Житен режим на Учителя Петър Дънов - 4 тема

• 105 213
  • 717
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Привет и от мен! И честит понеделник!  Hug
Нова седмица, нов късмет, нов режим!  Laughing
Много се радвам, че идва сряда!
Ронка  Hug добре дошла  bouquet Аз си мисля, че ако усетиш дискомфорт, веднага трябва да спреш, но си мисля и друго - задължително трябва да успяваш да изядеш ябълките, наблегни и на това. Аз си давам сметка, че често не мога да се справя и с една, да не говорим за повече, но в твоя случай дори и "да прекалиш" с тях и меда, си мисля, че няма да е зле. Започни го внимателно и наблюдавай  Hug
ewa-wiwa  Hug браво за подготовката!  bouquet
Кои ще сме в отбора?
djini_selena  Hug как върви захранването? Твоято история ми е доста позната... и аз съм минала през гладолечение, Дюкан и какви ли не режими... Но от този резултатите се оказаха най-стабилни, отслабването ми е стъпаловидно и задържането - безпроблемно. Затова и толкова упорито го правя!
Solej   bouquet
Пожелавам на всички много хубава вечер!  Hug

# 226
И аз искам да се присъединя към вашия отбор .НО ..разбирам ,че съм закъсняла ,защото пропуснах 10 дни за подготовка ,а 2 юни е само след 1 ден.Най-много ми хареса в Житния режим, духовния смисъл ,който е вложил в него Учителя Петър Дънов. Преди няколко часа успях да прочета първите 5 стрници .И съм малко объркана .Моля ви за съвет.Мога ли да го почна примерно от 4 юни ,за да прочета малко повече.Най-лесно е още утре да си набавя продуктите..,но на едно място четох ,че те се приемат през половин час ,на друго 5 пъти на ден .И тъй като нямах време, спокойно да прочета всичко,което сте изписали ,ви моля кога да започна този режим,за да ми бъде полезен и имам ли шанс да го почна този месец и кога.Много искам да съм една от вас. Ще съм ви признателна за всеки съвет . . Hug

# 227
Набавете си продуктите.Не е за предпочитане да не започвате с групата и в друг ден.Подробностите ще уточним до довечера.Днес се опитайте да се настроите за режима.
Не е добре да започнете в петък  и то от много тежко число -4.

# 228
Аз искам да се оплача...Днес реших да се претегля (да видя от колко кг започвам)...За една седмица на плодове съм качила близо 5 кг..Това възможно ли е?
Аз до предо година редовно си плодувах и свалях, а сега качвам и то мноого. Cry

# 229
здравйте.и аз съм утре с вас.ще павя режима за първи път.надявам се с вашите съвети и подкрепа ще успея. Hug Hug Hug

# 230
Цоп ето ме и мен. Твърдо съм решена да изпълня до край житния режим. Направих 10 дена подготовка за режима - заредена съм с много позитивна енергия и разбира се с пшеница за покълване   newsm44. Чакам с нетърпение утрешния   ден. За мен това е първият ми режим и определено е голямо предизвикателство. Искам да ви питам дали мога да играя аеробика по време на житния режим. Играя около 4 пъти през седмицата.  261uu

# 231
ewa-wiwa Hugи аз дебелея от плодовете и не ги ям (само ягоди,малини и боровинки си позволявам и то малко).Говори се вече,че не трябва да се прекалява с плодовете и нормалното количество е 2 средно големи плода/чаши.С други думи трите ябълки тук са в разумно количество.
И аз съм тук,но само за 3 дни Sad (ще имам гости от БГ  Grinning и не мога ).
Подготовката я направих!
Snow4eva Hug  bouquet
Анастасия Hugза аеробиката ти си преценяваш,ако имаш сили и желание прави я,но не трябва да се насилваш!
лека и приятна поготовка за утре  bouquet

# 232
  • София
И аз съм тук, момичета!  Hug
Сега отивам да си взема ябълките и житото от магазина.
Аз си практикувам йога и не мисля да я оставям тези 10 дни понеже тя също ми помага за тялото и душата Wink
Много се радвам, че се събрахме  Hug Hug Hug

# 233
От къде купувате обикновената пшеница за покълване . newsm78 .От магазин за здравословна храна ,от всеки хранителен магазин  или от църква .И какво пише на етикета на житото.Днес трябва да го купя ,за да се присъединя утре към вас ,а този въпрос не ми е изяснен  Praynig

