Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как поддържате градината си?
Кои са естествените врагове на белокрилката по доматите?
Как да подрязвам краставиците?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как поддържате градината си?
Форумът обсъжда различни методи за грижа за градината, като поливане, мулчиране, опори за растения и борба с вредителите. Потребителите споделят своя опит с различни техники за отглеждане на зеленчуци, като използване на мрежи против насекоми, опори за краставици и къпини и различни начини за пръскане и грижа за различни видове растения.
-
Кои са естествените врагове на белокрилката по доматите?
-
Как да подрязвам краставиците?
-
Как се грижите за доматите и какви са вашите сортове картофи?
-
Какво представлява присаждането на костилкови на костилкови?
То и аз съм от град при това много по-голям от Плевен,но ми е много кеф тая работа.Ако можех да ходя всеки ден ,щеше да е друго.А то от седмица на седмица-не става.Другата седмица е абитуриентския бал на големия син,пак няма да мога да ида.Та мургавелковците са вариант.Иначе не е Гривица.В Петърница сея.Има си циглета разбрах вече.

Смесен разтвор с 28 дневен карантинен срок. Сега гледам черешките и ягодките почнали да червенеят, явно ще узряват и няма да може да ги ядем. Предполагам, че до 8ми юни ще презреят...Много ме е яд, защото е отрупано с плод. А салатите направо ги отписах. Ще ви ги снимам, поне да им се порадвате на картинка, пък за догодина ще знам вече една голяма табела ще закача на всичко, кое да се пръска и кое не
Страдали плодовете от слънцегреенето, затова. Аз ги премахвам, но ако някой изпусна и той цъфне, няма лошо. Ражда домати като тези по централното стъбло. Ако не ги премахваш, ще имаш повече, но по-дребни домати, ти решаваш. Също така махам и най- долните листа, но като позастареят. Да не се допират до земята, да е проветриво между корените и да не плъзва мана.