Житен режим на Учителя Петър Дънов - 4 тема

• 104 838
  • 717
  •   1
Отговори
# 645
  • София
...само захранването ми е малко трудно, да измислям кога какво и по колко.
violetkatana Hug права си! Но като му хванеш "цаката" е ясно кога и какво, а по колко... важното е да е по малко!  Laughing Sunglasses
Хубава вечер на всички!  Hug

# 646
Втори ден на режима,и всичко върви по план....засега не съм се изкушила....имам и свалено килце около 1,5 за първия ден....

УСПЕХ НА ВСИЧКИ.......Това захранване е наий-трудно....ще видим какво ще правим..главоболието и при мен е наличе ,но по малко...

# 647
  • София
денят мина успешно от всяка гледна точка:)
при вас как беше момичета?стискайте зъби , дните минават неусетно и ни носят успехи:)
желая на висчки минусчета на кантарчетата и плюсове в настроението:)  bouquet

# 648
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
Как е настроението?
ni4iq Hug Браво!
katrin77  Hug Твоята цел е близка и ще успееш!
При мен всичко е наред, без особености. Главоболие нямам.
В момента хапвам жито, към 14 ч. имам ябълка /обикновено тогава огладнявам/.
На всички много успешен ден!  Hug

# 649
  • София
За двата дни резултатът ми е - 1,6 кг. Чувствам се добре, спазвам стриктно режима. Момичета, много минусчета пожелавам на всички.

# 650
  • София
здравейте житенки:)
за днес нямам оплаквания, нито главата се обажда, нито глад:)
снощи бях озверяла, но устоях а мина ли третият ден, глад изобщо не усещам:)
закусих си с жито, хапнах на обед ябълка.Сега към 4 може би ще си хапна житце, а към 5-6 съм замислила ябълка.Обикновено ги ям самостоятелно, а ако съм по гладна ги комбинирам с житото.Орехите с меда ги оставям за вечер към 7.
При мен работи така:))Не съм се мерила, че точно на 25 се появи "мц" и може и да няма голям ефект като килограми, но мерих талията и показва определено смъкнати сантиметри:)))Като си идат "гостите" ще меря и ще се хваля, но усещането за лекота го има, има и енергия, има и задоволство:)))
желая на всички позитивна енергия и стискаите зъби, работната седмица и се вижда края, идват почивните дни:)))))))))

# 651
  • София
Здравейте момичета дали вече е късно да започна? Или по-добре да чакам следващата луна.

# 652
  • София
х_diabet_mama , ne съм най-точният човек, които да ти даде съвет, защото съм нова в редиците на житените момичета, но знам че аз съм започвала режима, дори когато не съм уцелила точната дата.Ако се чувстваш добре, ако го спазваш и си настроена позитивно, разбира се ако не ти вреди на организма, ще има ефект:)
ей , момичета, къде сте:)явно във ваканционно или по-скоро weekend-ско настроение:)дано е позитижно и весело около вас:)))
аз си се наслаждавам на житцето днес и се чувствам прекрасно:)
  bouquet желая ви усмивки:))))

# 653
Като компромисен вариант може да се започне в понеделник.Макар че последните дни/8-10/ може да са малко по-тежки.

# 654
  • София
Като компромисен вариант може да се започне в понеделник.Макар че последните дни/8-10/ може да са малко по-тежки.
Мерси, до тогава мисля да съм само на вода, дали ще е проблем да го ползвам като вид захранване?

# 655
А аз се чудя дали да го почна от утре или от понеделник??? защото утре сутринта трябва да изпия последното хапче от антибиотика.

solej  - защо "последните 8-10 ден ще са по-тежки?" нещо не можах да хвана логиката  Embarassed

# 656
Логиката е в лунните фази ,които забравяте понякога да погледните.Новолуние е на 8.09.От тогава започва ''придобиването'' /''пълненето'' на Луната/.Обикновено такъв период е благоприятен за да изградиш някакви качества.Около всяка фаза има частично влияние 2-3 дни.Затова като започнете режима от  25.08 ,не навлизате в тази фаза и влияния ,но от 30.08-осмият,деветият и най-вече десетият ден ще са малко по-тежки от обикновеното.Но няма страшно.Някои се пробват и в неблагоприятните дни.И пак постигат някакви резултати.Много пъти съм писал ,че това е плуване или по течението,или срещу него.Все се плува и има изминато разстояние.Но всичко зависи от плувеца.
   Не ползвайте режима за захранване след пълно гладуване.Все пак житото не е много ''мека'' храна.А и приеманата с храната  енергия не е много малко.Трябва да има малък преход със сокове,каши...

# 657
  • София
Добро утро, житенки!  Hug
Как сте? Как се чувствате? Как бяха почивните дни?
Както казва solej "Все се плува и има изминато разстояние.Но всичко зависи от плувеца."  Grinning Моят плувец като не плува когато трябва, ще му се нолажи и срещу течението да плува!
Събота и неделя всичко беше перфектно през деня, но ми се наложи и двете вечери да не съм режимна. Въпреки това имам малък минус, но това нито ме успокоява, нито задоволява! За съжаление такава беше ситуацията...
Но този път съм се заинатила, че докато не си стигна крайната цел, няма да се откажа от житото! Все се надявам до края на тази седмица да смъкна каквото ми е останало!
Освен това от днес приключвам окончателно цигарите и с тази седмица слагам началото на активно движение - фитнес и танци.
Така че... това е положението! Не исках да ви лъжа, не исках да ви казвам колко съм била режимна, а съм яла и двете вечери салата...
Въпросът е да продължа плувам!!!
Хубав ден и успешна седмица!  Hug

# 658
  • София
Продължавам с режима, ама вече много ми омръзна тази еднообразна храна. Дано да издържа до края. Имате ли минусчета?

# 659
Snow4eva Hugмалко ти остана и ще успееш Peace
и браво за цигарите !

Общи условия

Активация на акаунт