# 234
  • София
Добро утро!  Hug
Ей, като видях какъв страхотен отбор се заформя, независимо от дъждовното време, ми е слънчево!   bouquet
normas  Hug включвай се от утре е моят съвет! Трябва ти само жито, ябълки, орехи и мед. Аз се храня 3 пъти на ден с жито мед и орехи, а ако ми се яде 1-2 ябълки на ден - между храненията ги приемам. Наистина утре е най-подходящо. Според мен си достатъчно мотивирана, за да се нуждаеш от допълнителна подготовка. Пшеницата за покълване я купувам от диетичен щанд в магазин Европа. Бях я видяла и в диетични магазини - близо до Халите, на Екзарх Йосиф има един такъв магазин. Пише "Пшеница за покълване". Ето, за тази говоря, че я виждам най-често: http://www.titbg.com/images/p6enicasmall.jpg
но има и други: http://biozona.eu/images/sierra/pshenitsa_pokalvane.JPG      http://biozona.eu/images/sierra/Wheat%20for%20Sprouting%20-%20dark.jpg
ewa-wiwa  Hug
като прочетох какво си написала, направо...  Shocked Или количеството им е прекалено голямо, или... не ти понасят добре. Спирай плодовете и почвай житото.
И обезателно утре - не забравяйте: първото нещо сутринта след ставане - на кантара, за да знаете отколко започвате, за да сте наясно след няколко дни какъв е резултатът.
anastasia_vv  Hug ти си се справила отлично! Моят съвет относно аеробиката е, че все пак, макар да получаваме много сили от житото, по-добре изчакай 10-тина дни с допълнителното натоварване. Ако искаш пробвай 1 път на аеробиката, ако ти се ходи - отиди пак, но може след 6-7 ден да си вече леко отпаднала. Достатъчно е, че ходим на работа и водим нормален живот. Аз бих изчакала на твое място.
tania6  Hug И аз няма да съм на пълен курс - само до понеделник ще направя.
White_tulip Hug И аз довечера ще се погрижа за ябълките.
красофифа  Hug всички сме достатъчно мотивирани, прочели и... просто ще успеем! И аз се страхувах в началото, защото при гладолечението преди години, по време на захранването допуснах много грешки и разбрах, че там е възловият момент!
Дори бих казала... 10-те дни, в които съм на жито не са ми трудни - нито съм гладна, нито ми се яде... По-трудно е захранването и най-много внимание придавам на последните 10 дни, които са с "нармалното" хранене. За да мога да задържа резултата.
Така е при мен, може при вас да е различно... затова е хубаво да споделяме, защото това води до натрупване на опит... форумен опит, който е полезен и за нас, и за тези, които се чудят и колебаят, но проявяват някакъв интерес към темата.
Та всеки един от нас нали започва по този начин!
solej,  добре, че си с нас!   bouquet
Пожелавам хубав ден на всички и от утре - да ни е съвсем слънчево в душите! Защото това го правим и за душите, и за телата!
 Hug

# 235
От къде купувате обикновената пшеница за покълване . newsm78 .От магазин за здравословна храна ,от всеки хранителен магазин  или от църква .И какво пише на етикета на житото.Днес трябва да го купя ,за да се присъединя утре към вас ,а този въпрос не ми е изяснен  Praynig

В магазините за диетично и диабетично хранене ги има. Аз лично ги купувам от диетичният щанд на магазини Европа. Купувам пшеница за покълване. Ето този вид предлагат в Европа - http://www.titbg.com/index.php?main_page=product_info&cPath= … p;products_id=190

# 236
solej ,  благодаря ти за подкрепата  Simple Smile

Snow4eva ,anastasia_vv ,прекрасна нагледна информация   bouquet  bouquet ,но аз не съм от София ...живея  край морето.Тръгвам да търся....

# 237
normas стискам палци да намериш и утре да се присъединиш към нас.

# 238
Здравейте и от мен!
Аз също се присъединяваm този месец! Житният режим е много добър, аз лично го предпочитам пред Дюкан, 90 дни , 100 дни и т.н
Предният месец бях на този режим и свалих 4 кг, след това обаче не се захраних много правилно и върнах половината най - вероятно, направо си бях два. Този път съм с намерението , твърдото и то да направя всичко както трябва. Мисля днес да съм на доста лека храна и от утре .. мисля че ще почна от 59 кг и се надявам за 10те дни да стана 55 кг!!!
Успех на всички!

# 239
Момичета,какво да правя.От неделя съм с бъбречна криза.Пия АБ и други лекарства.Дали ще мога да направя режима?

Общи условия

Активация на акаунт