Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как поддържате градината си?
Кои са естествените врагове на белокрилката по доматите?
Как да подрязвам краставиците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как поддържате градината си?
Форумът обсъжда различни методи за грижа за градината, като поливане, мулчиране, опори за растения и борба с вредителите. Потребителите споделят своя опит с различни техники за отглеждане на зеленчуци, като използване на мрежи против насекоми, опори за краставици и къпини и различни начини за пръскане и грижа за различни видове растения.
-
Кои са естествените врагове на белокрилката по доматите?
-
Как да подрязвам краставиците?
-
Как се грижите за доматите и какви са вашите сортове картофи?
-
Какво представлява присаждането на костилкови на костилкови?
Покажи им там как се берат домати от стълба! С мерак и вдъхновение човек може да полети и докосне звездите! Съприкосновението със земята е магия. Всеки един от нас по един или друг начин усеща тази магия, преживява и съпреживяваме заедно, в пек и градушки, в радост и беда!

Да се оплача от моите домати, доматенцето, както казва мъжът ми... Понабръчкали му се част от листата, той носил в агроаптеката и там му казали задушаване, да пръска с незнамкакво си, след седмица пак. Някакъв агроном пък казал - много азот, да сме сложели какъв не разбрах фосфат, че да неутрализирало, при положение, че толкова се съпротивлявам на изкуствените торове
Цяла пролет ми мърмори, че нагъсто съм посадила доматите, задушавали се, в аптеката го доубедили, странно ми е как е възможно, какво мислите вие? Аз пък цял живот съм виждала доматите така да се гледат, и с листа, сега ми ти е проскубал, почти не са им останали листенца, не вярвам да оцелеят, не вярвам, че слънцето няма да ги опърли така. Абе, много се натъжих нещо... Горките ми доматки. Ето ги тези, които са най-зле
! Влизат ти в очите, дразнят, и то в единственото възможно за работа време!

Орязаните листа бяха завити като лодчици, но не успях да ги снимам.
Ама какъв азот, аз не съм ги торила!Само веднъж в началото с комбиниран тор, фосфора е колкото азота там. Освен мъжа ми да е хвърлил тайно, защото аз не давам току така... Като гледам, растат си доматчетата, скоро ще розовеят, няма да ги пипам. Нямат никакви гадинки, затова си мислех, дали може да е от бордолезовия разтвор.