Житен режим на Учителя Петър Дънов - 4 тема

• 104 841
  • 717
  •   1
Отговори
# 630
  • София
здравейте житенки:)))
зареждате ли се с позитивно настроение за утре?!
аз съм твърдо решена утре да стм на линия:)
Snow4eva ще житуваме всички заедно, браво за успеха ти да избягваш изкушенията, на мен ми е мнооого трудно още.яде ми се соленичко...Simple Smile но няма мърдане, заредила съм се със вито, орехи и мед, само ябълки ще си купя днес , а утре денят ми ще започне с ...кантар:( и ябълчици:)))))))
меренето хич не мие по вкуса, но съм решила да е поне през ден, за да виждам ефекта, че съм на село при баба, а тя едни вкусни манджи забърква, как да устои човек, освен ако не вижда ефект от житуването:))))))))
желая ви вдъхновение и подкрепа от околните:)))
усмихнат ден

# 631
Аз започнах преди няколко дни тъй като от първи съм в отпуска ииии няма как Simple Smile
та с вас съм  Grinning

# 632
  • София
добър да е денят ви житени момикчета:)
с лекота да изпълните ангажиментите и плановете си.Желая Ви енергия и воля да издържим житените дни:)))
успех на всички!
Simple Smile

# 633
  • София
Привет на всички житенки. Старт на житния режим с много положителни емоции!

# 634
Привет момичета,
аз също исках да започна днес режима, приготвих / пазарих всички продукти, но се оказа, че от последната ни почивка от плуването в басейна получих възпаление на пикочните канали и от вчера трябваше да започна лечение с антибиотик, та ще отложа за по-късно.
 Вие как мислите, дали примерно след 5 дни /когато ми свърши антибиотика/ мога да започна режима, или трябва задължително да изчакам до другия месец определената за режима дата???

успех на всички започнали днес

# 635
Здравейте и от мен,.
Аз също съм с вас и този път ще внимавам повече със захранването. На мен то ми е изключително трудно. Не ми е проблем да изкарам 10 дни на жито, мед, орехи и ябълки, но после е тегло. Crazy

Желая успех на всички ни. Да изкараме тези дни с лекота, да се захраним правилно, да се прочистим доволно и да се отърсим от някое и друго излишно кило! Hug

# 636
  • София
Здравейте, житенки!  Hug
Успешен старт на всички! Да мине с лекота режима, да се чувстваме добре и да имаме хубави резултати!  bouquet
Glimmen  Hug направи си лечението и като свършиш, няма проблем да се включиш. Тези дати са най-благоприятни, но и през другите има резултат! Няколкото дни карай на по-лехи храни, с повече плодове и зеленчуци.
Споделяйте как се чувствате... дано няма странични ефекти. Знаете за лекото разхлабване. Другото неприятно, понякога съпътстващо първите ден-два е възможно главоболие /не при всички/, но и то бързо отшумява. От третия ден нещата се стабилизират и се свиква с по-малкото количество храна.
Пийте достатъчно вода, дори и да не ви се пие!
Много успешен ден на всички!  Hug

# 637
  • София
Здравейте и от мен:)
Само да отбележа, че и аз съм в отбора.
Успех  Hug

# 638
  • София
solima Hug
Хапнахте ли на обяд?
Не забравяйте ябълките. Ако можете да ги ядете отделно е най-добре. При това, ако има известно разстояние след яденето им ще е супер.
И водата! Особено сега, през жегите!

# 639
  • София
неочаквано за мен, хапнах си житото с орехи сутринта към 10 и оттогава изобщо не изпитвам глад.Водичката си я изстудявам и добре че ме подсетихте, ще ида да си я извадя и ще си пиивам докато почивам следобедните часове.Simple Smile
бях забравила, че житуването е лесно, но захранването и за мен е...... Crazy
усмихнат ден , нека е изпълнен с наслада:)

# 640
  • София
Така е! Захранването е най-трудното от всичко!
То крие няколко риска. Най-лошият е да претоварим стомаха и да вкараме след дълго въздържание наведнъж неприемливи храни. При гладуване - краят на такова неразумно начинание може да е направо фатален. В този случай - неприятен. По-малкото лошо нещо е, че ще върнем много бързо смъкнатото, което също е неприятно.
За себе си разбрах - смяна на хранителния режим и преминаване към редуцирана хранителна форма, което ми позволява с лекота да се движа около достигнатите кг, като понякога мога да си позволя някои нережимности и волности, но след това поражения може да се каже, че няма.
 Grinning

# 641
  • София
здравейте житени момичета
снощи изкуше нието ме победи-едни приказни чеснови хлебчета правих и се предадох:)))
днес обаче никакви такива-чакат ме ябълчиците на закуска и житцето е готово
успешен ден на всички и много усмихнат:)

# 642
  • София
Привет, житенки!  Hug
Как сте? Има ли и други поддали се на изкушения? Wink
ni4iq  Hug Хващай ябълките  Laughing
При мен нещата са стабилни, първият ден мина добре, за първи път имах леееко главоболие вечерта, но не му обърнах внимание и днес съм перфектно!
Хубав, успешен и лек ден на всички! И споделяйте...  Hug

# 643
  • София
днес е добре, няма изкушения, има воля:)))
лошото е , че главата ужаааааасно започна да ме боли, но сигурно е и от времето -много жега бре:) дано познаят метеоролозите и да атрзхлади малко.
Snow4eva хванах се за ябълките със ставането и ми е прекрасно на организма-лекичко Simple Smile пия си и водичката, за която днес не забравям.
след малко смятам да обядвам житце, което направо ще си е леден десерт, защото е студеничко в хладилника:)))
давайте момичета и не се отказвайте!!!
желая Ви усмивки

# 644
  • София
Ааааа, никакви изкушения! Режима се спазва стриктно! И резултатите са налице! Много ми допада този режим, само захранването ми е малко трудно, да измислям кога какво и по колко.

Общи условия

Активация на акаунт