Слънчезащитни продукти за това лято

• 29 634
  • 161
  •   1
Отговори
# 45
И аз залагам на PIZ BUIN,даже вече си го купих.В аптеката от която го взех имаше промоция на AVENE до края на месеца 20% Направо не мога да повярвам,че в България преди сезон се прави намаление.

# 46

това лято ще съм за първи път със Garnier AMBRE SOLAIRE, същия като на картинката само че SPF10, надявам се да остана доволна

а за след слънце това:

аз пък се заредих за цяло лято Simple Smile като добавка на слънцезащитните продукти на гарниер си купих и тези

надявам се тези продукти да са ми достатъчни за това лято Simple Smile

# 47
Бих си купила с удоволствие DELIAL   Heart Eyes, но за съжаление не го виждам да се продава в BG - нито в мрежата , нито в магазините  Confused
PIZ BUIN с аромат ли е ?

Чудя се за този :

# 48
Моят фаворит е Garnier Ambre Solaire с UV30.

# 49
Нека ви препоръчам чистосърдечно

Специално за лице и за склонни към зачервяване носове и бузки Simple Smile
Действа безотказно и гаранция, че работи. 3 години вече ползвам само това за слънцезащита по лицето, а ако се наложи и за деколтето Peace

Този го имам, но не съм много довона - страшно мазно ми седи на лицето, странното е, че като се нанася нямаш такова усещане, не мазнее, попива, но вече на лицето, ужасно лъсва. Confused

Тази година мисля да си взема на Ивостин, овлажняващия с 20 фактор, защото съм много довона от същия, без фактор. Simple Smile

# 50
  • на Земята
Момичета,четох ама не разбрах,какво да ползвам за ежедневно предпазване на лицето от слънцето?Тези продукти,например с 50-ти фактор,задно с ежедневния крем ли се изпозва или предполагам,само слънцез. продукт,ако е само той,сигурно неколкократно трябва да се използва през деня?Ох,че го обясних....абе светнете ме,ако изобщо е станало ясно какво питам.

# 51
За ежедневно ползване си има кремчета хидратиращи/подхранващи и т.н. със слънцезащитен фактор. Повечето от показаните тук са за плаж/басейн/планина. Не че не можеш да ги ползваш и за ежедневни, но главната им цел е предпазване от слънцето, а не да се грижат за индивидуалните нужди на кожата. Затова казах, че си има хидратиращи/подхранващи с UV филтър за всеки ден. А ако се гримираш, вече в повечето ФДТ си има предпазващ фактор.

# 52
  • София
Здравейте и от мен,тази година твърдо съм се спряла на Avene за слънцезащита,тъй като съм със страхотна слънчева алергия.Исках само да попитам дали някой е ползвал този продукт за след слънце и къде могат да се намерят продукти на Iwostin? Благодаря ви. Flutter

# 53
Продуктите на Iwostin ги има във всяка по-голяма аптека.

# 54
Момичета все пак не разбрах Piz Buin продава ли се някъде в БГ и къде? Ако някой знае моля да каже...... Praynig

# 55
Аз съм доволна от този продукт:

http://kozmetika.bg/show.php?productid=23737

Не е и скъп даже!  bouquet

# 56
I az sum go polzvala minalata godina, mnogo sum dovolna, ne6to trudno se namira oba4e

# 57
На този сайт има малко повече информация за слънчевата защита на продуктите.
http://www.kokoni.net/polezna-informatsiya/kolko-zaschitni-sa-sl … nite-kremove.html
Миналото лято използвах продукти на Биодерма (и Дайлонг), съответно 30 и 50+ фактори, като бях доволна от продуктите.
В тази статия пише, че високите фактори не се препоръчват, но при днешното слънце няма как да се доверя на нисък фактор.
Приятели използваха и някакви олиа 8-ми, 10-ти фактор, резултата беше отчайващ и мазен.  Laughing

# 58
# 59
Аз си поръчах този, не съм го ползвала още, но беше на изгодна цена:

http://www.fragrancedirect.co.uk/RoC/RoC-Minesol-Triple-Defense- … 00ml/invt/0025059

Там има от тези, четох, че се оплакваше някой, че ги няма
из аптеките:

http://www.fragrancedirect.co.uk/Piz-Buin/Piz-Buin-Allergy-Lotio … 00ml/invt/0024578

На 14.05 ги поръчах, днес дойдоха от Англия! Sunglasses

Последна редакция: пн, 17 май 2010, 18:53 от reni79

Общи условия

Активация на акаунт