Бременни майки в чужбина - 25 тема

• 24 290
  • 721
  •   1
Отговори
# 45
Честит Рожден Ден, на Бюти и на Ивенцето, да са винаги здрави и щастливи, усмихнати и все така обичани жени!  bouquet

Да е жив и здрав и Александър на Тинаина! да е щастливо и спокойно бебе, много, много да ги радва!А на мама бързо възстановяване.

sterretje чудесни новини, честито и от мен! Успяхте да ги "нашарите" децата и по едно от всяко да си направите, супер!

Ментичка мила, тези дето след падане на тапата носят още дълго бебета си са по-рядко май, така че готви се, момчето се подготвя за големия бял свят  Wink. А то едни чудесни дати са се задали... и 05.05, и Гергьовден след това, а и датата от термина ти е чудесна също, не вярвам да се забави повече от това. Бързо раждане ти пожелавам!

Ние днес към Арт Институт сме се запътили с мама, за да се заредим с изкуство и сигурно чак довечера ще ви проверя пак!
Много  Hug за всички!

# 46
  Тинаина,да ви е честит Александър!Да расте здрав,послушен и много да ви радва!Бързо възстановяване на теб и само прекрасни изживявания! smile3525

Бюти, честит рожден ден!Бързо и леко раждане и да си много щастлива! newsm59

Ивенце,честито!Здраве,късмет и много усмивки за теб и семейството! nbirthday

Ментичка,присъединявам се към Боби-чакаме новини скоро и стискаме палци! Peace
   sterretje,честити ви розови гащи!Не съм се съмнявала за резултатите от аминото! Simple Smile
   Madame, неприятен инцидент,полежи сега да се избавиш от стреса!
   Звезди,благодаря за темичката!Безпроблемен полет за майка ти!
   РаКюбили,бързо да се оправяш,стискам ти палци!
  Кюбит,радвам се че ни навестяваш! Hug
   На фона на толкова стархотни новини аз чак не смея да се оплача,просто незнам каква е тази година дето ни застигна?!Аз дръпнах един стабилен рев снощи smile3518,защото съкращават мъжа ми от работа!С тази криза доста започнаха  да се злоупотребява май напоследък?!Едва си намерих място като разбрах,че една от причините да отстранят него е отсъствието му напоследък от работа,заради ангажиментите с мен,посещенията на  лекари,престоя ми в болница и други такива!Моят съпруг се обърнал и им казал,че няма нищо по-важно в този момент за него от мен и бебето и си събрал нещата! Crossing Arms
   На всички  момичета пращам прегръдки!Ще надничам за новини!!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 47
miki знам,че не е лесно да,но ако трябва да избирам от всичките мъжки пороци май този е най=добре,ама то и аз съм ревнива,та поне си пасваме Mr. Green иначе за успокояването на бебето при допир...ми незнам и аз от какво е,но и мойто спира,като го пипа баща му.или се успокояват,или си викат:"ма...кой е пък този чужд елемент сега,дето ми пречи тука?" и се ослушват хахахахха

ох тук е почти зима бре момиии, леле аз помолих ревнивеца да ме закара (реших да не се правя много на царица) и той ще ме метне с колата до болницата  Joy

elisalou олее мила..неприятно бе! точно в този деликатен момент да направят това тези мръсници.ами сега? как се процедира в такива случаи? дали можете да разчитате нещо на социали там,докато намери нова работа? леле надявам се да намерите бързо разрешение на проблема.то и ние сме все внимаващи за парите си напоследък....свихме малко кепенците...да не кажа много Sad

# 48
elisalou
 Hug
 Как не ги е срам?!
Но дано да важи -  всяко зло за добро Hug

# 49
Много благодаря за пожеланията момичета   bouquet
Да ви се връща на всички

elisalou, много неприятно Sad Дано намери нещо бързо! Стискам палци. Hug

# 50
Ели, много гадна ситуация! Ще се справите, ще намери работа! Вярвам, ще има справедливост, дето се казва! Не може само гадости да ви се случват!

Clairette, къде се скъта? И Juturna, и нея я няма!

Journey по музеи - направо завидях! Работиш ли още и ако да, до кога планираш да бачкаш? На мен са ми добре зъбетата! Да ходя ли пак на почистване на зъбния камък този месец, както съм предвидила или за след раждането да го оставя? Декември бях и си планирах през май отново да я свърша таз работа. 

"Намирисва" на бебета Joy нали ?

# 51
и аз идвам да видя за бебета,ама...няма още нови за днес.нищо..ще има хахах.надничам набързо само преди да ида да направя на ревнивеца КЕБАПЧЕТА да яде. ще муха и ще му пукат ушите Mr. Green

бюти дали си още 2 в 1? аз таман се връщам от болницата,но...не ме питай какво разбрах.поне видях хахаха. ми те водиха лекцията на диалееект,а аз още истинския немски не оправям баш,а камо ли диалекта.ама схванах някои неща,но незадоволително Sad мисля да повторя в началото на юни,за да взема и ревнивеца с мен да зяпа и да се просвещава,че сега отиде на работа и бях сама. мале искам фамилната стая,ама.....едва ли Grinning разбрах,че и акупунктура правят.може и да пробвам.ох само се моля да не ме сполети секцио.иначе родилните стаи за сухо раждане ми вдъхнаха доверие,а до колкото разбрах може да стоис на сухо,а може и да менкаш=вана=сухо и обратното. както ти кеф или?

