Подсъзнанието може всичко 24 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 86 434
  • 603
  •   1
Отговори
# 345
sosko,линка беше на първа страница,но мисля,че не се отваря в момента.Дано този проблем да се оправи ,има толкова много безценна информация не искам и да мисля че ще се изгуби.Мога да ти опиша какво направих аз.Както казах извадих си на принтера снимка на колата(ако нямаш снимка на твоя предмет можеш да си го нарисуваш)също става и върху листа си пишеш цената която искаш да получиш-примерно продадена за....лв.,аз добавих изречението-по на задравословния и щастлив за мен начин без вреда за никого-любимо мое изречение и непременно напиши думата благодаря.И след това си гледаш снимката или рисунката хубаво е да я гледаш често и да е пред очите ти,обаче ако не ти се дават обяснения или си заобиколена от скептици прави го когато си сама за да не разпиляваш енергията си.Можеш и да си представяш как се осъществява продажбата все едно че присъстваш в момента или някава друга техника, която ти помага на теб-утвърждения,пожелания в кутия(тъкмо сега е момента да си ги напишеш).Това е.Успех в продажбата  Peace

Последна редакция: пт, 14 май 2010, 18:36 от sweta

# 346
  • На края на вселената!
Инфото на първа страница няма да се загуби  Grinning Татти е прехвърля теми в архива. За сега са премахнати от активния форум и докато се налеят в архива ще трябва време. Предполага се, че до края на седмицата ще стана и тази работа. Затова мислите позитивно за нашите линкове, те ще се върнат и пак ще са активни  Hug

# 347
За който му е интересно Сергей Бехтерев:
http://www.youtube.com/watch?v=gWXJ74KZdDk 

# 348
Благодаря на Червено винце за ритуала за продажба на голям предмет, по точно този с визуализацията на предмета пресниман на лист.В моя случай става въпрос за кола-преснимах си я визуализирах как я продавам написах и цената която искам да получа и хоп стана.БлагодаряИзползвам случая да благодаря на винце и за многото други полезни техники и съвети,. които съм научила от нея.Благодаря  bouquet

sweta , Червено винце, моля  дайте ми работещ линк или самото описание на тази техника
с визуализацията.
Благодаря предварително!

sosko, в момента се архивирта темите...така че, изчакай няколко дена и всичко пак ще бъде активно.  Wink   Модераторите  го обещават!  Peace

sweta, радвам се ,че съм ти била полезна ! Heart Eyes Hug

Целувки и прегръдки на всички в темата!   bouquet

# 349
И аз се замислих кога е започнало новолунието  newsm78.Порових се ,но срещнах противоречива информация при това разминаването не е с минути а с около 11 часа.Някой знае ли кой е верният час на новолунието-ако е по календара от първа страница то тогава  календара за празният ход на луната не е верен и не трябва да се съобразяваме с него,ако е обратното трябва ли наново да си правя ритуала с посяването понеже го направих към 15 часа т.е преди новолунието по втория календар.

# 350
не е по темата  за което се извинявам, но много ме впечатли и не мога да не го споделя с вас.

http://www.youtube.com/watch?v=JAwOZvvGsRs

http://www.youtube.com/watch?v=1k08yxu57NA&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=9lp0IWv8QZY&NR=1

# 351
О,изпълнението на Сюзън Бойлс винаги ме докарва до сълзи от кеф Peace
благодаря darena,че ми го припомни   bouquet
аз бих добавила и ето това с риск да оспамя съвсем темата Crazy
http://www.youtube.com/watch?v=VYDM3MIzEHo

все пак сещам се да попитам ...чели ли сте нещо от Диляна Герганска?
аз днес "случайно"(всъщност както всички знаем няма нищо случайно;-) ) изрових в компа книгата й "Духовните Връзки" и съм меко казано ей така Shocked,защото мисля,че някой от нещата,за които пише ми се случиха неотдавна...
препоръчвам я горещо!

Последна редакция: сб, 15 май 2010, 22:12 от bella_

# 352
bella, благодаря!
 като сме почнали- това обаче, което сега ви пращам мисля,че има връзка с темата и то много

http://www.youtube.com/watch?v=LnLVRQCjh8c

# 353
Добро утро ,момичета.Преди няколко месеца беше обяснено много подробно (не си спомням кое беше момичето) как тези които са извън Бг могат да си отварят или свалят(не помня)филмчетата от You Tuble,за да могат след това да ги гледат "пълноценно".Ако някоя си спомня нещо ще съм благодарна.Приятен неделен ден!

# 354
  • На края на вселената!
Добро утро ,момичета.Преди няколко месеца беше обяснено много подробно (не си спомням кое беше момичето) как тези които са извън Бг могат да си отварят или свалят(не помня)филмчетата от You Tuble,за да могат след това да ги гледат "пълноценно".Ако някоя си спомня нещо ще съм благодарна.Приятен неделен ден!
Дали това ще ти свърши работа?
Цитат
Сваляне на клипове от Интернет

За сваляне на клипове от Vbox, YouTube и други флаш сайтове и извличането на аудиото (MP3) от него има множество начини. Ще се спра върху най-лесните и онези които не изискват ползването на програма.

