МАРТЕНЧЕ 2010 расте и хубавее,а мама по разходки с него вършее(3)

• 26 088
  • 741
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро ние сега ставаме Simple Smile Не зная що за чудо е това но Дани за пръв път от както се е родил снощи легна в 21 ч след баня и се събуди да яде чак в 4,25 ч. newsm44 newsm44 newsm44

Аз го правя с бебешкото олио на Себа мед, ама може и с зехтин, но мисля че трябва да се преварява в оригиналната рецепта е описано със ссвинска мас ама аз не използвам за бебо мас.

Прави се в ямките над дупето, под плешките и  и в дупчичцата в средата между плешките. С въртеливи движения с две пръстчета. Не зная дали е само за колили ки или за общо успокояване на бебето.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 211
Добро утро и от мен момичета.
Днес май ще бъде хубав ден за разходки newsm44 newsm68
Особенно за хаймани като нас STELLEE и Алекс Joy Joy Joy

Пожелавам на всички приятно прекарване.

# 212
аз също съм супер шокирана  #Crazy #Crazy #Crazy Масажа се прави над дупчиците на дупето под и в средата на плешките, с бебешко олио го направих аз на 2-3 минута направо взеха да ми боцкат и докато не му ги махнахме с пинсета ги махнахме не се успокои, но после заспа направо от раз и в момента си спинка сладко сладко много странно ама факт стана Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

eто едвам успях да го снимам, че бързахме да ги махнем
http://martenki2010.snimka.bg/baby/trancheta.499431

Леле ти направо ме разби е как може такова нещо????Довечера ще пробвам и аз!?!?!? Shocked #Crazy #Crazy newsm78

Сигурни ли сте, че става дума за "трънчета", а не за кир?

Искам да попитам Бу, Смин или Елсе, дали може да им пиша на лични, защото от няколко дни имам голям проблем с кърменето на Дара, но не искам да занимавам всички тук в темата с него? Предварително благодаря момичета!

# 213
аз също съм супер шокирана  #Crazy #Crazy #Crazy Масажа се прави над дупчиците на дупето под и в средата на плешките, с бебешко олио го направих аз на 2-3 минута направо взеха да ми боцкат и докато не му ги махнахме с пинсета ги махнахме не се успокои, но после заспа направо от раз и в момента си спинка сладко сладко много странно ама факт стана Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

eто едвам успях да го снимам, че бързахме да ги махнем
http://martenki2010.snimka.bg/baby/trancheta.499431

Леле ти направо ме разби е как може такова нещо????Довечера ще пробвам и аз!?!?!? Shocked #Crazy #Crazy newsm78

Сигурни ли сте, че става дума за "трънчета", а не за кир?

Искам да попитам Бу, Смин или Елсе, дали може да им пиша на лични, защото от няколко дни имам голям проблем с кърменето на Дара, но не искам да занимавам всички тук в темата с него? Предварително благодаря момичета!
абсолютно те излизат като косъмчета, а и дечко е киснат поне по половин час във ваната всяка вечер няма как да има кир

# 214
Здравейте и от мен днес!Аз пак имам питане,но към майчетата от София!!!Къде и кога ходихте на оропед и колко пари ви взеха и личната лекарка на бебо даде ли ви талон или то се ходи без талон!Благодаря ви!  bouquet

# 215

Тинк, можеш да ми пишеш ЛС когато решиш. Бу е временно без интернет  Peace

# 216
Здравейте и от мен днес!Аз пак имам питане,но към майчетата от София!!!Къде и кога ходихте на оропед и колко пари ви взеха и личната лекарка на бебо даде ли ви талон или то се ходи без талон!Благодаря ви!  bouquet
ние го водихме при доктор Алексиев много сме доволни, млад съвременен лекар, голям специалист, страхотен кабинет и много мило отношение. Определено обича деца Simple Smile Ходихме в частния му кабинет защото за Горна Баня с талон се чака, а и мисля, че и в горна баня си плащаш ехограф. В частния му кабинет е 40 лв аз разбрах, че с талон в Горна баня си доплащаш 30 лв. ако искаш пиши на лични ще ти дам координати Simple Smile

# 217
Здравейте, мамчета.Ние се изгубихме покрай почивните дни.Бяхме извън града и много добре ни се отрази.Само първата вечер Симона много плака и въобще не спа, но после се успокои.С повечко почивка и по-силна и калорична храна ми се повъзстанови и лактацията.Но докато се върнем в града и започнаха ежедневните ангажименти пак леко намаля.Ще трябва явно повече да почивам и да хапвам по-стабилно.Искам да благодаря на Тинк и Бона фидес за подкрепата, а също и на Елсе Hug  bouquet
Пожелавам ви приятен ден и ще гледам да вляза за по-дълго да ви прочета и да пиша

