Житен режим на Учителя Петър Дънов - 4 тема

• 104 857
  • 717
  •   1
Отговори
# 600
Къде сте, бе, хора? С какво се занимавате? Sunglasses
Snow4eva  Hug, да ти е жив и здрав студента! Страхотна новина!

Минус 3 килограма съм, но след хууубаво наяждане с ангелска супа. Забравих да се тегля тази сутрин на гладно. Е, правилно щеше да е да се тегля утре сутринта и чак тогава да споделя, но много искам точно сега да се изфукам. Laughing Laughing Laughing
Чудесна е супичката. Как хубаво наяжда! Явно след житния режим съм закопняла за нещо топличко, хе хе! Утре ще направя пак, но ще добавя и тиквичка.
Споделете резултати! Не бъдете свенливи! Party

# 601
  • София
аз си ги върнах общо взето свалените килограми от миналия режим и сега съм пак в изходно положение

# 602
Здравейте житенки Hug
Аз спрях много бързо режима, защото се наложи да ми се правят изследвания. За съжаление не бяха много добри. В близките няколко месеца няма да се включвам в режима. Въпреки всичко съм доволна от двата месеца през които житувах. Благодарение на тях метаболизма ми се раздвижи и започнах да свалям килограми - бавно, но славно. Не съм си възвърнала нито един килограм досега. Аз ще ви следя редовно и когато се почувствам по - добре ще се включа в житуването. Лек ден.  bouquet

# 603
  • София
Хей житенки, къде се изгубихте? Кой ще прави режима от 25 август? За сега аз се записвам.

# 604
Здравейте.
Не съм писала отдавна. Бях си на България за месец и половина и както се досещате, там всякакви режими ми бяха чужди. Mr. Green

На 25 съм с вас. Мисля и детокса да правя този месец, но пусто застъпват се. Още съм в чуденка, имам време да го измисля.

Хубав и положителен ден желая на всички ви!  bouquet

# 605
  • София
Житенки, започнахте ли подготовка за режима на 25 август?

# 606
Здравейте момичета.  Hug
Аз все пак ще се включа в режима на 25 август. Започнах подготовка и ми остана да си набавя само необходимото за режима.

# 607
  • София
Станахме три до тук!

# 608
  • София
anastasia_81  Hug общо колко кг. свали от житните режими и успя ли да задържиш резултата?

# 609
violetkatana  Hug свалих общо 8 кг. и 7 см. от талията. Всички килограми си ги задържах. За мен това е голямо постижение, защото от месеци не бях сваляла и грам.

# 610
  • София
Супер  Peace , дано да имаме успех и при новия режим! Чакам го с нетърпение!

# 611
Аз до вчера захранвах... и защитавах с нокти и зъби (и спорт) трите килограма, които свалих по време на предишния житен режим. Три килограма звучат малко, но от спорта имам -4 см от талията и също толкова от ханша, -2 см от гр. обиколка, което биде забелязано от съпружеското тяло.
 bowuu bowuu bowuu
Пишете ме и мен в групата, но само за 5 дни, че след това съм на сватби и екскурзии и няма да ми е удобно!

anastasia_vv, безпокоя се за теб предвид лошите ти изследвания! Сподели ли с лекарите за режима? Какво казаха те?
 Hug

# 612
anastasia_vv, безпокоя се за теб предвид лошите ти изследвания! Сподели ли с лекарите за режима? Какво казаха те? Hug

Kuki Buki  Hug проблема ми е с кръвната захар. За сега с подходящи лекарства, диета и упражнения  за 10 дена нещата влезнаха в норма. Не съм споделяла с доктора за режима. В Интернет има информация за житото колко е калорично, какъв му е състава и с какъв гликемичен индекс е. С житото няма да има проблем ако си го разпределя на малки порции, но по често. Забраниха ми обаче мед и орехи и режима ще го правя без тях. Житния режим ми помага много в борбата с килограмите. Когато ги сваля и захарта ще се нормализира. Peace

# 613
  • София
Не знам само кръвното да не ти падне много, като изключиш меда

# 614
  • София
Орехите сериозно ли ти ги забраниха? Това за първи път го чувам! Дори на мен ми ги препоръчаха при диабета.

Общи условия

Активация на акаунт