Житен режим на Учителя Петър Дънов - 4 тема

• 104 833
  • 717
  •   1
Отговори
# 660
  • София
tania6  Hug  bouquet мерси много!
/А аз те гоня по другите теми  Laughing Затъжих се за теб, отдавна не съм те засичала/
Наистина знам, че ще успея! Не може при дълги периоди да не се получат някои грешки.. но и за тях съм благодарна! Опознавам организма си, знам как реагира вече в различните ситуации. Може да не съм отслабнала през последните 2-3 режима, но по-важното за мен, е че не съм качила нищо и съм стабилизирала! А тези 2-3 кг които ми остават до края - изобщо не са ми грижа.  Grinning

# 661
  • София
Здравейте житенки:)))
при мен мина без изкушения и аз обаче незнам как се сдържах:) бягам далеч от трапезите, че иначе...Simple Smile
Snow4eva  браво и от мен за решението ти за цигарите, ще успееш:) а за салатките-ами нормално си е пък, заслужила си си го след такова упоритост:) През оставащите дни ще наваксаш.Последните 3 се свалят най-трудно, но си постигнала прекрасни резултати, както и останалите моми1чета-поздравявам ви за това  bouquet
аз лично не съм се мерила и нз какво е минусчето, но знам че го има-усеща се.Опасявам се че хапвам твърде малко, не успявам да си изям дажбите, но дано не ми изиграе шега това.Свикнах на режима и не изпитвам глад и това води до по малките порции:)
вкъщи не срещам много голяма подкрепа-при баба ми съм и тя милата все иска да сготви да ни зарадва и все ми казва, аиде това няма да т5и навреди:)Но това ме мобилизира още повече, все пак съм взела ината си именно от баба.....Simple Smile)
хайде усмихната и лека работна седмица изпълнена с много усмивки и добро настроение:)
ЗАпочна обратното броене момичета и идва супичката:))))))))МЕчтая си за салатка  от картофки:)))

# 662
  • София
моми4ета , вече мога да се похваля със своето минусче:))))може и да не са точно 5кг , но са приблизително толкова, което ме удовлетворява напълно като цел и завоевание:)))))))
продълважам с житото и мечтите за картофки:)))))))

# 663
  • София
Моите резултати до момента са по-скромни, едва 2,7 кг., но пък съм много доволна, защото влязох в границата на нормалното тегло за мен. Дори и да не отслабвам повече, само ако мога да задържа постигнатите килограми ще е голямо постижение. Snow4eva  браво за цигарите, аз също ги отказах и никак не съжалявам.

# 664
  • София
violetkatana резултатите не са скромни, особено щом си достигнала желаната визия и норма:)
АЗ имам да свалям доста, поради което са и повече свалените кг:)
закусих си с житцето днес, приготвих си ябълка и сядам да мъдрувам и да уча че иде сесиино време:)
хубав ден момичета  bouquet

# 665
  • София
Здравейте, момичета!  Hug
ni4iq  Hug violetkatana  Hug чудесни резултати!!!  bouquet
И аз като violetkatana съм поуспокоила малко нещата и свалянето е малко, но накрая като че ли ми е най-трудно!
Вчера си бях напълно стриктна и сигурно ще продължа режима с още няколко дни, навярно до уикенда... Ще видим! По-важното е, че се чувствам прекрасно и спокойна!
Пожелавам на всички хубав, лек и успешен ден!  Hug

# 666
  • София
Snow4eva завиждам ти , че имаш спокойствие:)
мен отвреме навреме ме хваща "нервата" и ми се въртят едни вкусове в непцето:))))вчера си хапнах едно кръгче наденичка, но това ми беше, днес се чувствам добре , продължаваме момичета:) остава малко , щом сме стигнали до тук, няма начин да не издържим:)))))

# 667
  • София
Добро утро, момичета!  Hug
Как сте? Как върви?
Вече мога да се похваля, че си достигнах лентичката!!!  Sunglasses
Оттук нататък ще се боря да посмъкна още малко, дано достигна крайната цел скоро!
Със сигурност днес и утре ще продължа, ще се опитам и в събота да съм режимна... Ще видим!
ni4iq Hug права си! Щом сме сигнали до тук - трябва да издържим и продължим!
violetkatana  Hug
Аз като гледам... други не се отчитаме, навярно тази реколта сме само тричките останали на режима!
Хубав ден на всички и успех!!!

# 668
  • София
ni4iq  Hug , Snow4eva   Hug , аз от днес реших да започна с ангелската супа, не можах да издържа още един ден на жито, толкова вече ми втръсна, че чак ми се повдига от него. Доволна съм , че изкарах все пак и толкова с големи усилия на волята и през целия режим до тук не съм прегрешавала изобщо. Резултатът е минус 3,5 кг. Достигнах желаните килограми от лентичката и дори в повече с близо килограм. От тук нататък ще се боря да запазя постигнатите резултати. Успешно захранване след режима желая.

# 669
  • София
violetkatana   bouquet Браво!!! За волята, за постижението!!! Цифрите от лентичката ти са впечатляващи!!! smile3501 smile3525
Трябва да положим още по-големи усилия сега, за да задържим смъкнатото!
От утре тръгвам на зумба, махам висящите неща от рогата на крос-тренажора и освобождавам място за лягане и за малко фитнес!
Асансьорът го забравям оттук нататък и макар и само 70 стъпала, ще използвам стълбите в двете посоки!
Щом свърши житото - продължавам си с елда на обяд и салата за вечеря!

# 670
  • София
violetkatana , Snow4eva-май наистина бяхме само трите режимни-малко но качествено:)
аз днес също разнообразих малко храната, но само вечерята.През деня си бях на ябълки и жито, а с вечерята хапнах малко от трапезната вкуснотиика:)))
от др седмица минавам на разножидност на разделното хранене, за да имам набор от всякакви хранителни групи, пък ще видим какво ще се получи:)))
идват почивните дни, дано седмицата Ви е минала успешно и да си отпочинете наистина добре:)

# 671
  • София
Аз си хапвам ангелска супичка и ми е така добре на стомахчето  Simple Smile

# 672
  • София
violetkatana   bouquet Браво!!! За волята, за постижението!!! Цифрите от лентичката ти са впечатляващи!!! smile3501 smile3525
Трябва да положим още по-големи усилия сега, за да задържим смъкнатото!
От утре тръгвам на зумба, махам висящите неща от рогата на крос-тренажора и освобождавам място за лягане и за малко фитнес!
Асансьорът го забравям оттук нататък и макар и само 70 стъпала, ще използвам стълбите в двете посоки!
Щом свърши житото - продължавам си с елда на обяд и салата за вечеря!

И аз се замислям за зумба, ама като знам какво съм дърво, не знам дали ще се справя. А за да задържа килцата мисля следващия житен режим да го правя 5 дни, ама с варено жито, че от накиснатото просто се отвратих.

# 673
  • София
Здравейте житенки!  Hug
violetkatana  Hug и аз не съм от най-пластичните! Само че курсът не е за танцьори, така че преодолявам неопитността и съм решила да се забавлявам като цяло! Просто днес ще отида с такава нагласа. После ще споделя!
Вареното жито също е вариант... по-добре на такова, отколкото на никакво. Разбирам те напълно! Когато режимите станат повечко, като че ли започва да писва... но няма друг начин!
Аз до момента бях на жито, но довечера ще започна захранването. Така и не постигнах това, което ми се искаше... но на следващия режим пак съм тук!  Laughing
ni4iq  Hug стискам палци да се получи задържането!
Пожелавам ви празнични дни! Опитайте да задържите резултатите колкото можете!
 Hug

# 674
  • София
Още съм на захранване, не съм качила нито грам. Днес ще обядвам елда. Snow4eva   Hug , как беше зумбата

Общи условия

Активация на акаунт