Житен режим на Учителя Петър Дънов - 4 тема

• 105 213
  • 717
  •   1
Отговори
# 240
 Може този линк да помогне на някоя от вас да си намери пшеница  за покълване/на щанда за диетични храни/: http://dietsale.blogspot.com/2008/02/blog-post_22.html

# 241
  • Карлово
И аз съм в готовност за житния режим. Ще опитам този път 10 дневен курс. Разчитам на вас за подкрепа.
След 4-5 ден миналия път не се чувствах достатъчно силна за физически натоварвания и ги отложих за по-натам. Ако обаче на вас не ви пречат, не виждам защо да изоставяте аеробиката или йогата.

# 242
 При по-остри болестни състояния е трудно да се прави режима.А и въздействието на лекарствата е по-силно.Дори някои от тях изискват по-добро хранене,за да не навредят.
Ще трябва да пиеш и повече вода.А това е натоварване за бъбреците.
  Решението може да вземе всеки сам.

# 243
Много съм щастлива...В магазин за диетични храни намерих същото жито ,което ми показахте....и съм готова с продуктите за житния режим..вярвам и във вашата подкрепа.

# 244
  • София
normas  Hug Сетих се за нещо: ако случайно днес не откриеш от пшеницата за покълване, това не е пречка да започнеш все пак режима. Вземи от тази, която има при вас - за варене. Пак е по-добре с нея, отколкото да се откажеш само защото няма. Честно казано Embarassed в началото изкарах целия житен режим само с варена пшеница /грухана/ и резултатът също беше прекрасен! Но след като през втория режим си купих от тази за покълване, за всеки случай, и другата ми свърши в един хубав ден, пробвах житото за покълване и ми хареса доста повече. Да не говорим, колко е полезно!
chanoir Hug радвам се, че сме заедно от утре!
Тя  Hug Ако съдя по принципите на гладолечение, с които се лекуват много болести, както и от доброто въздействие на режима върху лакетната ми става, съдя, че режимът може само да окаже благотворно действие върху бъбреците. Но пий достатъчно вода! Това е много важно! Пробвай, виж как ще се чувстваш... Другото, което си спомням пак от Лидия Ковачева и Пол Брег, беше, че когато една болест тръгва да си отива, това го прави с обостряне. Но все пак... внимателно. Дано да усетиш положителното влиание на режима и да се оправиш бързо! Ако пък имаш опасения - ние на 30-ти юни пак сме тук! Поне аз!
allstar  Hug определено и аз съм по-доволна, отколкото 90-дневната, Дюкан и всичко, което съм правила до момента. Не те че не са удачни, но при мен най-добре е с житото!
Като се замисля...  направо не се сещам какво не съм правила!  Laughing
normas  Hug радвам се, че си го открила! В началото на поста си писах нещо, но то е валидно за всички, които в момента не могат да го открият! Супер! Значи... смело от утре!  Hug

# 245
# 246
изтрих си без да искам цялото писане. благодаря тиSnow4eva за инфото, което ни даваш. явно ти си ветерана в темата и искаш да помогнеш на всички ни да се справим по-лесно.

# 247
Захранването ми върви по план. Стриктна съм и не нарушавам, обаче днес се качих на кантара и познайте. От 3,5 свалени съм качила 2 Twisted Evil. Направо не знам как да си го обясня. Единствено  че хапвам повече череши и ягоди, но си ги ям отделно и на гладно. В крайна сметка сега им е сезона, а аз ги обожавам  Mr. Green И друго забелязах, че като почнах захранването нещо ми се обърка ходенето до ОО  Embarassed Това също ми е допринесло за качването. Не знам какво да правя  newsm78. Споделете опит!  bouquet

# 248
Аз в началото на захранването също качих към 1.500 ,но после пак свалих и си останах с + 0.500  Peace Имах чувството , че и вода да пийнех и тя ми се лепваше.

