Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как поддържате градината си?
Кои са естествените врагове на белокрилката по доматите?
Как да подрязвам краставиците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как поддържате градината си?
Форумът обсъжда различни методи за грижа за градината, като поливане, мулчиране, опори за растения и борба с вредителите. Потребителите споделят своя опит с различни техники за отглеждане на зеленчуци, като използване на мрежи против насекоми, опори за краставици и къпини и различни начини за пръскане и грижа за различни видове растения.
-
Кои са естествените врагове на белокрилката по доматите?
-
Как да подрязвам краставиците?
-
Как се грижите за доматите и какви са вашите сортове картофи?
-
Какво представлява присаждането на костилкови на костилкови?
ХИч не я харесвам .

Здравейте, отдавна чета хубавата ви тема и доста полезни неща научих.Искам и аз да ви бъда полезна с нещо, затова ще ви кажа една лесна методика за чистене на грах/току що я пробвах за първи път и сам очарована/ - обраните шушулки заливате с вряла вода и след 2-3 минути ги изваждате, заливате със студена водаи започвате да чистите и "да пеете" -стискате шушулката в единия край и грахчетата сами излизат. 
Вълк, аз също го знаех за домати и праскови/когато ги беля за конфитюр/, но за граха не бях чувала. Така мога и аз да очистя 5 пъти по-голямо количество даже и сама / е дано не ме чуят моите мързеланковци, че пак сама ще си го чистя
Забравих-исках да питам нещо да ме посъветвате какво да правя доматите. Днес като ходихме на село ,
докато ги връзвах на доста от тях забелязах по няколко листа, които вътре по жилките са като избелели и листата са станали сухи и някои даже са започнали за изсъхват около тази избеляла част. Съжелявам, но не ги снимах. 
)