Нещо за 19 СОУ в София?

• 38 595
  • 135
  •   1
Отговори
# 105
ЗДРАВЕЙТЕ СКЪПИ МАЙКИ ГЛЕДАХ МНОГО ИНТЕРЕСНИ КЛИПЧЕТА ЗА 19 И СИ НАТЪКНАХ НА НЕЩО ИНТЕРЕСНО ЗА 19  ВЛЕЗТЕ И ПРОВЕРЕТЕ САМИ МАЙ Е 2 ИЛИ 3 КЛИПЧЕ В YOU TUBE

# 106
  • София и там където не се пуши
Еее това е скеч наслагано.

# 107
Явно се опитват да осмеят това училище, работа на хлапаците

# 108
е да ама е истина според мен,много неща съвпадат и си е май истина,говорят за кражби и споменават ония двамата крадци Павел и Николай май е по действителния случай 19 то ама това надали е от хлапета доста е майторско измислено това е някаква организация то си личи не прочете ли кой предсвият 19 соу без именното училище поне не петнът Елин Пелин!

Моля, пишете грамотно и поставяйте препинателни знаци!!!

Последна редакция: пт, 01 фев 2013, 20:45 от Фран Джонсън

# 109
То това с кражбите се беше разчуло из цялото училище. Някой е решил да си прави гаф.
И все пак виж къде учат нашите деца. Срамота.

# 110
Мила Дороти,тук съм съгласна с теб за пушенето това се започва само от фукане а е много вредно,но не забравяй че тук говорим за училище нека останем на тази тема а после и за договорите, иначе си права но на тях не им пука като им говориш а после съжаляват, лек ден и приятна вечер

# 111
 мили майки защо не гледате клипчета и за др  училища?? 19 е много  спокоино и съм доволна   Peace Peace за разлика от бомбеното 18  е милион пъти по добро

# 112
  • София и там където не се пуши
Да то навсякъде има творци, за всички може да се намери нещо компрометиращо, при това направено по-забавно и можещо да се догледа докрай.

# 113
Да права си може сега за малките да е спокойно в 19 то,а после когато пораснат, и аз си мислех така но излязох в грешка,след начало то на кражбите започнаха и разправите и директорката и класната на сина ми го обвиняваха че сам си е виновен и му се скараха че ми казва за заплахите и класната му в края на учебната година им казала да препишат от Диди,та я жена само се забавляваше в часовете,деца и се смеят като и кажат че чува гласове в класната стая а тя се смее редом с тях.
и продължават кражбите обрали женската съблекалния,всички телефони и пари ги няма ли откраднали ключовете на едно от момичетата и то преспало в приятелка,майка му по работа в Гърция бащата също,а директорката дори не ги ислуша ла и казала че са си виновни.
Докога ще обвиняват невинните за грешки те на виновните като не би трябвало да е така на това ли ги учим да лъжат,внимавайте скъпи майки не правете моята грешка!!!
Да 18 е бомбено опасно е за децата но и 19 не толкова спокойно ще се обедите сами дано не ви се налага,дано децата ви имат късмет с класът си,дано да не преживявате този кошмар,оставих 450-600 само за учебници плюс 10-20 лева за "ремонт" който се състоя четри години по-късно и то финансиран от столична община и ЕС,къде отиваха тия пари в джоба на директорката за екскурзии.
А видеото в you tube за 19 то отговария на истината,е да осмиват го но и разказват за кражбите,който или които и да са те или то или тя разкрива частица за риалноста която не е никак розова,госпожа та при която се случиха първите кражби е младата преподавателка ЛЕНА КАМЕНОВА ГЕНЕВА с уникален стил но безрсъдна

# 114
Днес в 19 соу децата от 9 клас специалната паралелка продавали балони за деня на влубените,и на смяна било онова момче дето крадеше,и той оставил павилона без надзор и отишъл до вц и се забави,всички си вели балони без да ги платът и сега трябва да даде 10 по 1,50 и още десет лева който изчезнали и не излезли на отчета на ученическата фирма а на директорката не и дреме на+++++++

# 115
Днес в 19 соу децата от 9 клас специалната паралелка продавали балони за деня на влубените,и на смяна било онова момче дето крадеше,и той оставил павилона без надзор и отишъл до вц и се забави,всички си вели балони без да ги платът и сега трябва да даде 10 по 1,50 и още десет лева който изчезнали и не излезли на отчета на ученическата фирма а на директорката не и дреме на+++++++
здравей, коя е тази специална паралелка?
Какво се случва нагоре, моля сподели по подробно всичко относно учителите и отношението им към децата, за да знаем какво предстои.

# 116
ЗДРАВЕЙТЕ СКЪПИ МАЙКИ ГЛЕДАХ МНОГО ИНТЕРЕСНИ КЛИПЧЕТА ЗА 19 И СИ НАТЪКНАХ НА НЕЩО ИНТЕРЕСНО ЗА 19  ВЛЕЗТЕ И ПРОВЕРЕТЕ САМИ МАЙ Е 2 ИЛИ 3 КЛИПЧЕ В YOU TUBE
дай линк

# 117
Здравейте скъпи майки, моля дайте повече информация за след 5 клас, то е ясно, че за малките всичко е наред.
Свестни ли са учителите след това?
Тази система Junior achivment, някой има ли отзиви от нея или е поредната модерна простотия от която се излиза с нулеви знания.
Тази Клара Арабаджиева наистина ли е такова светило в математиката и кои са им учителите по езици?
Благодаря предварително.

# 118

jolie21 Госпожа Клара Арабаджиева е наистина много добър професионалист във сферата на математиката.
 За мен лично тази програма е пълна простотия.
  Имай на предвид че ако искаш да запишеш детето си. Ще се изръсиш яко, и то за нищо. По нагоре
споменах за една н висион систем, която я жъжедаха на всички класове с изключение на 1 или 2, и пак нищо. Да не пиша още че направо ще пиша дни наред.

Общо казано ще дадеш торба пари за нема нищо.
Да не говорим че учебните помагала на Джуниър Ачийвман са 2 или 3 пъти по скъпи от другите. Няма никакъв смисъл

# 119
СКЪПА jolie21 не мога да ти дам линк защото клипчето не е подходящо за този сайт,така ме информираха от модерно, но мога да ти кажа кое точно е видеото!!!!
приготви се за шок търси КАЧЕНО ОТ LOVEJUDAS! ПРИ МЕН ИЗЛИЗАТ 3 ТОТО И 4ТОТО КЛИПЧЕ
Екипа на lovejudas black history anti calga grup ПРЕДСТАВИЯТ ЕДНА ПРОДУКЦИЯ КОЯТО РАЗКАЗВА ЗА МИНАЛИТЕ 5 ГОДИНИ В ПРИЮТ 19 И РАЗКРИВА БЕЗХАБЕРИЕТО И БЕЗКОНТРОЛНОТО ОТНОШЕНИЕ НА КРАДЦИТЕ НА УЧЕНИЦИ НИКОЛАЙ КОСТОВ И ПАВЕЛ ДОБРИНОВ ЗА ОБРАТИТЕ И СРТАХОВЕТЕ В СЪДБИТЕ НА НЯКОЛКО ПО-РАЗЛИЧНИ ОТ ДРУГИТЕ БЪЛГАРСКИ УЧЕНИЦИ,РАЗКАЗВА ЗА ЕДНА МЛАДА ГОСПОЖА ЛЕНА КАМЕНОВА И СТАРАТА ДИРЕКТОРКА НА 19ТИ ПРИЮТ ЮЛИЯ ДИМЧЕВА НА КОЯТО И Е ДОТЕГНАЛО ДА СЕ ЗАНИМАВА С "ГЛУПОСТИТЕ" НА УЧЕНИЦИТЕ,19 СОУ ДЪЛГО ВРЕМЕ БЕШЕ ВЪВ ЗАСТОЙ ЗАРАДИ ЛИПСА НА СРЕДСТВА ЗАРАДИ ДИРЕКТОРКАТА КОЯТО РЕШИЛА ДА ОТИДЕ ДО ГЪРЦИЯ,НО КОГАТО ДОЙТЕ ДЕТЕЛИНА АРНАУЛДОВА ПРИЮТА РАЗЦЪФНА КАТО КЕСТЕН ЗА НОВИТЕ  КРАЖБИ И ОЩЕ ПО ГОЛЯМО БЕЗХАБЕРИЕ ОТ СТРАНА НА УЖ ЗАГРИЖЕНАТА ДИРЕКТОРКА!!!!!!!!!!!!!! ПРИЯТНО УЧЕНИЕ В ПРИЮТ 19 ТА ТУК ВИНАГИ ЩЕ ВИ ПРИЕМАТ ДОРИ ДА СТЕ НАРКОМАН,ПОБОЙНИК,КРАДЕЦ
19 соу Елин Пелин на улица яков крайков 80 години история със запазeни традиции,приема ученици кандидати в Мениджмънт и предприемачество  на 3 три езика Английски Норвешки Немски.

Общи условия

Активация на акаунт