Snow4eva,  solej   - мерси, ще си помисля.Но всъщност не ме боли толкова ,понеже пия обезболяващи. ooooh! Ще говоря и с личната.

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 15:00 от Тя

# 249
  • у дома
djini_selena, аз си го обяснявам  с най-елементарното - луната.  И всеки организъм е различен. newsm78

# 250
  • Варна
Здравейте! Режимът ми бе известен като диета за сваляне на килограми. Правила съм го много пъти като студентка- по 3 дни, 5 дни, седмица - винаги, когато съм искала да сваля килограми. Това е единствената диета (и 90 дневната), която не ми се отразява зле на организма. С Дюкан свалям много и бързо, бавно ги връщам, но не ми се отразява добре - кръвното ми играе, кожата ми се "дразни", косата ми капе и т.н.
Случайно ви открих днес и разбрах, че това никак не е само диета, че си е част от философията на дъновистите. Изчетох всичко с интерес. Днес ми е втори ден. Разбрах, че леко съм избързала, но не знаех, че фазите на луната имат значение. Винаги съм правила "диетата" с грухано варено жито, нищо не знаех за ябълките и орехите  - правех си само 100 грама варено жито с мед. Никога не съм знаела за захранването. Ще продължа, но ще включа и ябълките и орехите, ще опитам да достигна 10 дни и да се захраня правилно.

# 251
Здравейте. Hug

Как сте, готови ли сте за утрешния ден? Wink

Snow4eva, държа да отбележа, че си голям стимул! Hug Само като ти погледна лентичката и си казвам "да, няма невъзможни неща!"

tania6, радвам се да те видя тук! Heart Eyes Пак ще си ми от голяма полза. Blush Имам въпрос, ще ти пиша на лични.

Ами аз съм се заредила с жито, ябълки, орехи и мед! Чакам да дойде утре и да започна. Да се почувствам по-лека, свежа и пречистена. Simple Smile

Приятна вечер!  bouquet

# 252
  Здравейте! Simple Smile
  Толкова се е увеличила групичката от първото ми влизане преди два месеца, че докато четях я асоциирах със стихийно бедствие. И всъщност паралелно със запознанството с нарастващия брой житенки растеше главоломно и радостта ми, че сбора ни е за съграждане на нещо позитивно. Моето лично очакване е в следващите дни да открия още частица от по- умиротвореното ми и спокойно- оптимистичо аз  Praynig    Е, намам нищо против да помогна и на изстрадалото си телосложение да повъзвърне формите си през периода...
  И... за да започна утре на чисто - ще се отчета за свършеното до момента: при предходния режим свалих  7 кг. , и до момента не са възстановени/ направо Shocked не си вярвам на кантара и на очите/, преминах  последните три дни в подготовка чрез морковена диета,а днес се сдобих и с всичко необходимо за режима.
   Приятно чистене, светлина в  душата и усмивка на лицата!  Hug

# 253
  • Балчик-Сливен
Привет на всички житенки-от утре и аз съм пак с вас Simple Smile
Пожеланието ми към всички ни е спокойствие и мир в душите,да запазим детското в тях и да се радваме на всеки миг  Peace
Успех на всички!

# 254
Snow4eva, благодаря за подкрепата миличка...Едва ли съм яла чак толкова..5 кг да качиш не е лесна работа..Аз след Дюкан на постоянна диета качих вече 13 кг..А преди години на плодов режим свалих 26 кг...Явно или задържам вода, или нещо съм сгафила вече със жлезите..Но житния режим ще го направя, но не искам да се тегля утре. Страх ме е от кантара! Ако се чувствам свалила ше се изтегля след режима...Ако не няма да се тегля и започвам пак Дюкан...Колкото и да ми е жалко и омразно...Зимата ядях по постите само елда (по 50 - 80 гр на ден) и салати и от там качих за около 7 кг и така се докарах вече до 67кг!!!!
Успех на всички в режима, ако не за слабеене поне ще пречистим тялото и душата си! Hug

Общи условия

Активация на акаунт