Жената ЛЪВ - Тема 27 Лято иде...

• 15 507
  • 735
  •   1
Отговори
# 720
...Ние се нагнЬетохме, ся мое да спим вече.[/b]  Laughing

Туй трябва да е кат' "намаахме" същото Thinking. Не ми е позната дума иначе newsm78.

Да, Полке, това е.  Peace
Направо се натъпкАхме, намуАхме, наблъскАхме, намушкАхме.
Дето АЛФ имаше един лаф (аз много го обичам):
"Хора, какво ще кажете да отидем в кухнята и да си тъпчем тумбаците, докато почнат да ни се мержелеят сини точици пред очите?!"  Crazy

Joy Joy Joy

Хоп, по едно кафенце от мен, с пожелания за прекрасен ден!

Това за добро утро и чао, до после!
 Hug

# 721
Добро утро и от мен Hug!

Благодаря и за кафето  bouquet!
Моята машина беше на ремонт няколко дни, но вече е Ок и пих кафенце преди малко Laughing. Освен това правих мекици, изкъпах се, половината деца са нахранени, другата половина спят, времето е прекрасно, Ник се чувства добре и изобщо прекрасно утро за мен Heart Eyes.
Дано и вашето да е такова Hug!

Рени, мъжа ти по работа ли е там? Бяхме веднъж преди 3-4 години и въпреки, че беше леко скучновато, много ми допадна атмотферата. Искам пак Rolling Eyes.
Джулке, това за тъпченето на тумбаците и сините точици много ме развесели Joy Joy. И благодаря за подробните разяснения относно значението на думата "нагнЬетохме! Crazy

# 722
  • София
Добро утро!
Поли, много свежо звучиш, най-важното е, че Ник е здрав!
И аз съм гладна, ядеше ми се сандвич, обаче вчера, по незнайно какви причини, съм си прибрала салама в камерата и сега ще чакам да се размръзи  hahaha!

# 723
Венче, мога да ти пратя две мекици Crazy. А ти често ли оставяш салама във фризера newsm78? Или случайно е станало? Никога не държа колбас във фризера Thinking.

Иначе се чувствах доволна сутринта от свършеното, но сега ми се приспа Tired. А пък обещах на сестра ми да излезем. Времето е слънчево, но духа силен вятър. И се чудя и аз какво да правя. Rolling Eyes

# 724
  • София
Случайно, Пол, явно съм го боднала там без да искам! Одеве се утрепах да го търся, даже си викам "тоя моя пак е ял нощес"  Mr. Green!

# 725
Случайно, Пол, явно съм го боднала там без да искам! Одеве се утрепах да го търся, даже си викам "тоя моя пак е ял нощес"  Mr. Green!

Mr. Green hahaha
А интересно ми е как се сети за фризера hahaha?

Една мноО забавна тема

# 726
  • София

Mr. Green hahaha

Оказа се, че днес ще излизаме и няма да готвя, затова отворих камерата да прибера една кайма и гледам  Shocked - салама там  Joy!

# 727
 hahaha Joy
Направо ме умаряш Crazy. С тебе скучно нЕма Crazy.

Аз май ще се размина с излизането, затова отивам да дремна.

Венче, как е времето при вас? Мъжа ми с Даянка са на път и ме съмнява, че ще ги пере дъжд ooooh!

# 728
Пече бЕсно слънце и духа бесен вЕтър.  Crossing Arms

И нищо по въпроса с детето.
  Confused

# 729
Случайно, Пол, явно съм го боднала там без да искам! Одеве се утрепах да го търся, даже си викам "тоя моя пак е ял нощес"  Mr. Green!

Mr. Green hahaha

Една мноО забавна тема

Сигурно съвсем случано, Поли  Mr. Green
Вениииии, сладурка си голяма rotfImbo
Добър ден дет се вика Crazy
И при нас дуФа силен вЕтър, сега приспивам дребчо и мисля да отскоча до нашите... после пък ще готвя, докато си почивам Whistling Ежедневие Tired В работата яко гърч и съм труп направо... затова не влизам Реа, силици не ми остават, а и в къщи работите си ме чакат. Мъжо е пак без работа, топлофикация ми праща писма с учтиво напомняне, че имам неплатени сметки, сякаш  аз не знам Rolling Eyes Ей такива "интересни" нещица и още има ама ще изгубя добрия тон ако се разпиша.... То бива, бива ама м@ка му #Cussing out Уф, изчезвам, че чак аз не мога да се понасям...

# 730
Джулке, съжалявам Cry. Предполагам, че шансовете да го намерят живо, са минимални вече Confused. Освен ако не е отвлечено Cry. Пази, Боже Praynig!

Тедко, съжалявам и за лошотиите при вас Sad. А ти не се притеснявай да ни се "обаждаш" Hug. Ми за к'во сме си ние тук? И за хубаво, и за лошо Hug! Аз малко ли съм ви рИвала ooooh!...

# 731
 Привет и от мен в този мрачен и дъждовен ден...  Hug

Уж сутринта се показа слънцето и ходихме на разходка с малчо, но следобеда определено ще пропуснем.  Confused

Вие как сте? Няма да питама какво ново, че ще си речете: "Ми, да си чела.."  Laughing Crazy Не влизам, защото все нещо се случва покрай нас или пък ме хване петминутката и не ми се пише и изобщо говори с някой. Последните два месеца са ми някак изнервящи и подтискащи.. Тресе ме яко нервата и май.. Искам си вече при мъжоооооо  #Cussing out smile3511 Cry
 Сега вече се чувствам малко по-спокойна, защото му се вижда края. Искам да ви се поФаля, че най-рано на 01. юни, живи и здрави летим и най-после ще си заживеем тримката, че от както сме женени, все... "кой от къде е"  Sad
 Та така.... без да обещавам, но ще гледам поне до края на месеца да съм сред вас, че после може и дълго да нямам нет там. Незнам как и колко ще ни отнеме да си стъпим на краката и да си позволим и тази екстра.   Flutter

# 732
Хей, Гери Hug! Радвам се да те видя и тук Hug.
Ние общо взето сме обичайният състав. Трайно /освен теб Mr. Green/ май никой не се е губил напоследък newsm78. Чуруликаме си тук, понякога изръмжаваме за авторитет, но общо взето се разбираме отлично и темите една след друга се нижат. Даже като гледам някой ще трябва да пуска нова Crazy. Кога и вдияхме сметката и на тази Crazy? Много сме продуктивни, ей Blush.
Ти гледай да се запишеш поне в новата, че пак ще ни изгубиш Hug.
Аз дремнах. И понеже имам лоши навици, не мога да не ви информирам отново за времето при нас Mr. Green. Вали, представете си ooooh!.

# 733
Поздравче за всички вас  Mr. Green Hug
http://www.youtube.com/watch?v=oUMwu_gXK7Q

# 734
  • Пловдив
 Hug

Сега се прибираме...Сутринта си дойдохме от София, после ходихме на село..

Момичета, много съжалявам, че не успяхме да се видим...
Много обикаляхме из София, искахме да се видим с много хора и просто не ми остана време...

Рени, видях много късно, че си ми звъняла...Сори.

Но след месец отново сме в София за два дни. Тогава ще се видим! Обещавам да не забегвам на другаде... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт