Житен режим на Учителя Петър Дънов - 4 тема

• 104 856
  • 717
  •   1
Отговори
# 615
Орехите сериозно ли ти ги забраниха? Това за първи път го чувам! Дори на мен ми ги препоръчаха при диабета.

Забраниха ми всякакви ядки, поне докато се нормализират стойностите на захарта.

# 616
  • София
Здравейте момичета,
Искам да направя с вас режима от 25-ти, но от една седмица се опитвам да намеря жито за покълване и не мога. (по принцип си варя такова жито и си знам места, където се продава - не сега нямат Sad) Някои да си е купувал тия дни такова жито в от някъде в София? Предварително благодаря.

# 617
  • Сф
И аз съм с вас от 25-ти Simple Smile
Няма да издържа 10 дни в разгара на лятото сред изобилие от плодове и салати, но и на 4-5 дни ще се радвам!
10-те дни ги пазя за зимата Simple Smile
solima, и аз никъде не намерих жито за покълване, търсих в няколко вериги магазини и в крайна сметка накрая взимам каквото ми падне.

# 618
  • София
за тези от София, или тези, които имат път насам - момичета намерих жито за покълване в БиоМаркет Балев в The Mall на Цариградско  Simple Smile

# 619
Привет на всички, бих желала да се включа в режима на 25-и.
отдавна се каня да го направя, но все нещо се случва междудругото.
Надявам се да ме приемете в отбора  Grinning

Имам един въпрос
прави ли се нещо, намаля ли се например храната, ден-два преди да се започне житния режим в точно определения ден? /питам защото напоследък попрекалявам и ми се струва, че би трябвало няколко дни преди режимът да се намали храната, да се пият повече сокове, като така да го нарека подготовка за започването, ..или не се прави нищо?/

и второ, тъй като живея в чужбина, намерила съм жито- обикновенно, но за покълване не намирам. Смятам да започна с единственното, което има на пазара, дали ще е добре?

# 620
  • София
Още четири дни до режима!

# 621
Още четири дни до режима!
Peace
Glimmen добре дошла!! Hug На първа страница много точно е описано как се провежда режима. Peace Аз досега съм го правила само с жито за покълване, но мисля че някой беше използовал и от другото. Thinking

Последна редакция: пт, 20 авг 2010, 16:29 от anastasia_81

# 622
  • София
25-ти наближава, настроихте ли се за режима?

# 623
Темата какво трябва да е житото ми е много интересна. Аз съм правила режима само веднъж - миналия месец - но оттогав прочетох това-онова от Дънов. Никъде не пише, че трябва да e за покълване. Само пише да е сурово. Така, че и аз се чудя... Но със сигурност житото за покълване е по-вкусно.
 newsm78

25-ти наближава, настроихте ли се за режима?

bowuu

Anastasia_vv, без мед и орехи дневната дажба е супер малко, но ти ми звучиш като разумен човек и знам, че ще си следиш строго реакциите на организма. Успех на всички!
  bouquet

# 624
  • София
здравейте момичета!
на 25ти и аз съм твърдо с вас:))))))надявам се да мога да споделям резултати, защото е по лесно с подкрепа, но през повечето време няма да съм си у дома, така че ще се похваля когато имам възможност:)
успех на всички!!!
усмихнати дни , честито на студентите, защото около мен са доста:))))))
anastasia_81  оправяй се бързо , стискам палци:))))

# 625
  • София
Здравейте, житенки!  Hug
Да не си помислите, че ще почнете без мен...  Laughing
Свърши ми отпуската, от днес съм на работа, имам 2 дни да се настроя психически за предстоящия режим!
Искам да се похваля, че бях желязна спрямо изкушенията през тези 2 седмици и резултатът е повече от чудесен!
Добре дошли на новите! Тепърва ще чета назад каквото съм изпуснала.
Днес ме затрупаха служебните задачки и чак сега, преди тръгване, надниквам отново тук.
Пожелавам на всички хубава вечер и позитивна нагласа относно предстоящото след 2 дни!
 Hug

# 626
Привет,момичета и аз се записвам за режима с вас...за втори път....приключих с 90-дневната и сега имам да махам още 3-4 кг...смятам да го направя с житния...първия път свалих 4,5кг...захраних се правилно,но си върнах 2-та.....сега се надявам да е по успешно......

# 627
  • София
Добро утро, житенки!  Hug
1 ден до режима!Не забравяйте довечера за житото! Подгответе всичко необходимо - жито, мед, орехи и ябълки поне за първите 2-3 дни! newsm71
Настройте се позитивно и започнете с желание!   bouquet
И обезателно не забравяйте да хвърлите един поглед на кантара утре сутринта!  
katrin77  Hug ще е успешно!
Кои ще бъдем от утре? ni4iq, Ронка, Kuki Buki, violetkatana, Glimmen, solima, danska Има ли и други?  Grinning
Хубав ден на всички!  Hug

Последна редакция: вт, 24 авг 2010, 10:17 от Snow4eva

# 628
Когато видите в магазините ''пшеница за покълване'',това означава че не е грухана.Това е малък търговски трик за отличаване.Няма разлика между пшеницата ,която можете да намерите, след като е ожъната/стига да е чиста/и тази ,която е за покълване.Донякъде можем да я наречем''жива пшеница''.Тя става за засяване.
   Действително в беседите на Учителя Петър Дънов тя се нарича жито и затова режимът е Житен.
   ПРАВИЛАТА СА МНОГО ПРОСТИ.ТЕ СА СЛЕДНИТЕ: НЕ ПОЛЗВАЙТЕ ГРУХАНА ПШЕНИЦА И НЕ Я ВАРЕТЕ.
  Не е проблем ,ако се храните дори само с пшеница.Но можете да увеличите ябълките  двойно/ако не ядете мед и орехи/.Те не съдържат много захар.А и тя бързо се разгражда от организма.
  Успех на всички!

# 629
  • Сф
Привет Simple Smile
Утре е стартът,а аз вчера успях да се сдобия най-после с пшеница за покълване. Някой беше споменал за биомаркета в Мола на Цариградско, та точно там  намерих пшеница. Има и доста неща за дегустиране Simple Smile
Успех на всички в групата!!!

Общи условия

Активация на акаунт