НОЕМВРИйки 2010 - тема четвърта.

• 24 979
  • 744
  •   1
Отговори
# 210
Да, Миши, права си. Не беше по ЕГН, а по имената и датите. Сори, изкукала съм - явно от бременността Wink
И какво нищо ли не излиза? Ти вчера ли даде кръв?
Излиза "Няма готови и достъпни от интернет резултати за пациента". А кръв дадох на 05.05, ама то после имаше сума ти почивни дни.. Дано днес или утре да излезне, че ми е много нетърпеливо.
Мерси, Рашче  Hug

Аз излизам за малко, до после, момичета.

# 211
  • София
Бебославка, радвам се, че си отметнала бумащината и късмет с личната  Hug.

На мамите късмет с чакането на резултата от БХС  Praynig.

Браво на релаксиралите  Party.

Едно въпросче за БХС, много ли се чака при вземане на кръв  Thinking?

# 212

не, стига да не уцелиш обедната почивка, както направих аз  Joy
в майчин дом, в софия е от 13:00 до 13:30

# 213

Не, много бързо става. Но паркирането в районаааа... Crazy

# 214
Здравейте,чак сега седнах на компа от сутринта не мога да се прибера от кафета и разходки!при нас няма нищо ново освен,че ям доста ягоди,определено наблягам на плодовете просто ми се прияжда и то доста.
На мамаите с резултати успех!
А на почиващите и пътуващите блазя им искрено!
Лек ден на всички!

# 215
Дарче  Heart Eyes Hug
Как си, мило ? Освен, че гладна за тиквички  Crazy

Освен тиквичките са и патладжаните  Mr. Green и сгъстени домати с чесън и домашно кьополу ... все вкусни работи. Такъв апетит ме гони , че ... срам ме хваща.  Joy

И мойте резултати бяха готови за 4 работни дни.

# 216
Здравейте,
Амелиа честито на патерица, да ти е много здрава и да ти помага много!
Много хубави разходки сте си направили всички, ние не можахме да отидем никъде сега, но дано скоро се похваля с пътуване, че не ми се седи в тая София напоследък.
Бебослава, честито за документите, дано нямаш повече проблеми с бюрокрацията ни. Ние май все пак ще подпишем с таткото, колкото да избегнем евентуални разправии покрай бебето, а истинска сватба - догодина с малкото ни шаферче  Grinning
За витамините и аз спрях пренатала и се чувствам по-добре без него, но се храня предимно със плодове, зеленчуци, хляб и сирене, просто друго не ми се помирисва, а месото продължава да ме отвращава. И мен ме влекат тиквички, но направих на фурна, за да не пържа 3 часа - нещо не станаха както очаквах и сега май ще се заема с тежката задача.
Сега ме мъчат ужасни киселини и още не съм се видяла с док да питам за нещо, содата не помага много, а  вечер са ми задължителни като легна и чак ми се доревава понякога. Дано ми предпише нещо да помогне. Една приятелка ми каза, че киселините през бременността значели много коса на бебето  Grinning , но аз много не вярвам на тези предсказания. Ще кажа ноември, живот и здраве дотогава.

# 217
angela_vesi и мен ме мъчеха така като легна вечер тия пусти киселини. взех си талцид на хапчета, дето се сдъвкват и преди лягане сдъвча едно и нямам проблеми, заспивам си екстра. доки каза че талцида е от най-леките лекарства срещу киселини

# 218
  • Λάρισα
Ако това с киселините е вярно... горкото ми дете явно ще е плешунгер newsm78 Пак започвам да се надявам да му поникне пишка....  Joy

# 219
Аз като спрях Пренатала и киселините ми спряха  Rolling Eyes

Я кажете някоя и друга рецепта за тиквички? И аз имам... ама мисля да ги пържа, но не отказвам да пробвам и друго  Peace Явно сега всички сме на тях  Laughing
Иначе месото и мен не ме влече, най-вече хапвам кисело млекце и млечни продукти, плодове.

Мише, то и сметката за тока още не е излязла Wink Заради почивните дни просто се бавят нещата, смятат ги работни дни и затова така  Peace

# 220
Относно тиквичките и аз ги хапвам и си ги пържа във фритюрника,а напоследък през ден си правя тиквички или пресни картофки със сиренце (на микровълнова).
Относно киселините с каката нямах никакви цяла бременност,а се роди с толкова много черна коса.А сега имах само в началото,но нищо кой знае какво слаба работа,пък да видим  Joy

# 221
Ммка, ми една приятелка ги пече тиквиките до хрупкаво и после ги залива с кисело мляко, чесън и копър и стават супер. Имат същия вкус като пържените, но поне от тях не излизат така киселини Simple Smile

Мише, приятна разходка Wink

# 222
Ммка, ми една приятелка ги пече тиквиките до хрупкаво и после ги залива с кисело мляко, чесън и копър и стават супер. Имат същия вкус като пържените, но поне от тях не излизат така киселини Simple Smile

А като се пекат нещо слага ли се?  Rolling Eyes

# 223
Ммка, ми малко олио и солчица Simple Smile

# 224
Сега като се зачетох,се сетих вие как сте с чесъна?Аз си правя таратор често,но от както съм бремена не мога да понасям чесън,сложих си в 1вия таратор и така ме сви корем,че се оплаших.От тогава не слагам,но сега като прочетох тиквички с кисело мляко и чесън и се сетих много ги хапвах преди по този начин.

Общи условия

Активация на акаунт