хайде продължавам да стискам на всички очакващи "включване" палци и да чакам с вас.

# 52
Бюти и Ивенце - да сте живи и здрави, честит рожден ден!    bigdance2

Честит Александър на Тинаина - прекрасни новини!!! Да расте здраво и щастливо детенце!

Мента, айде не е останало, щом тапата е паднала! Късмет!

и запис от мен, сега ще ходя да пиша в другата тема, че драмите ми не са за тук  #Crazy

# 53
Бюти, Ивентце честит рожден ден. Желая и на двете ви много Щастие, късмет и много прекрасни мигове с де4ицата ви.  bouquet Бюти а на теб леко и безпроблемно раждане.
Тинаина 4естита ти рожба. Да ви жив и здрав и много послушен. Присъединявам се към 4чакащите разказ за разказите когато имаш време и желание.
Гаца Баца (марита) ех тези мъже, перфектни няма, но ние си ги оби4аме и с техните недостатъци. Моя не е от ревнивите, но си има много трески и той, но пък и аз не съм цвете за мирисане, той брака е това съвместен компромис.
elisalou неприятна ситуация, но дано мъжът ти има право на борса, първите 6 месеца се плаща добре. Един съвет от мен, като минала по този път, когато му връ4ат заповедта за уволнение и обезщетението до подписа си да напише "но конформе". По този на4ин си остава врати4ка да обжалва ако не са му изплатили правилно обезщетението и дори самото уволнение. Запишете си 4ас в Инем възможно най рано, имате срок от 15 работни дни да си внесе документите, след това Ще му отрежат първите дни. И най добре се допитайте до асесор дали уволнението е правомерно или не, Щом така се отнасят към вас в такъв момент не ги жалете. И не се притеснявайте Ще се намери работа. Ако мога да съм полезна с нещо друго не се притеснявай да питаш. Hug
bobi40 и аз не го одобрявам това с пушенето, но които си няма акъл на сила не можеш да му налееш.
Мики дано да е било инцидентно болката в кръста. При мен запо4на от малко и се стигна до там 4е едва издържах работния ден. А за беб4ето и движенията то4но днес мъжът ми ми обясняваше как го е пъдела нашата бебка.  Снощи след като се прибрала от работа и легнал и си сложил ръката на корема ми, а наша беб4е запо4нала да го рита. татето го е възприел като сърдене и 4е не иска да ни притеснява Laughing. Но при вси4ки слу4ай познават гласовете ни и разпознава настроенията ни.
Мента стискам палци и о4акваме новини от теб. Hug
sterretje 4естито добри новини и розови гаЩи4ки.
Journey дано да си изкарате добре с майка ти. Леко ти завиждам за енергията да обикаляте и да се наслаждавате на разходки и културни мероприятия Peace.
звездичка дано диагнозата е вярна и да не е нещо сериозно.
Желая лека ве4ер на вси4ки. Hug Hug Hug

# 54
И аз наминавам все от тук да видя имаме ли бебета.  Joy
Благодаря ви още веднъж за поздравите!!!!  Hug
Тази вечер ходихме на едно мексиканско ресторантче с мъжа ми, толкова хубаво си хапнах с идеята да не му оставя много място на бебето, но и това не го уплаши.  Laughing Може пък да харесва леко пикантната мексиканска храна.  Thinking

Ех, Елиса, много кофти това с работата на мъжа ти. Sad Дано има право на обезщетения и скоро да си намери още по-добра работа!!!  Praynig

sterretje, браво за хубавите резултати от амнито и честито за розовите гащи.  Hug И аз много исках да си имаме и от двете, като първото да е момиченце.  Blush

мики, и аз така знаех, че бебетата трбява да спят повечко в коремите, но си зависи от бебето. Мишел правеше луди танци и денем, и нощем, без ребра останах...  ooooh! докато това бебе сега е толкова кротко, дори не ме е ритало болезнено, само стречинги прави... но може и да му е малко мястото. Мишел и досега си е такова шило.  Laughing

маритке, ти поне не си притеснителна, бе мила, що не си им казала, че не разбираш диалект? Щяха веднага да суичнат на немски.  Rolling Eyes При нас питаха дори има ли някой, който ен разбира диалект. Една кака се обади, но ако не беше, сигурно аз щях да се обадя, макар и да съм си доста срамежлива. За фамилната стая в болницата мога само да си мечтая, но за 3-5 дни престой в болницата нямам много претенции за условията. Важното е бебето да е добре.

