В новата ни МАЙска тема сбъднати мечти да има

• 8 719
  • 203
  •   1
Отговори
# 135
 Честито щастие Ритка!
Да Ви е жива и здрава Мина! Да Ви прави много щастливи и горди родители !

# 136
Тази Мина откога я чакаммм!
Честита да си Мина, сестричке на Лора! Да те закриля твоят светец! Да те пази да растеш здрава, прекрасна и разумна! Да си добавиш от себе си мъничко характер, за да се радва и мама Милото!
Честито, Мило! Да ти пълнят живота с радост две сестрички мили, а тати Слон да ви носи на ръце!
   bouquet

Светле, Весе, колко е на размери дребошолинка? Ако имате и чуване с Милото (едва ли), как е минало?

# 137
Принцесата е тежка 3300 гр и е висока 51 см  Grinning. Чухме се. На мамата й било много страшно тоя път, но освен поставен абокат от 3-ти път, всичко друго е наред.

# 138
Сега ме светнаха за размерите.  Laughing

# 139
 Eee, настръхнах, че какво преживя милата с тия болести.. Да е жива и здрава малката сладка МИна!!! Много радост да носи на мама и тате, и да са първи приятелки с кака! На мама бързо възстановяване!!!

Добавка към съобщението на Светлето. Рита си е родила манекенка- 3300, 51см:)

Ние сме си вече вкъщи. От вчера. Много благодаря на всички за поздравите, за смс-ите и обажданията! Аз съмс равнително добре, ама малко още ме понаболява оттук-оттам. Давам си сметка, че като родих Бела адреналина ми е бил толкова много, че не усещах никаква болка след операцията. Надявам се до седмица всички болки да отзвучат, че сега си имам помощник за Бела, ама после ще тръгне пак на работа. А тя милата така се е залепила за баща си, че вече никой друг не я вълнува. На бебето му се радва, гали го и целува по ръчичката/ повече още не съм й позволила/. Но гушне ли го Ники, започва да плаче и скача да прегръща баща си... Към мен няма претенции... Бебокът за сега е добре,вчера порева повече като се прибрахме,та се уплаших да не са го почнали вече коликите,ама после се успокои и май ще подкара на кака си режима за хранене през 4 часа. Млекоцентралата работи на пълни обороти и човечето запозна вече да заглажда козинка, че се роди доста дребен, а и като спадна, стана 2700 Heart Eyes Тая нощ се държа мног прилично, само с едно будене за цок-цок към 5 часа, та поне поспах, че се чувствах като парцал. Това е от мен за сега. Снимки качих във фейса. Като ми остане време ще кача и в снимката, ама не знам кога ще е това.
/правя допитване- ако някой измисли подходящо кратко име за Габриел,различно от Габи, моля да ми каже:) /

# 140
Гичи, Рио, Габучо. Това за добре сте си дошли с бебуче-Гуче, Ники!  Heart Eyes
Между двете наши бебета, Мария се сдоби и с нейно едно бебче. Имаме си бебе Лидия, която е втора братовчедка. Аз покрай бебе-щипка и бебе-топка малко трудно зацепих, че за истинско бебе става въпрос.

# 141
  • Варна
Честита дъщеричка, Рита! Да е здрава и късметлийка Мина, много щастие на цялото семейство!   bouquet

# 142
Честита дъщеричка, Ритка! Да расте здрава, щастлива и усмихната и много да ви радва!    bouquet

# 143
Честито Рита!   bouquet  Да ви е живо и здарво малкото момиче и много да ви радва и слушка и най-вече кака си Лорка!  
На теб бързо възстановяване!
Ники, добре дошли у дома! Hug Познавам един Гипо, на когото много малко хора знаят цялото име Simple Smile

# 144
  • на дъното
Честита дъщеричка, Ритка!!
Здрава и щастлива да расте малката Мина,
с много радост и усмивки да пълни сърцата ви!! Честито!  bouquet

Ники,добре сте си дошли Hug
Надявам се да има късмет това детенце Любов fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

# 145
ЧЕСТИТА РАДОСТ РИТА    bouquet
 за малката Мина  Heart Eyes Да ви радва и бъде вашата гордост.

Ники, аз щях да му казвам Гари ако беше Габриел.

# 146
Честита ти дъщеричка Рита  bouquet!
Нека Мина да е най-здравото и щастливо бебе,/в което не се съмнявам/!

И ти ме зарадва много да знаеш Hug!

Ники, добре си си дошла в къщи Hug, браво на Бела за помощта й, а мисля, че с течение на времето ревността й ще отмине Peace!

# 147
  • Виена
С изпълнени от обич сърца ние с Филип казваме добре дошли на този свят на Габриел и Мина!
Да са живи и здрави, палави и щастливи!
Ники, Ритко,
благодаря за прекрасните новини и положителните емоции!  Hug

# 148
  • Стара Загора
Добре дошла на Мина при нас Heart Eyes
Да е много здрава Heart Eyes Честито на мама и тати и на голямата кака Heart Eyes

# 149
Ритка, да ти е жива и здрава малката МИНА.
Честито и на таткото и на кака Лора.
Щастливо детство на малката кукла.

Общи условия

Активация на акаунт