Житен режим на Учителя Петър Дънов - 4 тема

• 105 213
  • 717
  •   1
Отговори
# 255
  Наистина трябва да си прегледаш жлезите.Скоковете в теглото са твърде големи за такъв кратък период от време.Понякога с психическо напрежение ,хранене на еднообразна храна и дори драстични диети ,жлезите могат нещо да се ''разбутат''.
  Опитай се да си направиш по-обстойни изследвания.Може и за поносимост към някои храни.
  Искрено се надявам да нямаш сериозен проблем.
  Успех на всички,които започват режима!

# 256
  • София
Момичета, утре сутрин да пия ли водата от житото или да я хвърлям?

# 257
Ако можеш и не ти е гадна,изпий я.

# 258
  • София
Здравейте, житенки!  Hug
Ето, че денят настъпи!   bouquet
Да е успешен, лек и приятен за всички ни режимът през този месец! Заформила се е страхотна група и това ме прави наистина щастлива! Както се казва "много сме - силни сме!"  Sunglasses
Blue Rose  Hug радвам се, че си с нас!  bouquet
nemirna  Hug страхотен резултат до момента! Представям си какво ще се случи след края на режима! Наистина си направила супер подготовка!
Ронка  Hug права си! Няма невъзможни неща!   bouquet Благодаря ти за хубавите думи!  Hug
Ментова  Hug Добре дошла! Ти вечи си стартирала, споделяй как се чувстваш!
ewa-wiwa  Hug навярно е вода! Спокойно, всичко ще си дойде на мястото! Виж какви ще са резултатите и може би пък една лекарска консултация, ако нещо те притеснява, няма да е излишна. Стискам палци!   bouquet
djini_selena  Hug и аз след първия режим имах доста покачване на теглото. Но после овладях нещата и въобще не се върнах към предишните си хранителни навици. С житото проблеми сас "заведението" няма, но понякога се случва като се спре, по някакви причини да се получи. Наблягай повече на сурова храна, зеленчуци, плодове... Надявам се, че всичко ще се нормализира скоро.
tania6 Hug SILVA_M  Hug White_tulip  Hug fastuche Hug Тя Hug normas  Hug chanoir Hug anastasia_vv Hug allstar Hug красофифа Hug
Толкова много сме този път, че ме страх да не пропусна някого:  Hug
А пък ако си сложите и лентички, ще е много стимулиращо и за вас, и за другите!  Grinning
solej   bouquet наглеждай ни, моля те!

Последна редакция: ср, 02 юни 2010, 10:55 от Snow4eva

# 259
Привет на всички и успех! Hug
От утре и аз съм с вас,доста по добре съм.Кризата преминава.
Ако имам време ще си направя лентичка.

bouquet

# 260
Житенки приветки. Hug

Денят при мен започна чудесно. Заведох детето на училище, приспах малкото и започнах да се занимавам със себе си.
Да си призная, снощи с недоверие накиснах житото с водичка както си му е редът. Не мислех, че ще се получи, но сутринта с изненада установих, че е мекичко и само ме чака да го хапна. Laughing Не съм сменяла водата, изпих си я чинно. Мога да кажа, че не е гадна....явно съм претръпнала след английската сол...тя няма равна по гадост. Mr. Green
Хапнах 1/3 от житото, сега пия чай. Житото също ми хареса. Или е наистина вкусно, или съм се справила добре с подготовката за режима. Wink

Snow4eva, ще взема да си сложа една линийка. Hug

# 261
  • Варна
Snow4eva, чувствам се учудващо добре! Трети ден ми е и гладът е силно намалял, особено след като включих и ябълките и орехите. Снощи залях жито в термос, но сутринта беше вкиснало. Вероятно, защото е грухано. За августовските дни ще си взема жито за покълване.
Днес вече не ме боли главата (винаги съм си мислила, че боли от глад).
С една дума - продължавам!
Прекрасен и лек ден на всички! успех!

