Ето МАЙ дойде - аз съм с бебче в ръце! № 29

• 22 531
  • 772
  •   1
Отговори
# 90
Ама кой я издава обменната карта. Минлата седмица като ходих на консултация лекарката ме пита дали ми е давала някакви документи за болницата. Аз и казах че не е, но тя така и нищо не ми даде...  newsm78
Утре пак съм на консултация да я подсетя ли, от нея ли да искам тая карта???

# 91
Спирито, стискаме палци, мила, на ръце, на крака - де що има  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover

Снеж,
лекаря следящ бременността ти издава тази обменна карта.  Peace Казва се карта за профилактика на бременността. В нея се вписват изследванията ти.

# 92
  • София
Ами моята ми я издаде лекарката която ме следи още преди 2 седмици.
Утре твоята лекарка би трябвало да ти я даде.

# 93
Спири стискаме палци миличка ,не ме изчка все пак  Wink,всичко ще е наред ние сме с теб миличка.

# 94
хоп готово, направих мъфинси с боровинки, а за кроасаните които бях намислила да почвам да правя - и утре е ден.. Party...не че съм се претоварила, ама .....ох, и на мен ми омръзна с това трудно ставане от леглото, задъхване и тези килограмчета отгоре Crazy
За ананасът да си кажа - ако принципно сте си хапвали този плод през бременността от време на време, не очаквайте да заработи - контракции ще имате евентуално след 8мия ананас Crazy..който може да изяде толкова наведнъж, браво...по-склонна съм сексчето да действа   Peace

# 95
Дидка, Павчо е чудесен!  Hug Д-р Жекова има невероятно обаяние когато общува с деца, точно обратното на мъжкарското й и борбено излъчване - това забелязах докато се закачаше с Каби, това виждам и от вашата снимка.  Hug

Спири, успех, всичко ще мине гладко и утре ще гушкаш малко сладко бебче!  Hug

За 2ра градска - ми бебка повърнала АМ-то, някаква сестра или акушерка настоявала Кали да я нахрани със шише.  Shocked И аз съм в потрес, защото Шаманката там роди Теа тази зима, пък чак такива странности не разбрах от нея.

За секса и раждането - малко ме е срам, ама що да ме е срам пък, ще си кажа... На нас нали ни е забранен секса още от началото на бременността и вече не помним за какво става въпрос. Та снощи имах един мокър сън, само че бях аз мъжа, събудих се от много гадна контракция, която ме държа 2 мин. по часовник.  Flutter Така че възнамерявам, ако дамата не ме послуша да се роди в телешкия спектър, да го ударя на секс.  Mr. Green

Аз да се похваля,че имам супер лактация чак.Изплаших се,че на бебка й тече кърма от нослето докато я кърмя легнала,но прочетох по въпроса и се успокоих.Било нормално,да сменя позата само.Ако Бръм, Змейчето или Шаманката се изкажат по въпроса ще съм им благодарна   bouquet

Браво, много се радвам, че се кърмите успешно!  Hug
Може би рефлекса на потичане е по-силен при теб? Усещаш ли млякото да слиза на силни струи? Когато това е факт, за бебето обикновено е по-трудно да се справи и понякога може да има изтичане на мляко през нослето. В този случай би могла да поизцедиш предварително малко мляко, колкото да облекчиш силното потичане. Наистина промяна в позата също помага - можеш да опиташ да се кърмите легнали или да поставиш бебето да суче върху теб. Колкото повече расте бебето, толкова по-добре ще се справя. Поздравления отново, много ви се радвам!  Hug

# 96
Спирито, стискам палци, всичко ще бъде наред утре   Hug

Да споделя една полезна статийка http://semeistvo.rozali.com/bremennost-problemi/p13020.html  Peace

# 97
  • Перник
Много сте бързи момичета вече 7 страница сте стигнали.
Запис на новата темичка   bouquet

# 98
Ами да ви кажа за секса пък ... важи правилото на Герганчето за ананаса... ако сте си правили - не действа!!!! Въпреки че ананас грам не съм хапнала по време на бременността ... ама нъцки и той не помага ... явно си е до организъм.

