Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 87 293
  • 603
  •   1
Отговори
# 240
Виждам, че сме на деветомайска вълна. Аз съм от поколението, което пееше тези песни- Вставай страна огромная, Дневникът на Таня Савичева, На Белуруската гара, День победы и так далее....  вълнувам се ... и споделям

http://www.9maya.ru/engine/download.php?id=2

# 241
  • нейде там, където ....
Честит празник!

Виждам, че сме на деветомайска вълна. Аз съм от поколението, което пееше тези песни- Вставай страна огромная, Дневникът на Таня Савичева, На Белуруската гара, День победы и так далее....  вълнувам се ... и споделям

http://www.9maya.ru/engine/download.php?id=2
Не се отваря линка  Cry А песните ... значи сме от едно поколение  Hug Днес гледахме парада в Москва по руската телевизия и сама аз се учудих колко от песните помня ... Това, което е свършило преди 65 години, не бива да се забравя.   bouquet

# 242
Гледате ли Мулдашев по Канал 1... Лично на мен ми е много интересно да го слушам, но незнам защо ми се струва, че водещата подхожда с някакъв песимизъм и премерено лицемерие. Crossing Arms.. Особенно встапителната и реч, неможах да я разбера  Thinking... Искам да питам... има ли някъде в интернет някоя от книгите му относно тези експедиции, атлантите и т.н. много интересно ми стана  Flutter

Успешно започване на седмицата . Бъдете красиви, добри и се обичайте  Hug

# 243
ето нещо интересно от една книжка на Есейте

....Тогава как можем да постигнем щастие?
Има два вида удоволствия в живота. Има фалшиви удовол¬ствия, за които трябва да заплатим много висока цена: да пожертваме физическото си здраве и душевния си мир. Без здра¬ве и душевен мир не е възможно да се наслаждаваме на никакви удоволствия. А истинските удоволствия са наши вечни спът¬ници: всички прекрасни гледки, звуци и ухания на Природата: планините, горите, океаните, магията на изгрева и залеза, всички очароващи удоволствия за ума: хубавите книги, хубавата музика, прекрасните произведения на изкуството и още по-не¬уловимите, но също толкова трайни удоволствия от приятел¬ството и любовта. Програмата за съзидателен живот на мъд¬рия човек е постепенно да подмени тези фалшиви удоволствия с нашите вечни спътници - хармонията и благородните удо¬волствия на живота.
Как можем да избегнем фалшивите удоволствия?
Като не допускаме самоексплоатацията, която извърш¬ваме всеки път, когато жертваме истинските стойности в живота (нашето здраве, душевен мир, свободно време) за не¬ща, които са вредни (като алкохол, пушене, наркотични ве¬щества, животински храни, захарни изделия и рафинирани продукти и т.н.) или излишни (като манията за притежание на луксозни предмети, имоти, скъпи дрехи и други разхищения).

# 244
http://www.youtube.com/watch?v=y2yENqeQkNA&feature=player_embedded 
Една песен,която споделям с голямо удоволствие.

# 245
Гледате ли Мулдашев по Канал 1... Лично на мен ми е много интересно да го слушам, но незнам защо ми се струва, че водещата подхожда с някакъв песимизъм и премерено лицемерие. Crossing Arms.. Особенно встапителната и реч, неможах да я разбера  Thinking... Искам да питам... има ли някъде в интернет някоя от книгите му относно тези експедиции, атлантите и т.н. много интересно ми стана  Flutter

В книгата на Ян Ван Хелсинг  " Не пипай тази книга" има много, относно експедициите до Хималаите, атлантите, лемурийците и пещерите - самадхи. Не е описано от Мулдашев, но се препокрива с неговата история. За мене това е една много ценна книга, а последните страници са за един вид самоосъвършенстване и ....интересно е.
Успешно започване на седмицата . Бъдете красиви, добри и се обичайте  Hug

# 246
Без да искам съм се вмъкнала в поста ти. Извинявай. Embarassed

# 247
  • София
вики, напротив, смятам, че въведението й беше абсолютно предумишлено анти- теза на Мулдашев, според мен това е нещо като събуждане на интереса към темата, работила съм 10 години същата професия, имам и професионално изкривяване,иначе смятам, че Искра е една от малкото, които чете. Това занимание стана абсолютно несъвместимо с журналистиката напоследък, за съжаление. "Нощни птици" е единственото предаване, което гледам изобщо... Не мога да ти помогна с линк, книгите му са издадени на български ,но може би ги има и в Спиралата...
момичета, да ви разкажа малко смешна история- не пиша често, но често чета. В почивните дни бях на професионална конференция в Швейцария, оказа се, че бившият шеф на организацията, в която членувам е откраднал от нея измуително количество пари. И аз, нали съм заразена от Вашия позитивизъм, се изказвам в комитета на собствениците, /какво смешно име/, като почвам така "Трябва да сме благодарни  за уроците на на г-н... еди кой си". Цялата зала се обръща и ме гледа изумено- той е откраднал от нас стотоци хиляди,  а аз с моите благодарности... Joy Продължих нататък по същество, че ако трябваше да се връщам  и да почвам благодарностите по  Кехоу...

Благодаря за пожеланията за седмицата. Сбъдване на мечтите ви желая и аз!

# 248
Merilyn_33 чела съм "не пипай тази книга"  Hug още тогава ми беше супер интересно за атлантите..
Енита възможно и така да е  Rolling Eyes

# 249
Благодаря на Лени за огромния труд който е положила за тази страхотна тема.  bouquet

# 250
layla_tov благодаря ти много за превода! Мисля да направя този ритуал и ще пиша  Hug

# 251
 Здравейте на всички.  Simple Smile
За тези, които се интересуват от силата на подсъзнанието и биха искали да научат как е протекъл семинара на Джон Кехоу:
http://sebepoznanie.com/upravlenierealnost/johnkehoe/

# 252
rosivak ,  ако си Роси В. ДОБРЕ ДОШЛА СРАД НАС, ние често те четем в себе познанието и препращаме лин кове Hug

# 253
Роси, благодаря за интервюто с Руслан Селенов.Той наистина предаде много точно атмосферата в залата и думите на Джон.Самият Руслан  също е един невероятен човек и аз му пожелавам много успехи.
   bouquet

Момичета , снощи не успях да гледам интервюто с д-р Мулдашев,но за сметка на това го намерих в нета.Пращам ви линк и ви пожелавам приятно гледане.
Hug
http://bnt.bg/bg/productions/86/edition/7701/noshtni_ptici_9_maj … f_ernst_muldashev

# 254
humanis и Intella , благодаря ви за топлото посрещане.  Simple Smile
Да, аз съм Роси от Себепознание.com и виждам, че пускате линкове от моя сайт. Благодаря ви. Радвам се, че ви харесват статиите. А аз пък забелязах, че при вас е интересно. Ще наминавам да си поговорим. Wink

Общи условия

Активация на акаунт