# 262
  • София
Днес вече не ме боли главата (винаги съм си мислила, че боли от глад).
Ментова Hug не е от глад! Когато организмът започне да чисти токсини, е възможно да се получи главоболие. То е свързано с гладуване, или пък с хранителен режим. Но обикновено отшумява за около 2 дни.
Ронка  Hug радвам се, че ти е харесало житото. Може с вода, а може и да го прецеждаш. Пробвай как ще ти е по-вкусно. Чудесна лентичка! Пожелавам ти бързо да стигнеш до деснияй край!  Grinning
Тя  Hug Радвам се, че си по-добре! Успешен старт от утре!

# 263
Здравейте ,житенки  Hug
Днес денят при мен започна различно ,без кафе , без цигара  Praynig ,но пък на малки глътки ,изпих една чаша от водата ,в която беше накиснато житото...Хапнах си от него ,необходимата порция (множко ми дойде,защото съм отвикнала от закуска-а мога ли да я пропусна   newsm78 ) ,пия вода след малко ще хапна ябълка и след половин час другата порция жито . .Изпитвам необяснима жажда .
Спокоен ден на всички! Успех!

# 264
Здравейте и от мен. Настъпи така дългоочакваният за всички нас ден. При мен денят започна както всеки път. Тъй като не пия кафе си направих приятен зелен чай с малко лимонов сок. Закусих и една ябълка. Още не съм опитала житото, но след малко ще имам това удоволствие. Сигурна съм, че ще ми хареса. Оставила съм си водата от житото и може по късно да се пробвам да я изпия. Сутринта я опитах, но не ми допадна много на вкус. Задължително ли е да я пием? Приятен ден на всички. Hug

# 265
здравейте ,житенки.
пшеница за покълване  е много вкусна,сега се ядосвам защо не съм разбрала по-рано за този чудесен режим.ям пшеница заедно с малко орехи и мед.пия чай .ябълка ям отделно.
лек ден на всички  bouquet  bouquet  bouquet

# 266
  • София
Здравейте и от мен, слабушки!  Hug
Сутринта си хапнах житото, но водата изхвърлих. Веднага обаче си сложих да се кисне житото за утре като мисля да сменям водата през 8 часа и да изпия последната, както е написано на първа страница.
На мен също много ми харесва вкуса на житото за покълване и най-вече защото аз варено жито не харесвам. Някой беше направил асоциацията с варена салата и съм много съгласна!
За закуска си сложих 1/3 от житото за деня + 2 малки лъжички мед + 5 смляни ореха + 1/2 настъргана ябълка, но честно казано житото "натурално" ми харесва повече и вече ще си ям продуктите по отделно. За сега се чувствам добре, но вече усещам глад, така че отивам да обядвам Simple Smile
Не забравяйте да пиете много вода   bouquet
Хубав ден ви желая!  Hug Hug Hug

П.С.:
И аз слагам линийка за да сме си стимул една на друга.

# 267
  • Карлово
Здравейте и от мене. Аз ям житото подсладено с мед, но ябъката и орехите отделно. Така не усещам глад.
Не сте забравили да се претеглите сутринта, нали? Wink
Успех на всички.
Snow4eva благодарности за ведрото настроение, което вдъхваш на всички ни.

# 268
Само да споделя за вкисването на житото. На мен ми се получи, след като водата с която го киснах не беше много гореща. Така, че ако си го правите от вечерта в термос - слагайте вряла вода, така няма да имате проблеми.
Иначе аз за мой срам  Embarassed, след като вчера направих грешката да се кача на кантара и видях, че за 4 дена правилно захранване съм качила 2 кг, скъхах въжето и нагънах цяла кутия бисквитки  #2gunfire #2gunfire #2gunfire
Днес се опитвам да поправя пораженията и продължавам. Дано последствията да не са фатални  Praynig Praynig Praynig

# 269
браво на всички момичета, но аз днес пак съм на мероприатие.дали ще е проблем ако от утре се включа или датата не е подходяща.

Общи условия

Активация на акаунт