Новите ви книги - 6

• 62 126
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Едвам се удържам утре да не отида на панаира на книгата, едвааам.
Имам 7-8 книги натрупани, ма искам и още!

# 91
  • Кацнала на едно дърво.
Български автори чета сега (така се случи):
"Кой" Елена Алексиева;
"Арката" Здравка Евтимова;
"Тайният път на мастилото" Кристин Димитрова.
А вчера получих армаган покрай премиерата на "Сексът и градът" и аз "Дневниците на Кари Брадшоу". Grinning

# 92
Няма да отида на панаира,защото се познавам и няма да се въздържа.
Василиса Умница,"Тайният път на мастилото"  - Кристин Димитрова,не е ли разследващ журналист?
Или бъркам Кристи с Кристин?

# 93

E , аз три поредни пъти все внимавам накъде тръгвам и ... хоп , озовала съм се там  Embarassed! ...и утре си обещавам , че ще е за последно - само за две  Peace книжки още !

# 94
Български автори чета сега (така се случи):
"Кой" Елена Алексиева;
"Арката" Здравка Евтимова;
"Тайният път на мастилото" Кристин Димитрова.
А вчера получих армаган покрай премиерата на "Сексът и градът" и аз "Дневниците на Кари Брадшоу". Grinning

Моля те да споделиш за 'Тайният път на мастилото" - звучи ми много интересно.

# 95
  • Belgium
Такаа, ето го и моят улов от Панаира на книгата, да видим кога ще намеря време да ги прочета  Laughing

Новият сборник на Валери Петров "От иглу до кюнец", както и още няколко книги, на които не откривам картинки.

За интересуващите се - третата част на "Милениум" ще излезе в рамките на следващия месец. Току-що е влязла в печат.

# 96
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East

След многото добри отзиви в този форум, се наканих да си я купя.

# 97

E , аз три поредни пъти все внимавам накъде тръгвам и ... хоп , озовала съм се там  Embarassed! ...и утре си обещавам , че ще е за последно - само за две  Peace книжки още !
Аз също все натам. Краката ме водят. Crazy

# 98

Някъде до средата съм вече и очаквам някаква особено потресающа развръзка. Ако липсва такава, за пореден път ще трябва да преживея разочарованието си.

# 99
  • Belgium

За съжаление мен ме разочарова.

# 100

Някъде до средата съм вече и очаквам някаква особено потресающа развръзка. Ако липсва такава, за пореден път ще трябва да преживея разочарованието си.

И аз очаквах, но няма. Развръзката са вътрешните прозрения на лирическия герой. Въпреки това ми хареса  Peace

# 101

За съжаление мен ме разочарова.

И мен, даже мисля, че е книжката, която най - малко ми харесва на тази авторка.

# 102
# 103
  • Кацнала на едно дърво.
Моля те да споделиш за 'Тайният път на мастилото" - звучи ми много интересно.
Не знам дали Кристин Димитрова е разследващ журналист. Знам, че е поетеса. Досега нищо не бях чела от нея, но (голяма работа са медиите, а уж не се влияя) смятах, че е добър автор. Много съм разочарована от книгата. Много, много слаби разкази.  Затова пък горещо препоръчвам Елена Алексиева.

Ето тази книга е последната ми покупка:

# 104

Приятна изненада на общия фон иначе леко скучноватите (поне в сравнение с тези на Ераст Фандорин) приключения на Магистъра.

Много е увлекателна и разтоварваща. Чете се на един дъх.
Сега чета "Весь мир театр" от поредицата с Ераст Фандорин, но е значително по-тромава.

И аз съм на същата книга до средата. За сега ми харесва, особено комбинацията между папагала и Летиция. Но ас съм му фенка и харесвам почти всичко негово  Peace

Общи условия

Активация на акаунт