"Стъклен дом"- ТЕМА 3

• 39 164
  • 779
  •   1
Отговори
# 15
# 16
  • София
Супер е новата тема!
Мерси много!

Аз чак снощи изгледах третата серия и много се радвам, защото ако я бях гледала в неделя не знам как щях да издържа цяла седмица до следващата Crazy
Хвана ме яд, че Николай е любовника на Елена, колкото и очаквано да беше, аз до последно се надявах да се размине.
Стана ми много смешно, когато Дани разгоравяше с Николай, ако знае само, че дава съвети как да излъже собствената му дъщеря Laughing
Като гледах стари снимки на Калин зацепих, че съм го гледала в театър София - и там играе много хубаво, справя се страхотно и с не толкова сериозни роли.

# 17
  bouquet за темичката Hug Да идва утре newsm44 newsm44

# 18
# 19
Мерси за темата.  bouquet

# 20
Малко остана още Simple Smile

# 21
  • Варна
И аз нямам търпение до утре!
Поздравления за оформлението на темичката   bouquet

# 22
Записвам се и аз в редиците ви.
megelinka,чудесно оформление   bouquet

# 23
megelinka,благодаря за новата тема.
Вече сме напълно готови за утрешната серия.
Крайно време е за нова , тъй като не остана нищо за разнищване по старите.

Последна редакция: сб, 01 май 2010, 21:38 от pavlinaio

# 24
  • Луната ни пази
Благодаря Ви! Тъй като питате за анкета, а тази седмица минахме две такива, предлагам да видим какви въпроси ще събуди у нас новата серия и така да пускам анкета! Ако някой прояви креативност преди това, нека свирка! Whistling  Hug  Grinning

# 25
# 26
  • Срещу планината:)
Това вместо запис,но да попитам споменавало ли се е досега за това кодово име "Певците"  Thinking
Димитър да не е промълвил още нещо освен МонБлан.

# 27
# 28
Хайде и аз в новата тема! Heart Eyes
Момичета, докато се усетя и то нова тема се появила. Много сте бързи.  Crazy
На мен пак ми се върти мисълта, че мъжът на Елена знае за нейните похождения....И чакам с нетърпение довечера.
А сигурно сте гледали Калин Врачански в Тази сутрин. Не знам, защото излеждаше притеснен или пък Ани Цолова доминираше, ама нещо ми липсваше в това интервю.  Thinking Той почти нищо не каза.....

Alex_b, Благодаря за страхотната закуска...Ох, как само обичам палачинки  bouquet

# 29
Може ли да ви помоля нещо?Трябва ми 3 епизод в аvi формат за един клип ама вариантите от замунда и www.DMCA-removal-from-Google нещо не стават незнам защо!

Малко късно забелязвам, но понеже много харесвам клиповете ти, веднага се включвам в помощ http://nanoset.net/torrent/13/10/162563/Stuklen.Dom.S01E03.PDTV.XviD-TRiC Дано да ти се получи и нямам търпение да видя новия клип  Hug

[X]megelinka , много хубаво и информативно оформление   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт