Слънчезащитни продукти за това лято

• 29 619
  • 161
  •   1
Отговори
Здравейте момичета,
Какви слънчезащитни продукти ще използвате това лято?

# 1
  • София
Здравей и аз се включвам по темата,точно събирам варианти за мазила.Миналата година бях с Bioderma и съм доволна.Тази година мисля да пробвам Avene.Но като че ли ми се иска да си взема детски вариант,защото наистина съм с адски бяла кожа и слънчева алергия.А на почерняване въобще не разчитам,важно ми е да ми е защитена кожата.Някой дали има впечатления от тези продукти http://www.spirig.bg/daylong-kids.php

# 2
  • в Кошера
Три поредни години ползвам ТЕЗИ и съм много доволна  Peace

# 3
Аз до сега съм ползвала PIZ BUN,но доста трудно се намират в аптеките.

# 4
  • София
Аз имам чудовищна слънчева алергия и само 15-20 минути на слънце са достатъчни да ми се обрине цялото деколте и шия с малки страххотно сърбящи пъпчици  Confused От солариум не ми се появява това чудо и затова само така мога да поддържам някакъв тен. Ползвала съм всякаква козметика и единственото, което ме спасява е антиалергичния лосион на Юсерин с 25 фактор

# 5
Аз ползвах също съм с алергия и ползвах слънцезащитен флуид на Ла рош фактор 50-много е добър.Сага понеже го нямаше когато отидох да си взема,си купих на Юсерин,защото се изкуших от факта 4е е матиращ ефект-също е хубав.Детските продукти са разработени за детска кожа,а за възрастите съответно един фактор 50 за хора с алергия е перфектното решение.

# 6
  • София
Аз имам чудовищна слънчева алергия и само 15-20 минути на слънце са достатъчни да ми се обрине цялото деколте и шия с малки страххотно сърбящи пъпчици  Confused От солариум не ми се появява това чудо и затова само така мога да поддържам някакъв тен. Ползвала съм всякаква козметика и единственото, което ме спасява е антиалергичния лосион на Юсерин с 25 фактор
ох и аз съм същата,а особено първите летни лъчи като ме попарят и дори ръцете ми се обриват и ме сърбят.Три години подред съм с http://www.ivis.bg/garnier-ambre-solaire-%D1%81%D0%BF%D1%80%D0%B … spf-20-p2787.html и не съм изгаряла досега с него и не съм се обривала.Най интересното е че хващаш тен и почерняваш направо вместо първо да се пържиш като рак.Аз съм с много бяла кожа и въобще не почернявам и много ме е яд,но с това що годе загар имам.

# 7
  • София
ааа забравих да добавя,то не е по темата,но на такива като мене помага много.Има на Юсерин едно мазило преди слънце се мажа с него.Води се точно за слънчеви алергии.Като се намажеш с него преди да излезнеш навън,после няма сърбящи обриви,има и някакъв малък фактор.Не замества слънцезащитнтия продукт,а просто предпазва алергичната кожа от реакция.Ето тука са писали за него http://news.fashion.bg/article/246/produktite-na-eucerin-na-osno … vite-alergii.html

# 8
И двете с дъщеря ми сме бели, с лунички, бенки и светли коси.Досега само Биодерма 50+ сме ползавали и сме доволни Peace

# 9
  • София
ЩЕ следя темата. Досега имам опит с Биодерма 50 фактор - много лъщи и ми подпухват очите с него, макар да не слагам от крема около тях. От ЛА рош ми се насълзяват. От Авен емулсията с фактор 50, която ползвах тези дни от тестер, ми се запушиха порите. От ЛАнкастер съм много доволна, но е скъп. От Кларанс фактор 40 за градски условия също съм много доволна, но под него задължително се слага друг крем, а това не ми харесва... Юсерин не смятам и да пробвам - отдавна имам лошо впечатление. Галеник преди 7 години много ми хареса, но са сменили формулите - ще търся тестери да видя...

# 10
  • София
ааа забравих да добавя,то не е по темата,но на такива като мене помага много.Има на Юсерин едно мазило преди слънце се мажа с него.Води се точно за слънчеви алергии.Като се намажеш с него преди да излезнеш навън,после няма сърбящи обриви,има и някакъв малък фактор.Не замества слънцезащитнтия продукт,а просто предпазва алергичната кожа от реакция.Ето тука са писали за него http://news.fashion.bg/article/246/produktite-na-eucerin-na-osno … vite-alergii.html

Да не става дума за това - Аз ползвам него и е страхотно просто, но си има фактор - 25. Не е мазно и попива моментално, не белее, съвсем лекичко е като текстура. Като се намажа сутринта преди да изляза после цял ден и в най-големия пек нямам проблеми.

# 11
  • София
ами мойто изглежда като тия на снимките които са в моя линк дето дадох,но и твойто е от тая серия изглежда.Мойто е с 15 фактор и по доволна в живота не съм била.Това да не се чеша като маймуните по улиците си е цяло щастие.Иначе ставам червена и на ситни червени точки,то не са пъпки точно и само това на Юсерин ме оправя.Спомням си преди 3 години два дни преди една аптекарка на морето да ми го даде,тамън ме беше изпарило слънцето и крака,ръце,деколте всичко ме сърбеше и според мене полудях тогава.Между другото има и един Фенистил гел който го продават по аптеките,той за след слънце ако си изгорял и те сърби,много облекчава сърбежите,Него го мажа като съм забравила да се намажа с Юсерина.

# 12
  • София
Мен Фенистила не ме спасява, ако вече се е появила алергията. Просто е мнооого тежко положението - стават едни големи разляти червени пъпки, които толкова много сърбят, че успявам за нула време да ги превърна в рани. А ако се появят и на следващия ден сепокажа пак на слънце стават на големи мехури  Sick Нещо безумно е при мен. Само ако съм си подложила още от ранна пролет със солариумен тен не се появява това чудо. Но в случаите когато още от март-април не съм порядъчно черна (като сега) само Юсерина може да ме спаси от тия мъки

# 13
Нека ви препоръчам чистосърдечно

Специално за лице и за склонни към зачервяване носове и бузки Simple Smile
Действа безотказно и гаранция, че работи. 3 години вече ползвам само това за слънцезащита по лицето, а ако се наложи и за деколтето Peace

# 14
  • София
Addri и аз така,обаче от солариума ме е страх че е много вреден и се питам дали ако се клепам с автобронзант ще почернея по лесно на морето и ще пропусна тия алергиите.Тука спориме с майка ми и тя казва че бронзанта само оцветява,не е като солариума да направи връзка с меланина в кожата.Аз пък все си мисля че тоя автобронзант прави няква реакция с меланина та да оцветява така.И сега съм в чудеж.Ти имаш ли някакви идеи или опит относно слънчевата алергия и автобронзантите?

Общи условия

Активация на акаунт