Без да ползвате програма

В случай, че ползвате Internet Explorer:

1. Оставете да се зареди цялото видео от UTube или Vbox (и за други флаш сайтове става!).
2. Видеото вече сте свалили на компютъра, не знаехте ли? Намира се в папката с временните Интернет файлове.
3. В Internet Explorer-а изберете меню Tools ---> Internet Options ---> Settings (мисля средното за новите версии) ---> View Files. Тук се намират временните интернет файлове. Измежду тях е и видеото което желаете. Подредете по последна дата на модифициране или размер, за да се ориентирате. Копирайте си го където искате и го преименувайте.

~~~~~~~~

Ако ползвате Mozilla Firefox:

Изчакайте видеото да се зареди в страницата и след това напишете в адресният бар това:
about:cache?device=disk
Това ще ви покаже временните Интернет файлове които са заредени. Сред тях, разбира се е и вашето видео. Ще го разпознаете по датата и обичайното разширение flv. (Същото е ако отидете направо в папката C:\Documents and Settings\Vorfax\Local Settings\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\6cvj3al6.default\Cache, където на мястото на vorfax се намира името на вашият компютър)

~~~~~~~~

Ако ползвате Opera. Зареденото видео се намира в папката:
C:\Documents and Settings\vorfax\Application Data\Opera\Opera\profile\cache4, където на мястото на vorfax се намира името на вашият компютър.

С програма

В Internet Explorer може да ползвате и програмата vloader. Пействате в прозорчето му интернет адреса в който се зарежда видеото и задавате какви формати да ви свали (flv видеото, MP3-та и т.н.).

~~~~~~~~

В Mozilla Firefox може да ползвате добавката downloadhelper. Всичко което е нужно да направите е да натиснете Add to Firefox от тази страница и вече видеото от посетените от вас сайтове ще се зарежда автоматично за сваляне. Вдясно от движещата се икона натискате стрелката и избирате download за да свалите.

# 355
Момичета, добро утро! Grinning
Имам един проблем  и съответно нужда от вашата помощ. Praynig
Имам една ””””””” приятелка”””””””” . Дълги години се опитвах да се освободя от нея  smile3513-Безполезно. Кармична връзка ли е какво е – не знам. Все пак Бог бе милостив и времето ни раздели, живеем в различни градове на голямо растояние.Децата ни са на една възраст. Когато живехме в един град, колкото и да се опитвах да я избягвам- тя идваше на местата, където ходим с детето , идваше на гости, канеше настоятелно, големи подаръци  и пр. Детето ми като малко не се усещаше и искаше да си играе с нейното. Последната година имат две срещи- едната- те ни дойдоха на гости за няколко дни- беше кошмар за мен и за детето ми.И другата среща беше за около час – два- слава Богу! И беше същият кошмар.Нейното дете постъпва с моето , така, както и тя с мен постъпваше някога, /сега е по-различно, но проблемът не е отпаднал/.т-е- подиграва му се, говори му глупости, дразни го с думи, с жестове, smile3534 с поведение  smile3533. Освен това като бяха на гости ги запознахме с приятелите ни тук /разбирайте децата, приятели на синът ми/  и нейното дете се лепна за тях и започна да дразни моето, че ще му вземе приятелите и, че тези деца го обичат него повече и пр.
Оня ден тя ми позвъня докато бях на работа и се самопокани за няколко дни у дома. Не можах да реагирам и да й откажа smile3514 . След това говорих и с детето ми. Той не ги иска. Мисля  smile3515  и не мога да измисля smile3511- какво да правя  newsm12- къде да се потупвам, почесвам, какви мантри да мрънкам newsm17 и на коя джамия да се кундя като имамин. Давайте акъл.
Прилагам й хоопонопоно от вчера.
Моля, не копирайте поста ми защото ще го изтрия.

# 356
  • Costa Rica
Едно простичко "Извинявай, но ми се налага да замина за няколко дни" няма ли да свърши работа?

# 357
Едно простичко "Извинявай, но ми се налага да замина за няколко дни" няма ли да свърши работа?

ЦЪК.  Ще дойде след това, след тези няколко дни.Тя е свободна , не работи, има много пари, и много време и възможност да ходи където и за колкото си пожелае.Освен това- почти никой не я иска т.е. приятели - йок, защото нали се сещате,че не сме само ние потърпевшите.

# 358
Разговор с висшият й  Аз и прекъсване на енергийните нишки по Дорийн Върчу се сещам на първо четене Thinking

ето тук качих книгата,за която ви споменах снощи:
http://www.megaupload.com/?d=3G5JQUDB

Последна редакция: нд, 16 май 2010, 11:51 от bella_

# 359
Томасе,благодаря!Мисля,че беше нещо друго.Но ако и това е начин,без значение е кое ще ползвам.Още веднъж благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт