"Стъклен дом"- ТЕМА 3

• 39 243
  • 779
  •   1
Отговори
# 60
  • София
И сега какво в следващата серия ще гледаме как Ленчето ще съблазнява Камен  ooooh! Лелееее  Naughty  Naughty  Naughty

Всъщност какво купи Камен от магазинчето, що ми се стори, че беше пръстен май  newsm78

Часовник си купи до колкото видях
... или часовник за Бубето. Ама със сигурност беше часовник. Wink
И аз знаех, че в тоя район има морбили, ама баба ми каза, че имало и село Певците. hahaha hahaha

# 61
  • Пловдив
Аз залагам 5лв, че Елена има пръст в убийството Simple Smile
Мога да ви снимам табелата на селото Simple Smile

# 62
Аз залагам 5лв, че Елена има пръст в убийството Simple Smile
давам 10 за Не Mr. Green

# 63
Оппа в следващия епизод Бубето бяга  от Камен пък той я гони - ей сега го дадоха, тя му вика "Ти си син на мъжа ми" Crazy

# 64
Оппа в следващия епизод Бубето бяга  от Камен пък той я гони - ей сега го дадоха, тя му вика "Ти си син на мъжа ми" Crazy
ще е голяма драма  Mr. Green

# 65
  • София
Оппа в следващия епизод Бубето бяга  от Камен пък той я гони - ей сега го дадоха, тя му вика "Ти си син на мъжа ми" Crazy
Неее, исках да го видя тоя трейлър! Айде, БТВ, бъдете милички... Пуснете го в сайтченцето си!!! Cry hahaha hahaha

# 66
видяхте ли какво ще дават в следващата неделя .......Елена: ти си син на мъжа ми;това го казва на камен........май са се целунали

# 67
дали е качена вече някъде серията  

# 68
  • Срещу планината:)
А преди сцената с Камен и Боряна,какво дадоха от трейлъра за следващият епизод или по точно какво каза агнета от Данс(нали беше той),че докато притичам от кухнята  Rolling Eyes

# 69
дали е качена вече някъде серията 
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=219867&hit=1
Иии, сега прочетох за агента.Крайно време беше ей, сцинаристити  Mr. Green
Мисля си, нали по моят сценарий Агента е в дъното на нещата, та сценаристите го раздават малко ала Дейвид Финчър. А, дано понзая хихих  Mr. Green

# 70
4 серия ли............ малко ме съмнява

# 71
еиииии мн бързооо

# 72
4 серия ли............ малко ме съмнява

да, че сега се прибирам и не успях да я гледам

# 73

ООООООО много ти благодаря    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 74
И сега какво в следващата серия ще гледаме как Ленчето ще съблазнява Камен  ooooh! Лелееее  Naughty  Naughty  Naughty

Всъщност какво купи Камен от магазинчето, що ми се стори, че беше пръстен май  newsm78

Часовник си купи до колкото видях
... или часовник за Бубето. Ама със сигурност беше часовник. Wink
И аз знаех, че в тоя район има морбили, ама баба ми каза, че имало и село Певците. hahaha hahaha

Мерси за разяснението  Hug То при мен кой за каквото си мисли  Joy

Общи условия

Активация на акаунт