Бродирана красота - Гоблени 73

• 108 573
  • 739
  •   1
Отговори
# 540
# 541
Момичета,  Hug
минавам да ви се похваля с моя първи гоблен, най-сетне завършен  Blush и да благодаря на всички ви за помощта   bouquet

# 542
  • Балчик
Блондиии, браво, чудесен е! Като за първи гоблен, смел избор си направила.  bouquet

Последна редакция: вт, 01 юни 2010, 18:56 от Джемма

# 543
Блонди, много си упорита и сметам, че си достойно възнаградена за труда си   bouquet

# 544
  • Плевен
Браво момичета !!! newsm20 newsm20 newsm20

Джемма - Красота! newsm10 newsm51 smile3525 smile3501 smile3501 Не мога да му се нагледам! ShockedУспешен избор на рамка ! Peace

Блонди smile3525 newsm10 Малко се съмнявам че тази красота ти е първи гоблен! Grinning

Отивам да се  BlushНапоследък само ровичкам из нета и не шия!  typeuuСтанала съм  #Crazy от търсене на схеми  Joy с определена тематика  married newsm30
Момичета имам и въпрос  smile3547

Опитвам се една цветна схема от обикновен файл да я направя в РМ за да може да стане черно бяла /дано ме разбирате  newsm78/Стигам до някъде  Whistling,но нали не знам бъкел атглийски не мога да разбера от къде да намаля размерите на гоблена !Примерно вкарвам я 100/50 квадратчета , а програмата ми я прави /май винаги стандартно/ 150/210 !? ooooh!Отделно цветовете излизат безкрайно много  SadНо това за сега не е проблем!Пробвах ето с тази схема

Благодаря ви предварително!Ще се радвам ако някой разбира или ме насочи къде да прочета за да се справям и сама ! Heart Eyes Hug  bouquet

# 545
Благодаря, момичета  Heart Eyes Първи е, преди това не бях шила изобщо, има доста грешчици, ама здраве да е. Сестра ми ми довърши част от бора, че ме хванаха лудите, голяма бъцканица е  Crazy (1:1) Сега съм преполовила един друг и продължавам  Simple Smile

Майка ми пък ни уши към Тайната вечеря и Мона Лиза, хубава стана мисля  Thinking

Ще има пак изваждане за рамки  Grinning

# 546
  • София
Джемма, поздравления!

Блонди, просто нямам думи! Моят първи гоблен са едни мааалки мечета, а и те не са довършени още. За това, което направи ти, се иска голяма смелост  Hug "Мона Лиза" е страхотна!

И аз въпросче: нали ако ДМЦ са произведени не във Франция, а примерно в Сингапур, не си струва да се купуват?

# 547
струват си, защо да не си струват?  Същите са:)
Сега друг е въпроса , ако искаш да е всичко френско:)

# 548
аз шия само със сингапурско ДМЦ и го намирам в пъти по-добро от френското  Peace

# 549
  • София
Джемма много добре е станал гобленът. Чудесен избор на рамка  Peace
Блонди красота  Heart Eyes , че и първи и 1:1  smile3501 Очаквам с нетърпение да го покажеш в рамка  Grinning

# 550
Здравейте мили гобленарки.
Просто не мога да се нарадвам на творенията ви.
Много ще сам ви благодарна ако някой ми изпрати схемата на Вилеровия гоблен,, Момичето на Косово поле''Ще се реванширам с някоя схема.Предварително ви благодаря
емаил:meri_angelova@yahoo.co.uk

# 551
  • Севлиево
Джемма много красиви са станали конете, а с тази рамка са просто... супер. Интересувам се къде рамкираш и ако имаш на представа с коя фирма работят. Ще съм благодарна на отговор. Замисляме се да вкараме още рамки и сме пред дилема, коя фирма да изберем  newsm78

# 552
  • Стара Загора

Сега искам да ушия коледни чорапчета ( още е доста раничко за тях но като се има предвид че не съм от бързо шиещите Embarassed)Има ли някой от вас схемички на такива чорапчета . Rolling Eyes

И аз съм на тази вълна сега Simple Smile Както съм казвала и преди, запалих се от Зори, която уши невероятни чорапчета Hug Схеми може да си харесаш от тук, а също и в dump.ru има голяяяяям избор. Само напиши сапожок или stocking и ще ти се замае главата от количеството Simple Smile Аз поне толкова схеми имам на чорапи, че месец-два се колебах кой точно чорап ми харесва най-много, за да го ушия за дъщеричката ми Heart Eyes Освен това съм запланувала за подарък на 2 дечица да ушия, за мъжа ми също, и евентуално ако остане време и един за мен Crazy Ако шия с това темпо, както досега, може и да успея bowuu

А може ли инфо откъде си купувате сингапурско ДМЦ, от ибей може би? Ако е така, може ли линк Praynig

Лека вечер на всички Hug

# 553
днешният етап:

# 554
pepen  - за размера след Open - като отвориш файла има няколко стъпки в които се настройва как да ти изглежда - контраст, и пр..., вкл. размер - на 4 или 5 стъпка - пита те "select the size for the new design" в инчове или мм задаваш го като пропорциите по принцип се запазват , ако не искаш да отрежеш някоя част - и това е възможно.
после те пита какъв тип конци искаш и колко броя цветове ... така можеш да си експериментираш.
ако не ти е ясно или ти е трудно мога да ти звънна вечерта и да ти помогна. врътня е но е много интересно  Peace
относно черно бялото ... ако имаш предвид 1 - 2 цвята = графика, възможно е по принцип, но колко ще е читаво... А черно бяло със сиво си е пак цифра цветове....

Общи условия

Активация на акаунт