Нещо за 19 СОУ в София?

• 38 597
  • 135
  •   1
Отговори
# 120
Е ако те интересува пиши ми ще се старая да ти отговарям приятен ден лека нощ jolie 21

Ама е доста скандално клипче!!

# 121
По скоро нецензурно, тези неща май стават във всяко училище, просто е работа на ядосани тинейджъри.Мен повече ме интересува има ли свестни учители в горен курс, а за възпитанието на децата всеки родител да си носи последствията, навсякъде има кражби и тн. въпросът е работи ли се с децата които искат да учат и на какво ниво?

# 122
Да учителите са много готини,изключително приятни,е разбира се има и такива с големи претенции ама нормално,проблема е там че много се краде и на учителите нито на директорката.
Училището е подходящо за деца от 1 до 6 клас.
Недей да го записваш в програмата за прием след 7 8 клас защото е много скъпо,помагалата са от сорта на 35-56 лв, другото което е че те учат много и бързо свършват помагалото и трябва друго също от сорта 56 лв.
И ГРЕШИШ НЕ НА  ВСЯКАДЕ ДЪРЖАТ КРАДЦИТЕ И ГИ ЗАЩИТАВАТ,НЕ НА ВСЯКАДЕ ОБВИНЯВАТ НЕВИННИТЕ ЧЕ СА ВИНОВНИ.
Преди месец и половина в 19 станаха отново кражби и едно от децата казало да се извика полиция
но помощник директорката  КЕТИ казала че ако някой посмее да извика полиция ще бъде изключен
и че не може да да се петни името на 19 соу,и приключили въпроса
В 19 соу няма промяна за жалост.
ДО ЧУХ ОТ ЕДИН ПРЕПОДАВАТЕЛ КОЙТО ГОВОРЕШЕ С ЕДНА ЖЕНА ЧЕ ДИРЕКТОРКАТА АРНАУЛДОВА ПОКАНИЛА НА РЕСТОРАНТ СТАРАТА ДИРЕКТОРКА И КАЗАЛА ЧЕ Я УВОЛНЯВА И ЧЕ ТЯ НЯМА МЯСТО В 19 СОУ И СТАРАТА ДИРЕКТОРКА ПОЛУЧИЛА ИНФАРКТ.
Също така дочух от случаен разговор че старата директорка предложила за своя пот Арнаулдова,която първо беше помощник директор а от скоро и директор на 19 то.
разбрах че госпожата по география е близка приятелка с директорката.

# 123
Ами да ти кажа честно, то ние и сега даваме по 56лв за учебник и тетрадка по Англ. език и до тоя момент сме дали около 70 лв на класната за помагала по всички други предмети, а сме само в начален етап.
Не знам нагоре как е , най ме е яд че ни накараха да си купим и някакви помагала по тази система JUNIOR ACHIVMENT, но до тоя момент децата да са имали 1-2 урока по този предмет, а помагалото е пълна глупост, с някакви хартиени пари дето се изрязват и тн. а то е смешно, защото децата са много по напред с материала.
Доколкото разбрах целта е след 8-ми клас профилирано да се изучава мениджмънт, което от сега ме кара да съм сигурна, че няма да продължим да учим там.

# 124
Скъпа много внимавай с кражбите че тия учебници са много скъпи,освен това внимавай с компанията с която се движи защото специално в 19 не вземат кой знае какви мерки ако нещо се случи,говора ти за проблеми с компанията с която се движи,има деца който се подиграват и унижават децата има и деца който карат по слабите да им слугуват и да ходат след тях като кученца и ако нещо се противи го заплашват или го бият и му вземат парите или го лъжат, имаше случай в който Николай Костов големия крадец НА 19 БЕ ИЗЛЪГаЛ ЕДНО МОМЧЕ КОЕТО Е ИМАЛО 20 ЛВ И МУ ГИ ЗВЕЛ КАТО МУ КАЗАЛ ЧЕ БАКОГАНаТ КОЙТО МОМЧЕТО  ИСКАЛО БИЛ СТРУВАЛ 20 ЛВ И ПОСЛЕ ДВЕ МОМЧЕТА ЗАВЕЛИ МОМЧЕТО ПРИ Кети Георгиева и върнали парите на момчето което познавам лично и сега то се справия много добре

# 125
здравейте всички !,
изчетох за 19 СОУ написаното и мненията ви , което освен,  че е полезно, но и обнадеждаващо за бъдещите първокласници.  Моля само да ми отговорите дали правилно разбрах, че занималнята с немски е около 180 лв. на месец . Препоръчаха ми класа с усилено изучаване на немски и аз реших, че е добре моята първокласничка да е там. Но доколкото знам от близка позната на която децата учат в 20 СОУ  с усилено изучаване на немски  те плащат около 20-30 лв. и то след там 2-3 клас .
Моля майките ,на който децата сега са в начален курс да ми отговорят . Приятна вечер .

# 126
 здравейте ,
пак да побутна темата и да ви помоля да ми кажете колко на месаец плащате за езиковата занимална  за първокласник ?

# 127
  • София и там където не се пуши
здравейте ,
пак да побутна темата и да ви помоля да ми кажете колко на месаец плащате за езиковата занимална  за първокласник ?

Назад съм писала, съседи плащат по 180 лв.

# 128
ПО 180 ЛВ МНОГО Е ХУБАВО ДА СЕ УЧИ ЕЗИК ОТ РАНО,АМА НЕЛИ Е ПРЕКАЛЕНО НАТОВАРВАЩО ЗА ДЕЦА,ПО ДОБРЕ ДА ЗАПОЧНАТ ОТ 3,4 КЛАС,НО НИЩО ПОНЕ ДА СИ СТРУВА

# 129
здравейте ,
180лв е таксата за занималня, няма значение допълнителен немски или английски е.

# 130
благодаря за отговорите .
Прочетох за 180 лв. по-нагоре но не разбрах еднократно или на месец е тази такса.  Много ми се струва , ще кандидатстваме тогава и в 20 СОУ , там езика също се учи много добре , без 180 лв. на месец .

# 131
таксата е на месец за занималнята от 14.00-17.00ч. и включва допълнителни упражнения по език и самоподготовка(ПИСАНЕ НА ДОМАШНИ)

# 132
  • София и там където не се пуши
таксата е на месец за занималнята от 14.00-17.00ч. и включва допълнителни упражнения по език и самоподготовка(ПИСАНЕ НА ДОМАШНИ)

Която в другите училища е безплатна, а на език според мен по-добре н някоя школа да се запише детето за по-малко пари.

# 133
Да съгласна съм със всички могат много неща да му куцат, но поне езиковата подготовка е на добро ниво

# 134
Аз пък знам коя същност си ти,така че внимавай  Леонор познаваме се от дълги годени и твоя син бе окраден в 19, и твоя син се разсърди на моя и отиде при крадците,а защо съм вестителка,защото знам повече и защото имам приятели 19 то и не ме търси повече ти ме обиждаш така защото ми се расърди  тогава повече не ме търси циганко

Общи условия

Активация на акаунт