Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 87 133
  • 603
  •   1
Отговори
# 15
  • у дома
Лени, невероятна красота  newsm51 Heart Eyes

# 16
  • Шотландия
Лина, благодаря. Hug Маргало - страхотна снимка, много зареждаща. Hug

# 17
Лени, благодаря за грижите, които полагаш за темата. Първият пост е необятен Simple Smile

Малък "подарък" за всички - много ме уравновесява напоследък :

http://www.youtube.com/watch?v=X6Y4kpZ7xQk

# 18
  bouquet Лени Впечатляващо !

# 19
Eее ЛЕНИ каква красота, думи нямам. Благодаря ти

# 20
 newsm51    Страхотно!  Heart Eyes

# 21
И от мен благодарности на Лени за труда й   bouquet

# 22
Доста отдавна следя темата, макар че все още не съм успяла да изчета всичко. Много често се зареждам с положителни емоции като се зачета тук. Благодаря ви!

# 23
Благо-Даря ви,че ви има   bouquet

# 24
  • Пловдив
Лени, не мога да не се присъединя към благодарностите за колосалния труд и красотата, които са положени в тези теми.
Твоята положителна енергия е заразяваща, за което съм ти задължена.
Благо-Даря!

Благо-Даря за времето, силата, любовта, красотата, енергията, за това че ни стимулираш със своя пример!
 Hug Hug Hug  bouquet Two Hearts

# 25
Момичета, кажете ако си намерите банкнота насред полето, какво бихте направили с нея - да я похарчите /веднага, след като е пренощувала вкъщи?/ или да я скриете някъде  newsm78

Ето какво открих, търсейки отговор на горния въпрос:
/някои неща вече сме ги казвали/

Ако искате да забогатеете, при това колкото се може по-бързо, не трябва да пренебрегвате народната мъдрост, заложена в поверията за парите. Ето полезна информация, която ще ви помогне както да запазите и да умножите наличните си пари, така и да привлечете много повече.

Ако искате да се радвате на отлично финансово благосъстояние, вие в никакъв случай не трябва да бързате да харчите получената заплата за един ден. Според поверието, вие дори не трябва да броите получените пари! Просто трябва да си ги занесете у дома и да им дадете възможност те да "пренощуват" там. Едва след това можете да ги преброите и харчите.

Казват, че парите привличат повече пари към себе си. Затова си запазете най-едрата банкнота и не я харчете в продължение на една година. Познавачите заявяват, че колкото по-дълго я пазите у дома си, толкова повече пари ще привлечете.

Използвайте червения цвят – това е силен начин за привличане на пари. Затова най-добре е вашето портмоне да бъде червено. А за да засилите действието на поверието, носете в портмонето си хартия с червен цвят.

Създайте си навика всеки път на излизане от дома си да оставяте до огледалото в антрето банкнота, така че тя да се отразява в огледалото. Това ще помогне за умножаването на вашите пари дори във ваше отсъствие.

Вие можете да извлечете полза и от това, ако сте взели от някого пари назаем. Връщайте парите сутрин, а не вечер, и тогава вашите пари ще се множат. Парадоксално е, но поверията препоръчват по-често да даваме и по-рядко да вземаме пари назаем

Съществува поверие, което свързва многото пари с новия месец. Според него, в самото начало на новия месец, вие трябва да подрънкате с монети. И тогава вашето благосъстояние ще расте едновременно с месеца.

Трябва да се отнасяте много внимателно с парите, които се намират във вашето портмоне. Те трябва да са добре подредени във възходящ или низходящ ред, т.е. според тяхната стойност.

Според друго доста популярно битово поверие, ако искате да привлечете повече пари в къщата си, вие трябва да поставяте метлата с дръжката надолу.

Друго необичайно поверие ни съветва, когато прибираме в гардероба зимните си дрехи, да поставяме в джобовете по няколко дребни монети. Само че внимавайте джобовете да не са скъсани!

Какво може да изплаши парите и да ги отдалечи от вас? Ако искате да привличате повече пари към себе си, вие:

1. Не трябва да свирите с уста в помещението.
2. Не трябва да събирате трохите от масата с ръка.
3. Не трябва да допускате в дома ви да капе кранът на чешмата – едновременно с падащите капки ще изтича и вашето богатство.
4. Ако съседката ви помоли за малко сол или хляб, не й давайте – в противен случай вашето богатство ще изтече към съседите.
5. Не трябва да харчите всичките си пари в портмонето – оставете си поне една малка част.
6. Не трябва да броите или да давате пари назаем вечер или в понеделник, и не трябва да взимате пари назаем във вторник – това води до безпаричие.
7. Не трябва д вдигате от земята дребни монети - вие можете да изгубите не само парите си, но и здравето.
8. Не трябва да оставяте на масата празни бутилки, ключове или шапки

# 26
 newsm51 Благодаря, Лени Hug

# 27
Относно това, което пише ПИТ и и аз да кажа вкъщи как процедирам  Flutter... Когато взема заплата ги подреждам много грижливо в една малка кутийка, която е обърната към огледалото в спалнята.. така те се отразяват и се множат... Не съм го чела никъде интуитивно съм го правила... Понеже някъде бях чела, че в кухнята е хубаво да има огледало, което да отразява масата-така тя винаги е пълна  Peace
 също така никога не мачкам парите и се държа добре с тях   action032 Немога да разбера хора, които вадят от джобовете си до неузнаваемост смачакни пари...

# 28
Благодаря ти, Лени, за труда и за новата тема! newsm51

# 29
Благодаря Лени, както винаги си чудесна!
Пит  ако намериш на улицата монета нетрябва ли да се взема. Вчера намерих една стотинка след като помолих ангелите за помощ и я взех, запазих си я в портмонето.Трябва ли да я похарча или да я оставя в църква?

Общи условия

Активация на акаунт