Бродирана красота - Гоблени 73

• 108 567
  • 739
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Здравейте, момичета.Преди време бях помолила за схема на Благославящият Христос и  благодарение на Мимито и Светла я получих.Вече го завърших, ще го снимам и ще го покажа, но нямам апарат в момента.Сега открих един започнат много отдавна гоблен от сезоните-Лято, но имам само схемата, ушила съм малко , а няма следа от конците или поне ключа.Не знам къде съм ги скрила и от себе си.Моля, ако някой има номерата на конците, сякаш бяха DMC ,да ми ги прати на e-mail apa29@abv.bg.
Предварително благодаря! Simple Smile

# 556
  • София
Хипатия, Дж-то, мерси! Не, не държа да са френски, просто такива имам, а не знаех дали и сингапурските са с такова високо качество  Hug

Астера, аз ги гледах тук http://cgi.ebay.co.uk/DMC-447-Color-Embroidery-Cross-Stitch-Flos … sh=item4aa1c90ae8

Но в случая тези са от Хонг Конг, сингапурските бяха или по-малко цветове, или изобщо ставаше въпрос за Анхор  newsm78 Трябва да погледна по-внимателно

# 557
# 558
Астера Много ти благодаря  Hug

Харесах си едно моделче но за съжаление не мога да го отворя като файл .Може ли да ми кажеш през каква програма да го отворя за да мога да прочета схемата newsm78

Още веднъж благодаря  bouquet

# 559
  • Балчик
Джемма много красиви са станали конете, а с тази рамка са просто... супер. Интересувам се къде рамкираш и ако имаш на представа с коя фирма работят. Ще съм благодарна на отговор. Замисляме се да вкараме още рамки и сме пред дилема, коя фирма да изберем  newsm78

Давам ги за рамка в едно фотостудио в Балчик, а те ги носят във Варна, но  къде точно, не знам. Следващият път ще попитам.

# 560
готов е: ... харесва ми Simple Smile

# 561
petli , и на мене ми харесва как е станала дамата върху черната панама  Peace

Опитвам се една цветна схема от обикновен файл да я направя в РМ за да може да стане черно бяла /дано ме разбирате  newsm78/Стигам до някъде  Whistling,но нали не знам бъкел атглийски не мога да разбера от къде да намаля размерите на гоблена !Примерно вкарвам я 100/50 квадратчета , а програмата ми я прави /май винаги стандартно/ 150/210 !? ooooh!Отделно цветовете излизат безкрайно много  SadНо това за сега не е проблем!Пробвах ето с тази схема

пепен , дай номерата на цветовете , че се опитвам да ти помогна с вкарването на този мак в РМ  Hug
Размера го направих бързо , ама трябва  от палитрата да избера цветовете с които ще се шие мака  ...

П.П. Направих мака !
то било голям кеф  "да бродираш с мишката "  Mr. Green
Пепен , сложих съвсем произволни цветове от РМ , не се ориентирай по тях , а си го ший по твоят ключ на цветовете  Hug

Ето го мака , направен в РМ :
 http://tranz.it/load.php?id=odjnwOBqUs12OTBO552222
 http://www.bgshare.com/460981/mak.xsd

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 10:12 от Мимито & Светла

# 562
  • Стара Загора
Христии, предполагам, че е в PatternMaker вариант схемата. Трябва ти тази програма, за да я отвориш. Кой модел е, може би ще се намери в графичен файл, или пък може да се преобразува от самата програма.

petli, хубава е мадамата!

# 563
  • София
Христии, предполагам, че е в PatternMaker вариант схемата. Трябва ти тази програма, за да я отвориш. Кой модел е, може би ще се намери в графичен файл, или пък може да се преобразува от самата програма.

petli, хубава е мадамата!

Другият вариант е да ни покажеш картинката, а ние ще се опитаме да я намерим в четим за теб вариант  Hug

petli, страхотно е станало!

# 564
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯

Crazy ама ти не спиш ли?
  bouquet страхотна е станала   bouquet

# 565
  • Варна

Браво! Много сполучливо, и на мен ми харесва!

# 566
Здравейте,чета ви отдавна и разглеждам красотите които правите, имате златни ръце.Надявам се да ме приемете във вашата групичка и да си споделям с вас.А ако ви интересува какво точно съм ушила първият ми гоблен е  мини маус и сега съм на финала с втория- майчина ласка. Хубав и спорен ден ви желая.

# 567
Да ви попитам тези чудни обувчици които шиете със сини и розови панделки,на  какъв бод се шият.

# 568
Здравейте момичета!Не пиша често в темата ви,но ви наблюдавам редовно.
Зашеметена съм от красотите,които показвате!
Вие направо сте неуморни!Браво! smile3501
Радвам се,че между нас се появи и мъж-това направо е невероятно!
Затова го насърчавайте да направи още по големи красоти-графиката е чудесна!

# 569
Да ви попитам тези чудни обувчици които шиете със сини и розови панделки,на  какъв бод се шият.

По принцип в оригинал са с кръстат, но може да се направят и с гобленов.

Последна редакция: чт, 03 юни 2010, 13:27 от sissak

Общи условия

Активация на акаунт