Боя за коса / Клуб на червенокосите/

• 225 287
  • 820
  •   1
Отговори
# 30
Аз я купувам от парфюмерията в Козлодуй. Ти кой номер търсиш?

# 31
  • Italia
И аз да се запиша, от седмица съм във вашия клуб. Не съм точно червенокоса, фенка съм на лилавото (патладжани, черни череши и тем подобни). Бях руса и все още има какво да се желае по цвета, защото върховете стоят прекалено светлолилави. Поорязах една част, но ще отнеме време да остане само неизрусяваното. В момента съм се спряла на 3.26 на L'oreal Casting, за да мога да нанасям по-често по краищата и да не изтощава прекалено косата.

# 32
Откога чакам някой да отвори такава тема  Simple Smile
Аз съм червенокоса от 3 години и определено това е моят цвят Peace
Боядисвам се в меден цвят, много близък до този на естествените червенокоски (който незнам защо с такова презрение е наричан "оранжев", аз лично обожавам естествените червенокоси Peacenewsm78 Може би вие ще ме "светнете" по въпроса  Grinning
Иначе използвам марката Wella Peace

# 33
Откога чакам някой да отвори такава тема  Simple Smile
Аз съм червенокоса от 3 години и определено това е моят цвят Peace
Боядисвам се в меден цвят, много близък до този на естествените червенокоски (който незнам защо с такова презрение е наричан "оранжев", аз лично обожавам естествените червенокоси Peacenewsm78 Може би вие ще ме "светнете" по въпроса  Grinning
Иначе използвам марката Wella Peace

Споделям напълно мнението ти и се надявам ти да споделиш кой точно номер на Wella използваш. Laughing Simple Smile

# 34
Използвам Wella 8/34 Peace
Преди месец пробвах и се направих тъмно кестеняво/махагоново червено  Simple Smile
Но при мен се измива винаги, колкото и да е тъмно червено и става пак светло медено...
За три седмици се изми и стигна пак до изходния цвят.. тоест като нюанса на Wella, който обикновено използвам  Simple Smile

# 35
Благодаря! Ще изпробвам, но първо ще направя малка почивка. Преди няколко дни се боядисах в цвят Меден махагон на Garnier, но ми се вижда недостатъчно ярко.  Laughing Този цвят на Ева Грийн е страхотен, направо убивам за него. Simple Smile

# 36
Моята коса в момента има точно такъв цвят

Много ми харесва, но е трудно да свикнеш в началото, защото на всяка светлина изглежда различно...
Понякога на слаба светлина е ужасен и без блясък, затова пък на слънце е  Whistling

Последна редакция: нд, 11 юли 2010, 23:09 от bubanka

# 37
Страхотен е, дано и за да успея да го докарам. Simple Smile Мисля, че точно този нюанс като косата на Ейми се нарича ягодово русо. Много естествен и много топъл.

# 38
  • Пловдив
за червена коса само СЕРИ

# 39
Seri не е ли много агресивна боя? На мен ми я предложиха, но после чух, че ужасно изтощавала и се отказах.
Чудя се вече каква боя да ползвам, до сега бях с Лонда вулкано, но нещо трудно я нямирам, а и цената й е доста соленичка- към 18-19 лв, вземам я от фризьор.

# 40
А вие само боя ли използвахте в началото, или обезцветихте косата преди това? Rolling Eyes

# 41
Момичетааааааааааа, най-сетне моЯта тема  Hug И аз обожавам медните нюанси и естествените червенокоски  Crazy
До скоро се боядисвах с http://makul-bg.com/components/com_virtuemart/shop_image/product … 4b59c0428ac69.jpg
Сега съм си взела една испанска с номер 8/4 и ще пробвам какво ще стане, искам да постигна медно-русо  Wink

# 42
http://www.salerm.com/es/ Ето това е марката, а дали е добра ще кажа след няколко дни, дано стане, че .........

# 43
  • Пловдив
Незнам защо само за това СЕРИ, не е ли агресивна.Коя боя не е. И много ме дразнят тези фризьори, ами ще ти се повреди косата от това от онова,ми всичко е химия,като се изтощи подстригваш,да събере сили и пак наново. Моята коса, ако може да говори,леле ще плаче Grinning

# 44
Аз пробвах къна.
Нали казват, че истинската къна е само червена, а не разните там пакетчета с нюанси... Та, намерих си индийска къна, забърках каквото забърках и постоях доволна 2-3 часа.
Резултатът: има известна разлика между корените и краищата, защото къната не е агресивна и дава един по-мек цвят, който не е така ярък и наситен, а се доближава до естествените нюанси.
Ще мине известно време преди да съм наистина доволна, въпреки че разминаването в цветовете май само аз го забелязвам.
Признавам си - бях много предубедена, бях се къносвала преди години и имах спомен за ужасни, цапащи смеси. Оказа се не чак толкова страшно. Наистина, необходимо е повече време, но ако знаеш защо го правиш, е поносимо. Аз не съм на мнение, че много важно - като си изтощиш косата, я режеш и отново. Грижа се за нея, сега съм твърдо решена да изоставя и пресата и да й дам сериозна почивка от боядисване и изправяне.

Общи условия

Активация на акаунт