Слънчезащитни продукти за това лято

• 29 640
  • 161
  •   1
Отговори
# 120
  • в Кошера
А за Carotten какво мислите...някойх ползвал ли е даде отзиви?

Преди години си бях взела тяхно олио и бях доволна - много бързо почернях.

# 121
  • София
И аз да се разпиша в темичката. От няколко години имам алергия към слънцето, с матова кожа съм, но все пак я получих и то в много тежка форма - като се изрина пъпките ми стават едно цяло и чак ръцете ми се подуват. Ако се докарам дотам фенистил гел не ми помага, има едно друго кремче Псилобалсам, то мисля е и по-евтино, само с него се оправям.
От 2 години ползвам Pizz Buin за алергии и не мисля да го сменям. Ползвам 10-ти фактор, не изгарям и не се изривам, а направо почернявам. Много съм доволна.  Peace
Между другото алергията към слънцето получих, като бях намазана с Нивея Wink

# 122
  • The point of no return
Момичета миналата година ползвах на Ейвън - предпазва от изгаряне, но не и от алергия и тази година ще взимам друг Grinning

За този има ли отзиви -  La Roche-Posay Anthelios 40 Sunscreen Cream  bouquet

Колебая се между него, Ambre Solaire 30 SPF и Pizz Buin  newsm78

# 123
  • тук-там
Пак за Пиз Буин - върнахме се от Анталия - 35 градуса - нон  стоп. Мажех щерката сутрин с 30 фактор - ол дей лонг- само веднъж за цял ден - не излезе от водата - резултатът - върна се като циганче - никъде изгоряло, даже и на нослето. Аз се клепах с тен интензифайър - интересно е , че няма фактор, но си почернях перфектно.

# 124
  • The point of no return
Момичета, като поръчвате Piz Buin от Е-бей, плащате ли мито при получаване на стоката newsm78

# 125
  • тук-там
поръчвам ги от английския и-бей - не се плаща нищо.

# 126
  • The point of no return
Wild_rabbit - мерси много!

Дали ще ти е удобно да постнеш съставките на Пиз Буин, ще съм много благодарна - в една друга тема тук във форума се коментира, че имало много химии в него newsm78

# 127
  • sofia
Днес си купих SUNDANCE от DM, 30 фактор, ще тествам др. седмица евентуално и ще дам отзиви.

# 128
Здравейте! Тази година се бях насочила към новият продукт на Нивеа - Protect and Bronze, но след като прочетох отризателните отзиви за него се отказах. Ще съм ви много благодарна ако ми препоръчате някое плажно масло, от кеото сте доволни, както и някой продукт за по-бързо почерняване. Благодаря предварително Simple Smile

# 129
carotene+
sun like
50 high protektion
kid's

# 130
Здравейте! Тази година се бях насочила към новият продукт на Нивеа - Protect and Bronze, но след като прочетох отризателните отзиви за него се отказах. Ще съм ви много благодарна ако ми препоръчате някое плажно масло, от кеото сте доволни, както и някой продукт за по-бързо почерняване. Благодаря предварително Simple Smile
Аз за Каротен съм чувала много добри отзиви и се бях насочила към тях, но в близката ми аптека продавачката на козметиката си беше тръгнала с ключа  за витрините:x, че се излъгах с този на Нивея.

# 131
Здравейте,момичета   bouquet
Имам запитване към един от продуктите на нивеа  http://www.nivea.bg/products/show/12174 някой ползвал ли го е и някакви отзиви за него Simple Smile трябва ми нещо за почерняване и да е под формата на спрей пак може и на друга марка  Praynig

# 132
Wild_rabbit - мерси много!

Дали ще ти е удобно да постнеш съставките на Пиз Буин, ще съм много благодарна - в една друга тема тук във форума се коментира, че имало много химии в него newsm78

Със сигурност има химии. Аз поразгледах в гугъл за Pizz Buin, заради многото положителни отзиви тук и попаднах на много тревожни неща. Масово се оплакват от обриви, сърбежи, алергии...И то точно от този, който е уж противоалергичен.
Eто отзиви за въпросния лосион:

http://www.reviewcentre.com/reviews-all-67877.html#tabs-menu

Последна редакция: ср, 07 юли 2010, 15:32 от Tea13

# 133
  • София
Днес си купих SUNDANCE от DM, 30 фактор, ще тествам др. седмица евентуално и ще дам отзиви.
аз си купих детското и е ужасно.Изгорях без да съм ходила на плаж,изгорях си с него на улицата докато си вършех работата.Иначе не е мазно,хубава водна консистенция,ама тоя висок фактор като че ли е няква измама

# 134
  • София
От мен:
, , ,
с подарък:

Общи условия

Активация на акаунт