В новата ни МАЙска тема сбъднати мечти да има

• 8 713
  • 203
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Нека е жива, здрава и много щастлива малката Мина ! А на мама , тати и кака пожелавам много усмивки и щастие да има в дома им!

# 151
  • София
Честита дъщеричка ,Ритка - да ти е жива и здрава Мина ,много щастие за четирима ви!Целувки! Hug

много ми е мъчно за милото детенце,дано се оправи малката Любов. Praynig

# 152
  • Варна
Ритка честито! Да ви е жива и здрава Мина и много да ви радва!
Честит празник и на имениците днес!

# 153
               Честит имен ден на всички празнуващи днес!
            Да сте живи и здрави и много късмет да Ви носи името !

# 154
Ритка,честита дъщеричка Heart Eyes

# 155
Ритка, да ви е честита малката Мина!
Много радост, здраве и късмет на цялото семейство   bouquet

# 156
 Малко снимки от нас... за тези,които нямат фейсбук...
http://kikiniki.snimka.bg/baby/gabriel.502834.18816192

# 157
  • Бургас
Големи симпатяги сте  Simple Smile Особено много е сладка снимката на каката с малкия мушморок. Пожелавам ви двете ви прекрасни деца да ви направят много щастливи родители!

# 158
Ритка, добре дошла на малката Мина   bouquet
Ники, чистит ти син Габриел   bouquet
Нека растат много здрави и щастливи дечицата ви  Hug
Честито на патерици и на рождениците, да сте много щастливи и усмихнати   bouquet
При нас нищо ново, свалиха ми гипса, опитвам се да си раздвижа пръстите, ама нещо не вървят нещата, ще видим какво ще стане.
Дара е 8400, и 78см, това на годинката, дръпнала е малко напред в мерките  Laughing
Лека вечер от нас Hug

# 159
 Марморанке, аз все сравнявам като пишеш, Бела на годнка е била 8560- съвсем малко повече от Дари. Пожелавам ти сега Дари да почне да дърпа като кака й Бела:)) В момента вече никой няма да каже, че е била толкова слабо бебе някога, да не кажа, че мъжо един ден я гледа и ми вика- абе не е ли малко пълничка Crazy Да са живи и здрави:) На теб желая успех с раздвижването след махането на гипса!

# 160
KikiNiki разкошен е новия ти аватар, да ги нагушкаш и двамата.
Я кажи кака Бела как прие появата на бебчо, ревнува ли? Аз сега отивам да ви разгледам и другите снимки.
п.п. Моя син явно е от много ревнивите, изобщо не ми дава да се порадвам на други дечица.

# 161
Ники, много мило ми стана като видях новия ти аватар. Незнам как се държи Бела, но има вид на много грижовна кака. Пожелавам ви бързо да влезете във форма и ритъм и да се наслаждавате на изпълнени с детски смях дни  Hug

Светле, как е Дари? Успя ли да забрави премеждията си?

Аз не съм ви писала, но последното нещо, което ми изправи косата беше една страшна диагноза на 7-годишното детенце на зълва ми. Мозъчен тумор, но  Praynig за сега нещата изглеждат добре /отстранен, доброкачествен/ и вече са си у дома.
Пожелавам на всички ви и на себе си да настане слънчев период за всички в този форум  Hug Hug Hug Хубави празнични дни!

# 162
Добър ден и от нас Grinning,ние все още сме на Сандански,но в понеделник се прибираме.
Хриси тук се чуства чудесно-дивее на воля Crazy

И сега:
Добре дошъл малък сладък Габриел!Расти здраво и щастливо детенце!
Ники,честито щастие  bouquet  bouquet  bouquet
Много сте ми сладки Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Честита радост и на вас Ритко  bouquet
Да ви е жива и здрава малката Мина!

Честито и на всички рожденници   bouquet  bouquet  bouquet

Сега да ви кажа за малката кукла Любов-голям герой е това дете.Намери се въпросната канюла,за която имаше тема в клюкарника.
Доставиха я едни приятели на родителите от Чехия
Само едно не можах да разбера-в цяла България няма канюла,та чак от Чехия трябваше да я доставят.Както е казал един доктор(чужденец),който е бил по същото време в България на някакъв симпозиум:
Как е възможно да оставите родителите да търсят канюла?

Иначе след поставянето на Канюлата,детето е по-добре,но все още има риск за живота й-така са казали лекарите.Нощес сърдечната дейност е паднала до 40,което е малко.............,но се надяваме,че нещата ще потръгнат.Един път да тръгне белият дроб и всичко ще е ОК,но засега не иска да се разгъне
Благодаря ви,че не спирате да се молите за тази невинна душица Hug Hug Hug

# 163
Ники, много сте хубави, много  Heart Eyes Ти просто сияеш! Страшно ти отива да си мама да двама   bouquet Отдай се на това щастие докрай - истина е  Wink

Исе   Hug Искам и аз на Сандански! 
Дано с Любов всичко се оправи и остане лош спомен, дано  Praynig

# 164
Честита мома на Ритка ,много здраво и щастливо да ти расте момичето  Hug
Ники страхотни сте мила  Hug Hug Hug
Исе дано се оправи милото детенце Praynig Praynig Praynig

Общи условия

Активация на акаунт