници.

Рал, аз купувам от Хит бебешки сухари "Ики Бебе" - в сребърна опаковка с едно ухилено бебе са. Много са вкусни. От тази фирма има и бебешки бисквити, които му давам понякога.

# 616
А4, виж тук
http://www.pdftoword.com/

А и Медула ти е отговорила гледам, също може.
Евита, баш adobe writer е това, предполагам в торентите го има.

Марулич, тази черна серия е доста опасна, стискам палци да не продължава, от сестра ми знам, че на нея и на нейни колежки непрекъснато им се случваше, даже на една й се бяха развалили в една и съща седмица хладилника, фурната и пералнята. Отврат направо. Сега се замислям да си заделя някой лев, че те и моите са купувани наведнъж следователно наведнъж ще се развалят  Rolling Eyes

Да се оплача излезнахме и станахме ветропоказатели, дъждобрана ми го издуха вятъра та се върнахме да го закрепя по-здраво колкото да идем до магазина отслеща. А иначе такова слънчице хубаво печеее

# 617

Евита, баш adobe writer е това

Точно  Peace

# 618
Джил, честит рожден ден, много веселба, всичко да върви по вода, проблеми само ей така за разнообразие, да си най- прекрасната мама и скоро леля Hug.
Мила и ние гледахме с отворена уста и в шок какъв е този  Laughing.
Еми, мерси Hug, роклята е от Премаман, свекърите са една руса жена и един със светло син пуловер. Сватба 400 човека Shocked.
Фелисити, храним я момата, но нали беше болна, та беше намалила порциона здраво, та явно си оказа влиянието пляс, че почти не се кротва в къщи.

# 619
Честит рожден ден, Джил!!! Желая ти много здраве, много щастие, много успехи във всичко.. за останалото си имало Мастър кард казват Wink  Hug

Ех, момичетааа с това -60... Зарибихте ме! Бройте ме в отбора и мен от днес!  Hug Стискайте палци, че има дни, в които ям само вечер.. сега ще е тежко...

Сириус, стягай се момичеее, чакаме само хубави новинки!  Hug Praynig

# 620
  • Canada
Карелиа, последните ти пратки от и-бей как ги получи, т.е. донесоха ти ги на адрес или трябваше да минеш през митница първо? Защото за последните ни две пратки получихме известие, че първо вече трябва да минаваме през митницата, попълваме някакви декларации и тогава освобождават пратката. Ама неразбрах вече все так ли ще е?. Rolling Eyes
Между другото много ми липсват постингите ти напоследък, все се губиш. Heart Eyes
И Фелисити ми липсва.

Диди, исках да кажа, че не ми се ще да те ядосвам някой път. Иначе много ме кефиш как само ги действаш, ама пак казвам, дано не съм аз на прицел някой ден. Mr. Green Hug
Благодаря Тан! И аз не знам защо се губя, но ми е малко кофти период... Последните пратки си ги взех от пощата, както и всички преди тях. Но моите са само дрехи и са доста леки... Peace
А4, има начин. Има една програма - мисля че се казва нещо от рода на Ashampoo. Много лесно се действа с нея. Peace
Марулке, Оля, мисля че не само преводаческия бранш, ами всичко удари тая криза... Точно вчера майка ми ми обясняваше че кризата през 95-96 година е била в пъти по-добре от сегашната... Тогава имало работа, но парите били обезценени, а сега - няма работа... #2gunfire
Джил, ЧРД и от мен! Жива, здрава, много усмивки и настроение!

Нико се е побъркал да се учи да ходи и направо ми разказва играта тези дни... Боли ме гръб, кръст и каквото се сетите, отделно от недоспиването покрай зъбките... Sick Tired

# 621
  • варненка от София

Тц, мацки. Адобето позволява добавяне на коментари в пдф файлове, а А4 пита за трансформиране на такъв файл в уърдовски и това става с програмката Файн ридър - ето за нея малко писано http://bg.wikipedia.org/wiki/ABBYY_FineReader и от тук може да се свали. Не винаги разчита правилно символите, но е не лоша възможност да се обработват текстове. Често пъти ми се е налагало да я ползвам покрай преводите  Peace

# 622
Sorry аз имах предвид Adobe Acrobat Pro , не знам защо съм я запомнила като writer, може би защото тя и създава pdf-ове, затова и написах че я има в торентите, защото тя не е фрий.

# 623
 Mr. Green И аз така съм я запомнила, може така да се е казвала преди Laughing Марулич, добре че се включи и аз да се рефрешна.

Карелия, не съм съгласна за кризата от 96 година с майка ти. На работа , който ходеше се раздели реално поне с 2 нули от заплатата си, а пък магазините си бяха тотално празни. Хич не искам да се връщам на онзи хал.

# 624
Правих пробна пита на Катето за прощъпулника - като се има предвид,че ми е за първи път стана  newsm44 newsm44 newsm44

[/url

# 625
  • варненка от София
Медулче, радвам се, ако с нещо съм била полезна.  Ааа, ти май кризите бъркаш  Mr. Green 97-ма доларът скачаше всеки ден и не знаехме с какъв курс ще се събудим и колко са се обезценили парите, а когато магазините бяха празни, това беше началото на 90-те. Тогава ставахме рано в 4 да се редим с купоните за мляко, хляб, а саламът беше лукс. Всичко беше с купони, захар, брашно, ужас. Е тази криза не я искам, абе изобщо кризи не искам, ама кой ме пита...
Нещо последните дни ми е доста смачкано настроението, дали щото не ми стигна софийското пребиваване или щото вкъщи всичко се руши и не могада са и оправя къщата, ама съм едно горяма мрън  Tired

Мамо Диди, питката ти е доста апетитна и като за първа питка е добре. Следващия път я направи в по-малка тава. Нещо не се е получило или във втасването, или в размера на тавата, има вид на тутманик. Погачата трябва да изпълин тавата. Въпреки това изглежда супер апетитно! Браво! Peace

# 626
Марулче,без майтап ама щях да ти пиша на лични ама викам айде да не те занимавам  Mr. Green Незнам дали затова не запълни тавата ама сложих сирене а в рецептата нямаше.Доколкото знам като се сложи сирене неможе да стане както си стават питките  newsm78 Ама пусто като не обичам постни питки. А тавата е точно толкова см колкото пишеше ,че трябва да е  Mr. Green

# 627
  • варненка от София
Марулче,без майтап ама щях да ти пиша на лични ама викам айде да не те занимавам  Mr. Green Незнам дали затова не запълни тавата ама сложих сирене а в рецептата нямаше.Доколкото знам като се сложи сирене неможе да стане както си стават питките  newsm78 Ама пусто като не обичам постни питки. А тавата е точно толкова см колкото пишеше ,че трябва да е  Mr. Green

Не е вярно, че като се сложи сирене и не стават като питките. Просто нещо не се е получило във втасването, в печенето или тестото ти е било малко за тази тава. Ето тук този тутманик е със сирене вътре, а като го направя става по 15 сантиметра висок. Надявам се не се сърдиш, че ти писах, ама толкова питки са ми минали през ръцете, че имам изкривяване на моменти  Blush

И да ти кажа, най-вкусни стават питките, когато ги правиш малко на око  Wink, аз лично рецепта конкретна нямам, меся на вдъхновение и на базата на налични продукти. Когато оставиш питката да втасва, не е хубаво да я местиш, трябва тестото да си почива и да се надига, иначе като се мести тавата или съда, в който втасва, тестото се стресира. Това е един малък трик. Закриваш го с кърпа, на топличко място. Преди да започнеш да печеш, сложи тавата във фурната на 150 градуса. Покрий я с фолио, което си намазала от долната страна с олио, за да не залепне питката за него като се надигне. След 10 минути увеличи градусите на 200. Средно една питка се изпича за около 50 минути, до час. 10 минутки преди да е готова питката, махаш фолиото, за да се изпече и зачерви от горната страна. Аз питките не ги мажа с жълтък, не обичам вкуса му на печено. След като извадя питката от фурната я мажа отгоре с масло или олио, така добива отново гланциран вид, пък и става по-вкусна. И тъй   chef

# 628
Ама ,Марулче как ще се сърдя-напротив.Такива неуки като мен в тази област имат нужда от съвети  Hug Благодаря ти много.Значи според теб не е втасало добре или тавата-ясно.Олекна ми,че проблема не е в сиренето  Mr. Green Аз слагам да втаса на 50гр. на вентилатор  newsm78,че никога не ми е втасвало тестото като го оставя само в тавата.Какво имаш превид като казваш да не местя тестото да не се стресира - да си седи на едно място ли  newsm78
Отговори ми на лични моля те да не занимаваме тук момичетата - та аз ще те питам и друго   chef

# 629
Охх влизам да ви нагледам, ама с тия питки направоооо ..... ooooh! ooooh! ooooh! текнаха ми лигите.... имайте милост бе хора.  Rolling Eyes Twisted Evil
Аз пък да се похваля все пак де - свалила съм вече 10-11 килца, сега остана по-трудното още поне 5, а най добре 8-9 и оформянето, че нещо .... освен бицепс .... другото е гола вода, но и това ще стане.
Марулич, жалко за кофти серията, но се надявам че ще мине, а ти що не вземеш пак да отскочиш до София, докато смениш уредите  Hug
Мамо Диди, аз пека питките във една тава с високи стени ( като бившите електрически тенджери), с мая ги правя суха и винаги стават супер.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт