В новата ни МАЙска тема сбъднати мечти да има

• 8 719
  • 203
  •   1
Отговори
# 165
Херко, да илядиш! Със здраве да посрещаш все хубави неща, че и прекрасни, чудесни и приказни да са дните в живота ти тази година!  Heart Eyes
Ники, благодарско за снимките и за другите хора.  Hug Много са страхотни Беба и бебо! Бела изглежда тооолкова голяма сега, а малчо въобще няма вид на бройлерче.  Simple Smile

# 166
ЧРД и тук Херка! Да си жива и здрава и много обичана!

# 167
Честит рожден ден ит от мен, Херка  bouquet!
Да си жива и здрава и много щастлива!

Ники, малкия бонбон Габриел е голям сладур Hug, много му се радвам и се надявам да го видя и на живо в най-скоро време.

# 168
Херич, да си ни жива и здрава!  bouquet И само хубавини да ти се случват! Да са живи и здрави и двамата ти мъже покрай теб!

Ники, прекрасен аватар.  Heart Eyes Ти ме изуми за това как Бела пази тати, а не мама!  #Crazy

# 169
Честит рожден ден Хера  ,много здраве ,щастие и положителни емоции за напред.

# 170
  • на дъното
Честит рожден ден,Рени!Много любов,здраве и щастие ти желая Hug Heart Eyes

# 171
здравейте, не съм чела нищо, но първо влизамда ви поздравя и да се отчета, че при нас всичко е ок - нямаме интернет тъй като сме предприели огромно преместване
целувки на всички Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 172
Малко със закъснение ,но от сърце.
Честит син на Ники и Честита дъщеря на Рита-желая и щастливо и безгрижно детство.

Ние сме добре ,Танюша с всеки ден става все по палава и интересна ,лазим и пипаме навсякъде ,обикаля без проблем кошарата права ,но все още я е страх да се пусне.

# 173
честит празник мила Рени ,много здраве и късмет ти желая ,нека твоите желания бъдат мой те пожелания .нека таз година трима ,догодина четирима. smile3534

# 174

Честит празник мила Ренка!Пожелавам ти много щастие и любов!

Ние от вчера сме си в София,но не сме на градина,защото Хрисито от както се прибрахме в тая мръсна София не спря да кашля Sad
Въздуха е ужасен..............,но няма начин,ще се борим.
Днес го заведох на лекар,и тя ми каза,че се касае за алергична кашлица,няма зачервено гърло,гърдичките са чисти.

Само за информация да ви кажа,че Любов от днес диша без апарат.....................,дано все таива да са новините Praynig

Хрека,на патеричка да си жива и здрава  bouquet  bouquet  bouquet

Последна редакция: вт, 25 май 2010, 16:00 от isepise

# 175
  • Варна
Честит празник Рени! Пожелавам ти много здраве и щастие!
Ники страхотни снимки. Бела и бебчо са големи сладури пу-пу!
Исе хайде все така да са добри новините при  Любов и скоро да се оправи!
Хера честит рожден ден на патерички. Желая ти всичко най-хубаво!

# 176
Благодаря Ви от сърце, много ме зарадвахте с пожеланията си !И от мен сега:

# 177
Ренка, честит празник! От здраве да се не отървеш и ти, и двамата ти мъже!  bouquet

Исе, прекрасна новина! Аз следя темичката за Любов и се радвам на всяка мъничка спечелена битка! А най-искерно пожелавам бързо възстановяване на Хриси. Мразя ги тези алергични кашлици. Урбазон не помага ли?

Впрочем в тази връзка за тези дни съм се отдала на приготвянето на бабини илачи за подобнен род кашлици: правя сироп от лимон и бъз, а отделно и боров мед.

# 178
Копирам поста на майчето на Любов-за съжаление пак се е влошила:

KAKTO SI POMISLIH PO-RANO DA NE BURZAME DA KAZVAME "URA". LIUBOV PAK E NA APARAT. UMORILA SE E. DOKTORITE SE BORIAT DA RAZGURNAT DROB4ETO NA MAXIMUM,ZA DA BUDE PULNOTSENEN 4OVEK. LIUBOV OSTAVA V TEJKO SUSTOYANIE NA TOZI ETAP! 6TE ZAPALIA SVE6TI4KA...

Нека всички се помолим отново за малката кукла Praynig Praynig Praynig

# 179
  • Стара Загора
Благодаря много за пожеланията Heart Eyes
Рени ЧРД  bouquet Да си много здрава, обичана и щастлива жена Hug
Ето го и моят малък мъж...дето днес ми е вдигнал кръвното до небесата Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт