Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-19

• 87 536
  • 816
  •   1
Отговори
# 720
Къде изчезна Борана?

Борана се включи в отбора на Trixyy.
Болките ми в рамото са си имали причина, сцинтиграфът присветна там. Следва рентгенова снимка , потвърждаваща проблема.
Утре съм на консулт да кажат какво ще ме правят, макар че вече почти ми е ясно какво.
Сега и аз най-съм се затръшкала, че тъкмо си купих нов бански, така ще си остане неизползван. Ще почвам лъче. Точно преди най-големите жеги. Sick

Боби, ще се видим като дойдеш насам, няма начин!  Hug Hug

Йовче, Сонче, стискам ви палци за контролите.

Прегръщам ви всички и умната на срещата , ей! Heart Eyes Heart Eyes

# 721
  • у нас - на брега на морето
Цитат
Цена -170,00лв., скъпичък е но реших, че заслужавам

Ангелари, разбира се, че го заслужаваш!!! Със здраве и кеф да си го ползваш! Hug
Борана, аз сега тръгвам за онкото да питам за резултатите от ТМ и чернодробните. Мислех, ако се наканя по-рано да дойда и да се видим, но днес програмата ми е понатоварена. Ще водя и малкия на лекар.Защо утре? Нали комисията е днес?
Миленка, да, чуваме се с Борана, но ето, че тя ме изпревари и писа преди мен.За съжаление в събота и неделя търчим по селата, че нали майка е зле, а през седмицата е сама и трябва да я наглеждаме.
Хайде успешен ден на всички! Hug Hug Hug

# 722
Йовче, всеки ден ми вливат трансметил венозно. Както по-назад съм писала, лекувам се по Програма за клинични изпитания по схема Лапатиниб + Кселода. Лечението ми върви добре, скенерът показва намаление на метите с милиметърчета, нови находки няма. Проблема е, че вдигам стойностите на билирубина, за да го държим в норма се прави Трансметила, токсичността на лекарствата е голяма, а горкия ми черен дроб явно вече е много "амортизиран" Rolling Eyes, та от 2 месеца и половина всеки ден ме боцкат и много изпуших вече, ама няма как - търпя.
На всички момичета желая добри резултати на изследванията. На тези, които не могат да се похвалят с това - успех в лечението и късмет!
  bouquetПриятно изкарване на срещичката, на всички ще се отрази много добре! Peace

# 723
Здравейтее Heart Eyes
Може ли да ми разчетете хормонални изследвания, ако мога да ги напиша правилно/ ако ги разчета де  Shocked /
ЕR - положитлена имунна хистологична реакция,точки 5+2 = 7     / 75% шанс за терапевтични ...... / не се чете/
PR - положителна имунна хистологична реакция,точки 5+1 = 6 т.е / 50% шанс за терапевтични ..... /нещо като отзив или отговор пише /.
 Thinking

# 724
EEEEEEEEEEE Соня, гледай снимката и мен си ме представи къде, къде по така ..... Като секс бомба  Joy Joy Joy Joy
Въх, ама съм скромна
А по отношение на анонимността ..............От кога съм се наканила да отскоча до Язовир Кърджали и околието му
Знае ли се като дойда може да ти се разкрия
Но за сега мисля първо да видя морските дюни  newsm51
Соня стискам палци и при теб всичко да е наред на сцинтито
Ангелари, не се и съмнявам, че си по-хубава и от снимката ... Ще се радвам да се видим... Обади се непременно!
Благодаря! Надявам се, утре всичко да е наред!  Hug
Софиянки, утре в 8:00 ще съм в диспансера в Младост, ако има желаещи да се видим, моля, заповядайте...  Hug
Целувки на всички:   love001

ellit, това значи, че ще имаш хормонална терапия, т.е. ще пиеш хапчета 5 години...

