В новата ни МАЙска тема сбъднати мечти да има

• 8 713
  • 203
  •   1
Отговори
# 195
Ритко, добре си дошла у дома с малката Мина  bouquet!
Браво на Лорка, че е добра и любвеовилна кака - да ги нагушкаш и двете от мен Hug.

Честит мъник Константин  bouquet!Да е жив и здрав и много да слуша мама и тате!

Светле, все преди или след теб пиша, ама все те пропускам лично, що така незнам newsm78.
Иначе честичко си мисля, че не сме виждали отдавана, ама да видим как ще стане Peace.

Ники, не казваш сладураната Бела все още ли е такава ревнивка относно баща си?
То е ясно, че всичко ще премине, но сигурно е натоварващо за теб Hug.

# 196
  • Стара Загора
Исе стискам палци да се възстановите напълно и вече къш на болестите...изтормозихте ти и детенце Hug
Честит Константин на Кенга Hug
Риткоооо Hug и на теб много ти се насъбра Hug Наслаждавай се на двете си госпожици и ги нацелувай от мен.
Светланке, Нефи...благодаря за думите към синковеца Blush Нали знаете, че на мама гарджето е най-хубаво Mr. Green
Много е хитър и знае кога какво да ми каже. Когато съм най-ядосана защото е направил беля идва и ми каза - нали знаеш, че само теб обичам мамооо. Е кво го прайваш Crossing Arms омеквам...ама и той знае диването, че така ме размеква Crossing Arms Crazy

# 197
Когато съм най-ядосана защото е направил беля идва и ми каза - нали знаеш, че само теб обичам мамооо. Е кво го прайваш

Joy Joy Joy С глас се хиля. Да ти е жив издрав, пък след време така и момите да разтапя.  Grinning

Асенко, любима моя, аз вече съм почти на път да ти се разсърдя. Нашето виждане стана по- невъзможна мисия от отбиването на Дари.   Mr. Green Радвам се обаче, че поне намираш време да драснеш два реда. Не обичам като зачезнеш.

Пък ние вчера имахме среща с усойница. Можете да си представите каква сме картинка четиримата след като животното взе че се уплаши и избяга. Mr. Green

Хайде хубава седмица на всички! Днес Вики звършва училище.  Grinning

# 198
  • Варна
Kenga честита ти радост. Да ви е жив и здрав Константин и много да ви радва!
Исе,  Ритка скорошно оздравяване на дечицата.

# 199
  • София
Честито слънчице на мама Кенга,да е здраво и щастливо детенце Константин!  bouquet

Исе,бързо да се оправи малчо и скоро никакви болести да не ви стигат.

Ритка,много ти се насъбра ,но вече само хубави мигове и мноого щастие с двете принцеси,чакам с нетърпение снимки!

Херка,целувки за прекрасен Слави,мнооого е хубав!

# 200

Бъдете здрави мили дечица!Весел празник!

Ние от вчера сме си у дома,Хриси е добре само майка му незнае на кой свят е Mr. Green,дано е за последно,че ми писна
Намачках се на Лорини бузете и ми беше голям кеф Heart Eyes Crazy

Кенга,честит син,нека бъде жив и здрав и много да ви радва  bouquet

Херко,направо потънах в тез сини очета Party

Светле,Ники,целувки на малчовците

# 201
  • Варна
Честит празник на всички дечица! Да са живи, здрави и много усмихнати!

# 202

На всички дечица много здраве и щастливо детство!

# 203
 Честит празник на малките и на порасналите дечица:)

У нас става все по-голяма веселба, на мъжо му изтече отпуската по бащинство и вече съм с две бебета+ майка ми- голмото бебе. Баща ми помага,ама кое по-напред и той. Дребният е цицоман от класа. Беше твърде наиввно от моя страна да се надявам да родя още едно перфектно бебе като Бела, която се нацокваше за нула време и после спеше по 4 часа. Габриел освен че хубаво си цока, търси и за приспиване ц..., рядко запсива сам в креватчето, мъчат го и колики, ръмжи и се гъне, ама поне не реве и нощем пу-пу за сега спи с един цок около 4-5-6 часа, различно, понякога и по 2 цокания прави, но понеже се кърмим легнали, аз си спя и не знам кога се пуска. Ако се събудя по някое време, го връщам в креватчето,ама понякога го намирам до мен на сутринта.
 Иначе ми е много сладък. Толкова е малък, с кеф си го гушкам:) Бела на моменти е ужасно лигава,такова чудо не е било до сега. Реве, ляга по пода, не мога да си позная детето. Това чудо беше днес, защото времето е лошо и си седим вкъщи. Като сме навън бебето си спи, а тя си играе и ми е по-спокойно.  На бебето му се радва, гали и иска да гушка,ама за сега не й давам, че не знам в кой момент ще вземе да го стисне, както стиска куклите Crazy

Тоя пост го пиша от сутринта и мисля да спра, че пак ме зове дребния...

Общи условия

Активация на акаунт