Слънчезащитни продукти за това лято

• 29 612
  • 161
  •   1
Отговори
# 150
Уф, Авен си го купувам в САЩ за смешни пари и сега ме е яд да дам 30 кинта.  Embarassed

Не разбрах дали е вярно това твърдение за Юсерин - за алергии ли да си взема или за защита, т.е. противоалергичното осигурява ли защита?

# 151
Уф, Авен си го купувам в САЩ за смешни пари и сега ме е яд да дам 30 кинта.  Embarassed

Не разбрах дали е вярно това твърдение за Юсерин - за алергии ли да си взема или за защита, т.е. противоалергичното осигурява ли защита?
Авена е много добър, най-доброто за мен, но ако не ти се дават пари - Ла Рош, но то и той е толкова почти. Laughing
Но имай в предвид, че в сайта е по скъпо, по аптеките са около 25 лева и двата.

# 152
Мерси много!

Ще се радвам да чуя още мнения  Simple Smile

# 153
  • Варна
Вземи си тестери и пробвай  Peace.
Аз например съм с мазна кожа и въпреки, че ползвам козметика на Авен, крема с фактор прави лицето ми да лъщи ужасно. Юсерина има същия ефект. За момента се спрях на Ла Рош и Биодерма. За моя радост имаше тестери и така открих крема, който търся.

# 154
  • София
Моля за съвет - колебая се между Eucerin и Vichy - вие на коя марка бихте заложили? Касае се за бързоизгаряща тъмна кожа със склонност към алергии.

Вярно ли, че продуктите на Юсерин против слънчеви алергии помагт само за това и отделно трябва да се слага сънцезащитен?

Ева на сцена, здравей и тук:) аз от години ползвам само на eucerin срещу алергии фактор 25 - не е вярно, че трябва да се ползва допълнителен слънцезащитен крем - той си пази от uv лъчите и предпазва от слънчева алергия същевременно; забелязах, че eucerin си имат сайт на български (може да е техен вносител), но там доста подробно са обяснени нещата: http://www.eucerin.bg ; за vichy не мога да се произнеса, но нищо, което съм ползвала от тази марка не ми е харесвало, а и те само се брандират като медицинска козметика, а всъщност не са; eucerin е истинска медицинска козметика

# 155
  • София
И аз да кажа: Ходих малко до морето и ползвах Юсерин 25 фактор за алергии.
Не е необходимо да си купуваш допълнителен слънцезащитен крем, защото този си е с 25 фактор, незнам защо така са ти казали, много странно. Алергията не ми се прояви, но изгорях  Shocked Проблема според мен в моя случай е, че непрекъснато стоях на слънце и търчах след малката и не съм подновявала фактора често. Поне на 2 часа трябва да го подновяваш, за да си ок. Моята кожа също е матова  Peace
Иначе за малката бях взела Виши 30 фактор и ме учуди, колко е добър. Много съм доволна от Виши-то, тя изобщо не изгоря, направо си покафеня и сега има съвсем лек и приятен шоколадов тен  Peace (а е на 2 години и си е доста беличка).
Нанасянето - и двата са леки, попиват бързо, този на Виши се пръска и това много ме улесни при нанасянето.
Миналата година ползвах А-дерма за нея,от Вишито съм много по-доволна.
За лице ползвах за себе си Ла-рош тонирания 50 фактор, много съм доволна  Peace Дори носа не ми изгоря  Mr. Green
Ако се сетиш още нещо питай, след 20 август ще мога да дам още по-изчерпателна информация, но сигурно ще ви е късно.

# 156
  • София
аз усещам че 20ти фактор вече не действа.30 горе долу та да не изгори човек.Миналата година си и с по нисък фактор съм се оправяла и алергията не ми се възбуди,а тая година се мажа с 30 фактор като излизам от нас и понякога слънцето ме попарва леко,друг път нямам проблем,а ако отида на морето може и да  изгоря с 30 фактор.Миналата година се пръсках с Гарние това дето не цапа 30 фактор и бях много доволна,тая година сякаш ми трябва нещо по силно.Дали пък не привикваме към тия мазила и започват да не ни действат или просто слънцето става по ужасно със всяка изминала година?

# 157
  • The point of no return
Момичета, аз от много гледане и чудене си поръчах ето този http://www.badgerbalm.com/p-372-spf-30-for-face-body.aspx

Като цяло намерих само положителни мнения и поне ще ми е спокойно на душата, че не съдържа химии  Simple Smile

Самоцитирам се, за да споделя, че този уикенд пробвахме гореспоменатото мазило и съм много доволна - не изгоряхме изобщо и не ми е лютяло на очите при къпане Peace 

# 158
  • София
Здравейте,исках да попитам дали някой е ползвал тези продукти www.lovea.fr за слънцезащита и дали е доволен.С много бяла кожа съм и със слънчева алергия и имам нужда от сериозна защита.Миналата година ползвах Авен детски фактор 30,но ми се иска да пробвам нещо ново. Thinking

# 159
  • София
марката, за която питаш не съм я чувала, от всички пробвани мога да кажа, че само eucerin върши работа срещу алергиите, всичко останало (sebamed, vichy, nivea, включително био слънцезашитни продукти) - не

# 160
  • София

Биодерма минерал.
Този продукт ви съветвам да не си купувате. По-голям боклук не бях купувала. Стои безобразно на лицето, като маска. Както клоуните ги правят бели, така стои реално на лицето. Почиства  се много трудно. Факт е, че там където съм мацвала на тялото и след душ стои бялата следа.

# 161
Здравейте,исках да попитам дали някой е ползвал тези продукти www.lovea.fr за слънцезащита и дали е доволен.С много бяла кожа съм и със слънчева алергия и имам нужда от сериозна защита.Миналата година ползвах Авен детски фактор 30,но ми се иска да пробвам нещо ново. Thinking

Аз ползвах спрея за тяло 30 фактор и съм доволна. Защитава от изгаряне, освен това е с 99% натурални съставки и има еко-сертификат.

Общи условия

Активация на акаунт