Борбата с рака- духовното оцеляване и физическото преодоляване-19

• 87 514
  • 816
  •   1
Отговори
# 780
enny, поздравления и от мен!  newsm10
Лорън, много бързаш...щом на 7.04.2010 си била на химия, тогава са ти правили кръвна картина и биохимия. Оттук нататък сама следиш през 3 месеца първата година, а през 6 месеца втората, ако няма други причини за това. Следващата ти кръвна картина трябва да направиш юли месец. Юли ще правя и аз, ако искаш да се уговорим в един ден да ги направим, докато чакаме ще имаме много време да си говорим. Освен това все забравям да те питам, кой ден от месеца си вземаш хапчетата, доколкото си спомням и ти пиеш някакви хормонални хапчета... ако греша,... поправи ме, може да съм те объркала с някой друг...

# 781
     Привет, поздравления за добрите резултати!!!!!!!!!
     Днес говорих с ММ , обеща да направи всичко възможно да дойде на срещата!И аз ще идвам, както знаете ,Марги ще ми е хазяйка! Party
     Днес е Еньовден , имам двама именици, така че отивам да опъвам софрите!

# 782
          Днес е Еньовден , имам двама именици, така че отивам да опъвам софрите!

newsm78 newsm78 newsm78

# 783
  • София
Привет на всички хубавелки! Laughing
Пясъче, да са ти живи и здрави именяците! Wine Glass Целувките си ги запазвам за събота! Joy
Мамо Лорън, няма смисъл да правиш толкова скоро кръвни изследвания, защото химията се чисти твърде бавно. Поне изчакай да минат шест месеца.

# 784
margi4, съжалявам че не можахме да се видим  Hug

# 785
Привет на всички хубавелки! Laughing
Пясъче, да са ти живи и здрави именяците! Wine Glass Целувките си ги запазвам за събота! Joy
Мамо Лорън, няма смисъл да правиш толкова скоро кръвни изследвания, защото химията се чисти твърде бавно. Поне изчакай да минат шест месеца.
Маргич,откриха  ми рачето през февруари 2010г.не съм правила никакви контролни изследвания.
 Мисля си за шестия месец newsm78 Thinking
Какво ще пропусна освен притеснението около самите изследвания?!
Въпроса ми е риторичен.Знам ,че еднозначен отговор никой не може да ми даде.........

# 786
  • В царството на игрите:)
Здравейте, имам въпрос относно Веси. Къде изчезна това момиче? Не пише нещо newsm78 Дано в събота се видим, но и тя прави темите, така, че ще е хубаво да се появи Mr. Green
Имам едно страдание от два дни. Ужасно много ме зоболя лакътя. Усетих го преди две вечери когато се подплях на него. Боли ме и кожата /където е по грапава на лакътя/ и кокалчето. не си спомням да съм се удряла, а тази нощ не можех да го докосна. боли ме само при допир #Crazy Днес не можех чак да си опъна ръката...Защо са ме нападнали такива едни кофти мисли..
Май ми е по притеснено от утрешните контролни прегледи отколокото предполагам и ми се появяват всякакви симптоми Rolling Eyes

# 787
Миленоооооо,  newsm66 newsm66 Почакай до събота-ще ти дам да се разбереш!!! newsm29  341uu

# 788
Миленке, нали знаеш колко те обичам, все пак ти го демонстрирам ежедневно. Wink
Това обаче не ми пречи вече да ме избива на смях с твоите "симптоми" - да не стане малко като лъжливото овчарче.  Joy Joy Joy
Ако някой не знае Миленка, да кажа - кихне ли - има рак на носа, а не дай си Боже да я заболи глава!!!  hahaha hahaha hahaha
Ох, Милено,  наистина се посмях на твой гръб.  newsm19

Кога, шматко моя, ще приемеш, че независимо дали го мислиме или не, с всяка една от нас ще стане само и единствено това, което Бог е решил?

# 789
Здравейтее всички  Heart Eyes.Да попитам,след втората или третата ли химия става гадно т.с повръща се ,отпаднал си...кофти ти е Thinking Thinking Thinking

# 790
Милми ,надявам се ,че нищо ти няма на лакътя.И виж каква хубава поредица от нормални резултати съобщават момечетата?!То си е на посока .........И при теб ще е така Naughty Praynig Praynig  bouquet
А Веселинап ,ако питаш за нея - писа ,че и се подува корема и  newsm78не и че ще ходи на друга среща.

# 791
Здравейтее всички  Heart Eyes.Да попитам,след втората или третата ли химия става гадно т.с повръща се ,отпаднал си...кофти ти е Thinking Thinking Thinking

При всеки е абсолютно различно. При някои е след първата, при мен беше след втората, а на някои въобще не им става толкова кофти Wink

# 792
Миленке, сега сериозно, шегата на страна - всички изтрещяваме от време на време с всякакви мисли и сценарии, просто намираш начин да прогониш бързо тези мисли и така...до следващия път.

За утре сме с теб и стискаме палци, ще има за какво да се хвалиш, мисли му!  Hug Hug Hug

# 793
За утре сме с теб и стискаме палци, ще има за какво да се хвалиш, мисли му!  Hug Hug Hug

Praynig Praynig Praynig

# 794
yov64, nadia_0606 благодаря ви за отговорите  Hug А колко дни трябва да ги взима тези хапченца  newsm78
Днес ходих до болницата да ми напишат рецепта и доктора каза : Ами то ние слагаме при вливането , няма смисъл да купувате ...дъръдъръ .... те и без рецепта го дават в аптеките.... И като отидох в Марешки и ми казват : Ама как ? Без рецепта не може  ooooh! Добре , че ми дадоха като им се  примолих  Whistling
Значи ако и сложат при вливането чак на другия ден ли да пие хапче  или да отида утре и една ампулка да взема вечерта да и бием , пък после хапчетата newsm78 Тя предния път около 4 дни беше зле (ама доста зле  Sick )

Възхищавам ви се на позитивизма  smile3525 , трябва да прихвана от вас , че ми е доста тегаво  Confused

Общи условия

Активация на акаунт