Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са тези формуляри за информирано съгласие?
Какво представлява епидуралната анестезия?
Защо се предписва антибиотична терапия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са тези формуляри за информирано съгласие?
Формулярите за информирано съгласие са необходими при медицински процедури, като например епидурална анестезия по време на раждане. Те представляват документ, който обяснява рисковете, ползите и алтернативите на процедурата, като се изисква подпис на пациента в потвърждение, че е бил информиран за всички аспекти на процедурата.
-
Какво представлява епидуралната анестезия?
-
Защо се предписва антибиотична терапия?
-
Какви са терапиите и лечения за клизми?
-
Какви са формулярите за обменна карта?

Казва се карта за профилактика на бременността. В нея се вписват изследванията ти.
,всичко ще е наред ние сме с теб миличка.
...не че съм се претоварила, ама .....ох, и на мен ми омръзна с това трудно ставане от леглото, задъхване и тези килограмчета отгоре 
Д-р Жекова има невероятно обаяние когато общува с деца, точно обратното на мъжкарското й и борбено излъчване - това забелязах докато се закачаше с Каби, това виждам и от вашата снимка.
Така че възнамерявам, ако дамата не ме послуша да се роди в телешкия спектър, да го ударя на секс. 
Всичко ще е наред,ще видиш
Имах си насрочено секцио за 5-ти, и в неделя в 12 часа през нощта, както си четях форума, тръгнаха да текат едни води
ама не са контракции де. А боли и като си легна
После пак ми слагаха една леща като тази на Голдман и с лазера- общо взето доста неприятно. 
Да видим бебко какво мисли по въпроса.