Слънчезащитни продукти за това лято

• 29 627
  • 161
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Аз вчера направих ново зареждане със слънцезащитна козметика за слънчевите дни.
Този път заложих на класиката Ла Рош Позе -Антелиос/20ф-р.
Много доволна съм. Нанася се лесно, попива бързо. Става за под фдт и за ежедневна употреба. Hug

# 31
Засега само за лицето съм мислила, защото ми е много чувствителна кожата там. Спрях се на Noreva- Soladerm SPF50+ тониран крем и Avene SPF50+ емулсия. Второто е с по-лека текстура, но пък няма цвят Peace Бих пробвала и Iwostin SPF50+.
Иначе за тяло съм доволна от Garnier с фактор 30(не е толкова мазен) и ако ходя да се пека сигурно на него ще се спра отново...освен, ако не ме съблазнят с някоя нова реклама по тв Laughing

# 32
  • София
Здравейте! Аз залагам на Шисейдо- слънцезащитен с 50+ SPF, анти-ейдж грижа, бързо попиват , комфортен, идеален за горещините навън.  Peace

# 33
А какво ще препоръчате за ежедневна грижа с фактор, за ръце примерно, за деколте...? Крем за лице- ясно, но искам лосионче, дето да е с ф-р и да мирише хубаво.
Благодарско предварително!

# 34
  • София
Здравейте! Аз залагам на Шисейдо- слънцезащитен с 50+ SPF, анти-ейдж грижа, бързо попиват , комфортен, идеален за горещините навън.  Peace
Кой точн кремползваш? Питам, защото досега във форума все говорят , че слънцезащитните на Шисейдо са тежки, не попиват и не са за ежедневна употреба...

# 35
  • Варна
Препоръчайте нещо за деколте,че са ми излезли нови бенчици.

# 36
  • София
Поръчах си от Ягодката Anessa, линия, която я няма тук, с перлен блясък. Само че перленият блясък си личи ако кожата е мокра- ако излизам от морето , нап. Ползвала съм и слънцезащитния с 30 SPF, който се намира и в магазините тук, в синята тубичка и ми беше добре. Аз нанасям малко количество. Не ми се пресича да ми се рони. Ла рош Поси ми се ронеше много и нищо не "видях" от него- и ексфолирвах редовно, и изчаквах да го нанеса на суха кожа, все ми се пресичаше.

# 37

това лято ще съм за първи път със Garnier AMBRE SOLAIRE, същия като на картинката само че SPF10, надявам се да остана доволна

а за след слънце това:

# 38
За лице си взех на Биодерма 50 фактор, но за плаж се колебая кое от всичко предлагано на пазара, на Нивея и Евилин съм ползвала, но ми се иска нещо друго.Имам тен от солариум и нямам алергии,  дали направо да не си взема олио с малък фактор newsm78?

# 39
  • тук-там
PIZ BUIN - са страхотни, не си давайте парите по нашите аптеки обаче Peace
http://shop.ebay.co.uk/joobydo/m.html?_nkw=&_armrs=1&_fr … amp;_trksid=p4340

идват за 5-6 дни - специално на този продавач доставката на 2 неща е 10 лв , на 3 -14 лв, а може да има и по-изгодно!

# 40
  • София
PIZ BUIN - са страхотни, не си давайте парите по нашите аптеки обаче Peace
http://shop.ebay.co.uk/joobydo/m.html?_nkw=&_armrs=1&_fr … amp;_trksid=p4340

идват за 5-6 дни - специално на този продавач доставката на 2 неща е 10 лв , на 3 -14 лв, а може да има и по-изгодно!
мале какви са тия цени?За интензивния тен ми го предлагат в аптеката за над 40лв,тука го гледам за 6 лири?Аз ли недовиждам или сънувам ли какво Simple Smile

# 41
За лице крем на Клиник с ф15 + Сити блок  ф25
 За тяло - Хаваян Тропик масло с ф15...решила съм да пробвам и новите на Нивея Протект + Бронз които уж активират пигмента на кожата и спомагат за бързото почерняване.
За малкия - НоАд
За след слънце - НоАд,миналата година ползвах и останах мн.доволна Peace

# 42
  • тук-там
мале какви са тия цени?За интензивния тен ми го предлагат в аптеката за над 40лв,тука го гледам за 6 лири?Аз ли недовиждам или сънувам ли какво Simple Smile

затова пуснах линка - нашите съвсем изнагляха  #Cussing out

# 43
  • Варна
Не знам какво да си взема. Никъде не мога да намеря тестери и не ми се купува на сляпо Sad. Чудя се на Uriage. Кожата на лицето ми е мазна и много бързо лъсва. Намерих тестери само на Биодерма 40SPF, но в по-топлите дни лъсва много бързо и отпада като вариант.

# 44
  • София
аз пробвах тестер на Пиз бън от серията за интензивен тен.И цял ден съм навън и алергията не ми се обади хич,а тестера е с 15ти фактор,не е много.За това дали ще хвана хубав тен не знам,обаче консистенцията е доста водна и много хубаво се разнася и на моята мазна кожа е супер.Бързо попива и не се налага да чакаш да съхне,много ми хареса.Определено това ще си купя това лято да се пазя.

Общи условия

Активация на акаунт