# 725
Здравейтее Heart Eyes
Може ли да ми разчетете хормонални изследвания, ако мога да ги напиша правилно/ ако ги разчета де  Shocked /
ЕR - положитлена имунна хистологична реакция,точки 5+2 = 7     / 75% шанс за терапевтични ...... / не се чете/
PR - положителна имунна хистологична реакция,точки 5+1 = 6 т.е / 50% шанс за терапевтични ..... /нещо като отзив или отговор пише /.
 Thinking

Ще ти назначат хормонално лечение!    Peace

# 726
То е за майка ми, не за мен Sad, но сега първо е на вливки / 3или 4/ след което операция ..........

# 727
Елит, имунохистологичното изследване показва,че туморът е хормонозависим.Това означава ,че ще има хормонална терапия.
Лекарите ще преценят каква точно ще бъде! Peace

# 728
...но това означава,че ще си продължи химиотрепията или..... А след операцията дали пак назначават??? Shocked Shocked Shocked....Много ми е гадна тая химиотерапия,,, имам чувството ,че това е най-отвратително от цялата работа,въпреки че тя първата вливка я понесе добре Simple Smile

# 729
...но това означава,че ще си продължи химиотрепията или..... А след операцията дали пак назначават??? Shocked Shocked Shocked....Много ми е гадна тая химиотерапия,,, имам чувството ,че това е най-отвратително от цялата работа,въпреки че тя първата вливка я понесе добре Simple Smile

Да,скъпа,ще си продължи химиотерапията! Това е най-тежката част от лечението ни,но трябва да я мине! Ще отмине и ще забрави за нея,повярвай ми! Трудно е,но ето виж,всички издържахме и оцеляхме! А това е най-важното!
След операцията ще и определят последващото лечение. На някои им назначават и преди и след операцията химиотерапия! Каквото ви кажат -правете го! Лекарите си знаят работата!
А хормоналната терапия е песен на фона на химията!Повярвай ми и несе тревожете за нея!
Успех и на майка ти и на тебе!  bouquet

# 730
Сонче, утре 8.30 съм на ТЕЛК в Диспансера. Казвай къде да те чакам в 8.00. На входа???
Какви ще ги диплиш в Младост?

# 731
гадна работа е всичкоо товаа, а тези лекари са едни неотзивчиви,все едно у тях си отишъл,ама с тях по можеш да се разбереш,за разлика от мед.сестри.Е не може да се държиш грубо с хора,които отиват да се лекуват , а там ти смачкват и малкото настроение ,което имаш.. Sad Sad Sad

# 732
гадна работа е всичкоо товаа, а тези лекари са едни неотзивчиви,все едно у тях си отишъл,ама с тях по можеш да се разбереш,за разлика от мед.сестри.Е не може да се държиш грубо с хора,които отиват да се лекуват , а там ти смачкват и малкото настроение ,което имаш.. Sad Sad Sad

Опитай се да погледнеш нещата и от тяхна гледна точка... Ти си ангажирана само с вашия случай,и колко те натоварва той... А през техните ръце,ако мога така да се изразя ,на ден минават толкова много хора-с различни проблеми,с различни болки,с различни характери...
Все пак и лекарите са човешки същества,и те се уморяват и те имат своите болки и радости...
Ако започнат да влагат емоция във всеки срещан случай,няма да бъдат ефективни и добри специалисти!
Дано ме разбереш правилно,не искам да съм адвокат на никой лекар,но все пак трябва да сме благодарни за това,че се борят за живота ни!

# 733
Така е ,съгласна съм...,, но могат да се държат малко по-отзивчиво,по-човешкии дори ...

# 734
Сонче, утре 8.30 съм на ТЕЛК в Диспансера. Казвай къде да те чакам в 8.00. На входа???
Какви ще ги диплиш в Младост?
Диспансера не е ли в Младост 1 ?!Или не съм разбрала?! Ами не ви знам кварталите в София... много са...,не в Дървеница, там е онкологията, нали... ами малко по-нататък... вие ще се сетите... там където се прави сцинтиграфия... На входа ще съм...да си нося ли червен карамфил  Joy, нали сте ме виждали на снимка ... ще се познаем ... Ще ти дам телефона си на лични

Общи условия

Активация на акаунт