Иначе, аз се скъсвам от контракции, но... ей така ще си откарам май още доста... при мен се оказва, че не мога да разчитам на контракциите за започване на родилен процес. Нищо, когато-тогава... Simple Smile

Лека нощ, мили мами!  Hug

# 55
  • T"A
Ели, голяма неприятност наистина  Sad, направо изтръпнах, като прочетох... Дано има късмет с по-бързо намиране на работа  fingerscrossed Не се разстройвай, решение винаги се намира  Hug Вие имате ли някакви близки там в Салоу?

Бюти, и за пикантната храна казват, че забързва, но знае ли се знае ли се...  Crazy
Аз хапнах малко ананас тази вечер, от няколко дни си го пазим, вече не издържах на изкушението... да видим сега има ли ананасов ефект  Mr. Green

sterretje, честита ви вест за момиченце  Hug и най-вече за амниото, де  Grinning

Journey, голям пътешественик си наистина  Hug

Днес бях на мерене на тоновете, кайсийката пак дремна, но не го будиха, само ме караха да сменям позите. Обаче бях "вързана" за монитора почти един час - накрая и на мен ми се приспа от толкова лежане  Joy Контракциите никакви ги нямаше, в листа за изписване са ми написали - "нерегулярна маточна активност" (свободен превод). И разкритието от неделя сутринта не се е променило с милиметър  Sad Така се бях въодушевила, че ще раждам, че сега ми действа потискащо този застой, но пък ще изчакам момента и това е.

Само едно нещо ме тормози сега - тези като менструални болки - от както ми падна запушалката се засилиха и се чудя така до раждането ли ще бъде?  Confused Бях забравила какво е...  Crazy

Още веднъж - мерси на всички за милите думи и пожелания  Hug

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 00:08 от Mentha

# 56
....
Бюти, и за пикантната храна казват, че забързва, но знае ли се знае ли се...  Crazy
...
Аз се скъсах да ям пикантно, като закъсня дечко и.. резултатът хич не ми допадна. Mr. Green
Приготви ли се за утре, както ти казах. Whistling

Rally_Y
 Hug

Бюти
хайде и ти с Ментичка или денят след нея. Hug
 Има нещо вярно в това с ребрата... Синчето много ме риташе и рядко заставаше на едно място и сега е същият.  Crazy

# 57
Здравейте пак!

elisalou, много неприятни новини при вас, особено в този деликатен момент. Дано намерите изход от положението. А ти не се тревожи - мисли за себе си и за детето, защото сигурна съм, че в тази ситуация мъжът ти има нужда от твоята подкрепа и като знае, че вие с бебка сте добре, той ще се справи. Hug

Rally_Y, Ментичка да  си призная винаги съм си била хаймана. Иначе и аз се учудвам на енергията която имам, но какво по-хубаво от това, нали? Даже да не казвам голяма дума и едно пътуване до Ниагарския водопад планираме след 2 седмици, като подарък за мама по случай рождения и ден, та да видим.

Ментичка, толкова си близо до края, не се отчайвай от привидния застой. Ще видиш, че всичко е въпрос на дни. Моя съвет е да почиваш колкото можеш повече, особено от сън не се лишавай. После като дойде бебчо и да искаш, няма да можеш особено в първите няколко седмици. Спокойно! Hug

Лека вечер на всички от мен, аз заредена с чудесни емоции смятам да почина час-два от целия ден ходене и после една вечеря с приятели навън сме си организирали. Ех, че е хубаво като има човек мама на която да остави детенце и то без да се притеснява!

Бюти, Звездичка ако е вярно това, че бебето се познава от сега колко ще е активно, жална ми майка! Моя първи син е много активен и енергичен, затова се надявах поне втория да бъде по-кротък, но май от сега трябва да събера сили за още по-голямо зверче  no

55 от мен!

Последна редакция: чт, 06 май 2010, 03:21 от Journey

# 58
На всички,които имат повод за празнуване днес  - честит празник.

# 59
А сега да се отчета за деня.Нещо май ме бъкат яко хормоните.Събудя ли се веднъж и край - няма заспиване.Нещо и главата ме боли и за да не събудя домочадието с моето пъшкане и охкане, реших да стана.А как съм гладна не е истина.Мисля си само как ще стане шест часа и ще започна да правя закуската.Много са ми се дояли пържени филийки.Надявам се,че няма да ви подразня с тях,но пък за щастие са много лесни и икономични от към продукти и ще може и вие да си ги спретнете.
Днес към обед имам представяне в болницата в която мисля да раждам.Ще си подготвя документите и надявам се ще имам повече яснота за предсотящото си раждане.Малко се вълнувам и явно от това ме мъчи и безсънието.
Искам даа кажа на Ели,че съжалявам за това,което ги е сполетяло толкова неочаквано,но от всяка трудна ситуация се намира изход и вярвам,че скоро ще се появи светлина в тунела.А и колкото и банално да звучи,от здравето по-важно няма.И има ли здраве,всичко друго се постига. Hug

Общи условия

Активация на акаунт