# 218
Леле, хорааааааа, направихме масажа против колики, както Тасти обясни, със зехтин и вярно на втората минута още излязоха косми на дупето, черни и бодливи като мъжка брада. Добре че мъж ми си дойде от работа да масажира, че от шок страх ме хвана. Направо пред очите ми поникнаха  Shocked Детето много силно плачеше и огъваше и аз я успокоявах като я кърмех наведена. Мястото на масажа беше много червено, а мъж ми каза, че не е натискал. На всичкото отгоре той масажираше на дупето, а поникнаха и на плешките, абе чудо ви казвам  Shocked Избръснахме ги както беше мазана със зехтин. Много плачеше и не можах да снимам, но е като на Тасти. Само не знам тя как ги е вадила с пинсета като са къси и много и бебо реве? Пробвайте, ама да не сте сами, да не ви е страх.

# 219
Здравейте момичета,

аз не съм писала от цяла вечност. Виждам някакъв чудодееен масаж сте открили.... май и аз ще пробвам.
Иначе ние с Деляна сме добре - претърпяхме една катастрофа, една падане от количката ( прабаба  ни я обърна), изобщо, големи перипетии, а и с тези колики, аз нямам време да вляза в банята от умора.....
Като се изключи всичко гореописано, съм безкрайно щастлива....
Ще кача и аз малко снимки ако намеря време днес.

Някой пита за Био Гая - за давам, при мен има ефект, но давам и Hurse Harvey's  и мажа с Бейби Ноуз. Минах през Колийф, дори имам 2 опаковки, които се 4удиа какво да правя, варила съм копър, анасон, ... няма ефект. Имам и едно арабско лекарство от Ливан но в него има Фенобарбитал и го давам само при много големи кризи..... Изобщо коликите са страшна работа, но всички май минаваме през тях... Лекарите в моето семейство казват - било физиологично състояние.... а дали е? Някои бебета нямат колики, други имат, но слаби..... Аз чета една книга на д-р Спок и психически ми действа добре, поне ве4е не плача когато и тя се дере от рев с тези колики.....

Но сега имаме и друг проблем - не искаме да ядем - ние сме на АМ - НАН Н.А. 1 - че имаме алергии, незнайно от какво, но сме малки за сериозни тестове, та ядем по 600 - 630 мл на ден при 6 хранения. Според мен е малко, като гледам какво пише по книгите и на кутията на АМ. Ако някаой има подобен проблем нека ми пише на лични,
На всички, всички, няма да споменавам имена, за да не забравя някой

love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525 smile3525

# 220
Ех този масаж, от вчера го мисля но още не съм се осмелила да го направя. Може да послушам МАМА ДА да си дойде мъжа ли че сама може да лудна ако бебчо много плаче, както описвате всички.
На мен днес не ми е ден. Сили нямам. Едно ми е омотано, дано не съм прихванала от каката  Tired

Nataly Ivanova добре появила се отново сред нас  Hug

# 221
Момичета,от вчера мъника взе да кашля.Разболяла ли съм го,какво съм направила,много се притеснявам.Какво да му дам,докато го заведа на лекар?  Tired

# 222
Mama Da
Здравей
а къде направи масажа, в областта над дупето ли и там ли се появиха космите.А и да запитам вие имахте ли сериозни колики,дали  има връзка,защото аз пробвах ама нищо не излезе  Rolling Eyes

# 223
Здравейте и от мен. Hug
Щастлива съм, Мама Да, благодаря ви за милите думи.
Мама Наталия Иванова, мама moon, GodaiVa, радвам се, че се появихте. Hug
Олее, каква е тази рецепта с тези косъмчета. Shocked Ние май нямаме много колики, но продължавам с Инфакол. Спрях го, но се оказа, че не е трябвало, че малко плачкаха. Някои мами го дават до пети, шести месец.
Ние като за без баби се справяме чудесно.
Хайде много  Hug

# 224
Момичета,от вчера мъника взе да кашля.Разболяла ли съм го,какво съм направила,много се притеснявам.Какво да му дам,докато го заведа на лекар?  Tired

Привет. възможно е настинал... ние сме така от два дена, първо започна да му хърка нослето, а сега и кашля... бяхме на доктор, засега можеш да му даваш течен витамин С - за бебета по 2мл

Общи условия

Активация на акаунт