Накое бебче още няма ли да се появи днес? Или чакате утрешната НЕчетна дата? Wink

Последна редакция: вт, 04 май 2010, 20:28 от Славчето

# 99
Спири,СТИСКАМ ПАЛЦИ миличка  Praynig Всичко ще е наред,ще видиш  Praynig
Да кажа и аз за секса - ние си правихме през цялата бременнот,само 8мия месец се спряхме и 9тия пак започнахме усилено - обаче няма НИКАКВА ФАЙДА при нас.Според мен наистина ако едно нещо си го правил редовно през бременоста,после и да го "увеличиш" няма да има ефект.Както и за лютото и за дългите разходки и горещите душове - поне това е моето мнение.

# 100
Бръмб, добро щъркелче си ти Laughing

Кенга, можеш спокойно да звъниш на Кирякова утре  Laughing а ако идваш да раждаш тази седмица, обаждай се Wink

Иначе, ние с Дара сме добре Grinning Имах си насрочено секцио за 5-ти, и в неделя в 12 часа през нощта, както си четях форума, тръгнаха да текат едни води Simple Smile и така, бебка се роди със секцио на 3-ти сутринта, като цяла нощ бях с доста болезнени контракции на 7-8 минути, които не доведоха до почти никакво разкритие. Явно доста съм се изтощила, защото на операцията, след като извадиха бебка и казаха, че всичко е наред, заспах докато ме шиеха Simple Smile
Дара се роди 3 кг, 50 см.
на мен ми тръгна кърмата/коластрата още вчера, цялата ми нощница е олята, а бебка предпочита да спи Rolling Eyes иначе като е будна суче, според мен си хапва добре, но днес е яла 2 пъти. веднъж пробвах да я сложа заспала на гърда, но не пожела да суче така. чакам я сега да се събуди да хапне пак, че към 10 ни ги взимат бебетата.

Бръмб, Змейче, да я тормозя ли да яде по-често или да си я оставя когато иска?

честито на всички нови мами Hug

# 101
И аз цял ден не съм влизала и вие колко сте изписали...
Пък и нови бебчета си имаме

ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ И МНОГО ДА РАДВАТ МАЙЧЕТАТА СИ  Hug

# 102
  • Под кленовите дървета
Честито на Облачето и Евито за прекрасните рожбички!

Аз имам такива болки между краката, точно в срамната кост, че  Sick ама не са контракции де. А боли и като си легна Sad

# 103
Пипи, по-скоро съм добра агенция клю.  Mr. Green

В коя болница си? Ако Дара е при теб, за да не получиш застой на мляко и същевременно да стимулираш лактацията, както и за да продължиш естествената връзка между двете ви след бременността, е добре да я храниш начесто и за времето, за което тя желае. Оптималния вариант за новородено е да има 10-12 кърмения в денонощие. Ако искаш, звънни ми утре да поговорим по тел. или ще ти пиша по-подробно, че Каби заспа в ръцете ми.  Embarassed

# 104
  • София
Честити бебчета на Беборанчето, Вили и Евито!   bouquet Hug

На мен днес ми беше един натоварен ден. Бях първо в Окръжна, а то там бейбибум. 3-4 нормални раждания, секцио по спешност. Доста почакахме и Жекова ни прегледа като излезе от секциото по спешност. Попитах за Вили - тя каза, че след това за нейното секцио влиза. Миличката Вили, сигурно доста се е изнервила от толкова чакане, но поне вече е щастлива мама на малкия Крис.  Heart Eyes Hug След това в очната клиника бях ... 1 час и 20 мин. ми разширяваха зениците, след това ме обезболяваха.  ooooh! После пак ми слагаха една леща като тази на Голдман и с лазера- общо взето доста неприятно.  Confused На едното око и повече ме боля и си поохках малко ...  Rolling Eyes Embarassed, а след това буквално нищо не виждах. Сега малко по-малко ми се оправя зрението, но още имам леки болки. Важното е, че мога да си раждам нормално. Днес и Жекова предупредих, тя каза, че ще внимаваме, че няма да напъвам много.  newsm44

Да кажа относно секса - В моята книга за бременни пише, че най-добре действа по два пъти с няколкочасов интервал. Така че действате.  Mr. Green Laughing При мен доста болезнени контракции предизвиква, вече 2 нощи не спя, защото си боли, а и тапата пада малко по-малко ... до края на седмицата съм решила да раждам и това си е - датата 5 май много ми харесва.  Joy hahaha Да видим бебко какво мисли по въпроса.  Laughing Днес си мъкнах и багажа с мен в колата.  Joy

спирито - Стиснати палци имаш и от мен, късмет!  Hug

Ани и Дидка - Прекрасни са бебоците!  Heart Eyes Hug

Лека нощ!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт